יש לי מלח בעיניים, יש לי מים בנשמה.

עצמי

New member
יש לי מלח בעיניים, יש לי מים בנשמה.

נאבקת בגלים, מנסה שלא לטבוע. הרגשה ממש קשה. רק רוצה כבר להגיע אל חוף המבטחים.. להניח רגל על קרקע, להרגיש את החול. לדעת שנגמר הסיוט. שאנימ כבר לא תלויה באדם האחרון שאני רוצה להיות תלויה בו. מחכה לשטוף את המלח הצורב. לפתוח עינים , ללא הצריבה. ולראות עולם.

עצמי זה יבוא והלבן

של המלח , יהפוך ללבן של סוכר, של מתוק, אני בטוחה. להיות תלוי במישהו לפעמים זה נפלא כי זה מקל, מרגיע, אבל לפעמים (ומי כמוני יודע), זה מייסר כי יש את הפחד שיפרד, והפחד שמעמיסים. עצמי אמרת בכותרת יש לי מלח בעיניים-הרגשתי ישר משהו צורב אבל גם אמרת יש לי מים בנשמה -ומים בנשמה הם בעיני לחיים,יש זרימה הנשמה חיה (בנגוד למים בנשימה-בריאות סימן למוות 8-( ) מחזקת אותך מכאן, ובטוחה שתגיעי לחוף מבטחים, כמו שכל הסיוטים בסופו של דבר חולפים ומפנים את מקומם לחיוכים. סובלנות ואמונה הן מילות הקסם שמלוות אותי בחיים, מקווה שילוו גם אותך. יום נפלא ושבוע מלא כח רחל-נשמה

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
מקווה שתגיעי לחוף בקרוב

ובינתיים, אולי תנסי לכתוב מה זה שעולה ומטביע כך. אולי זה יקל במשהו.

עצמי

New member
זה קשור לזכרון...

לא יכולה לפרט. לא יכולה להכנס לזה... יכולה רק להגיד שקשה להזכר , איך כילדה ,מצאתי את עצמי בסכנת מוות, מאוימת בטביעה, מאוימת בפגיעה. עומדת מול בחירה בלתי אפשרית בין שתי עוולות... ואני רק בת חמש או שש... ואני ... טוב. לא רוצה לזכור יותר... לא רוצה לדעת... לא רוצה להאמין... ולא יכולה לספוג. מצטערת. עצמי.

למעלה