יש לי מנהל... דפקט...

boringvered

New member
יש לי מנהל... דפקט...

סתם כי בא לי לפרוק... אני עובדת בתחום תמיכת PC ורשתות תקשורת, ועושה שילוב של טכנאות רשת וניהול רשת. השבוע מנהל הרשת שלנו יצא לחופשה וכל הנטל עלי. עד כאן אין שום בעיה... מחר מתחלף שעון הקיץ וצריך לשנות בכל השרתים את השעה. מנהל הרשת בנה סקריפט שיעשה את זה, וקיווה שאני אשגיח על זה, אבל המנהל שלנו לא אישר לי גישה מרחוק... אז זה ירד מהפרק... לכאורה... בכל מקרה, איש התקשורת שלנו יהיה שם להשגיח ולבצע את כל הנושא. הוא ממילא צריך להיות שם... אבל... המנהל המתחשב והאינטיליגנט, והפחדן שלנו לא מרוצה מהסידור. הוא התקשר למנהל הרשת שנמצא בחופשה ושאל אותו לגבי זה. מנהל הרשת אמר לו שהכל בסדר, שיש מישהו שיטפל בזה... ואז המנהל הגאון: " אני רוצה שורד תבוא". לא עזרו ההסברים של מנהל הרשת שאין שום צורך שאני אגיע... המנהל אמר שהוא רוצה שאני אבוא ושהוא (המנהל) יגיד לי את זה בעצמו... אבל הוא כמובן כזה 'גבר'... ביקש מהמנהל הישיר שלי שיגיד לי לבוא... לדבר איתי אישית בפנים יותר מידי בשבילו, או לחילופין לא לרמתו... מן הסתם אני לא אסרב, אבל המשמעות? אני צריכה להיות מחר בחצות בעבודה!!!... ומילא, לא היה מישהו אחר שיעשה את זה... אבל יש! אני צריכה לבוא סתם, כדי שהמנהל יוכל לכסתח את עצמו! ושתבינו - אני קמה כל יום בחמש וחצי ולפחות פעם אחת בלילה בשביל להניק... וזהו... עכשיו אני פרוקה ...

אביטלתל

New member
זה פשוט מרתיח ../images/Emo46.gif

עד איזה שפל אנשים יורדים ?! ורד, גשי לכ"א שלכם ותני שם דיבור זה פשוט חוצפה הדבר הזה אין לבן אדם הזה גבולות ואולי הגיע הזמן שמישהו ישים אותם

אני הייתי מסרבת לבוא

בתור אמא מניקה את לא חייבת לבוא מחוץ לשעות העבודה שלך ועוד באמצע הלילה. זה לא שהשעון לא יועבר והרי זה סתם הפחד של המנהל הזה מכל מה שטכני ולכן נראה לו שיותר בטוח שיהיו שני אנשי צוות טכני במקום אחד... אני מכירה את הטיפוס. או לחילופין, קחי חופש ביום למחרת! באמת מעצבן!

boringvered

New member
אני במילכוד...

רוצה להוכיח שאני רצינית בתחום שלי, חוששת שיביאו מנהל רשת נוסף ואותי לא יקדמו... והוא מנצל את זה... ולגבי יום חופש... זה לא כל כך קריטי לי יום חופש כמו שסתם אני באה וגם לא זוכה להערכה מצד השמוק... ואני לא יכולה שלא לבוא למחרת כי אין שום מנהל רשת... נשאר לי רק לפרוק ולרטון...

galiaS

New member
אני היתי מתעצבנת, אבל מגיעה

אם זה באמת מקרה חד פעמי, אני חושבת שהיתי מחליקה על זה. אני חושבת שאין יותר מדי מה לעשות חוץ מלבלוע את הצפרדע הזאת. בתור מי שמאד סובלת בעבודה עכשיו אבל נאלצה לבקר בעבודה בכל אחד מימי החג האחרון אני מאד יכולה להבין ללבך.

../images/Emo46.gif ../images/Emo24.gif

מקום העבודה שלך נשמע לי ממש *כיף חיים*...
החזיקי מעמד

למעלה