יש לי מספר שאלות בבקשההההה

יש לי מספר שאלות בבקשההההה

אז ככה אני נוסעת לאיה נאפה ביולי(עם 4 חברות) ואנחנו רוצות לעשות מספר דברים אך אנו לא יודעות לאן לגשת וכדומה.. 1.הפארק מים איפה קונים כרטיסים ואיך מגיעים?-למי לפנות..? 2.ההפלגה הזו עם כול האנשים איך אני נרשמת\משלמת על זה ואיך בכלל אני משיגה אותה..? 3.לא רציך תעודות זהות וכדומה בכניסה למסיבות נכון? 4. אנחנו נוסעת 5 בנות יהיו לנו בעיות אתם חושבים?

yossibalali

New member
אז ככה

בקשר לשאלה הראשונה והשניה פשוט יבואו ויציעו לכן מיליון פעם... אל תדאגו.. גם בדרך מהשדה תעופה לבית דירות/מלון הסוכנת נסיעות (או איך שלא קוראים לה) תסביר לכם בדיוק הכל. ת"ז? חחחחח מצידם שיהיו שם ילדים בני 12... חח סתם לא 12 אבל וואלה אם את לא נראית בת 14 אז לא יעשו לך בעיות לשום דבר... ובקשר לזה שאתן 5 בנות למה שיהיה בעיות? ככל שנוסעים יותר ככה יותר טוב כי תמיד יהיה משהו שאת תרצי לעשות ואחרות לא אז לפחות 1 שתמיד תהיה איתך... אחח אחח מה הייתי נותן בשביל לבוא איתכן

yossibalali

New member
אתן צריכות לשלם לי :)

אני יהיה גם מדריך טיולים וגם ג'יגולו צמוד :)

מתוקה....

1. הפארק מים - בקשר לזה תהיה לכם מדריכה כזאת שהיא תציע לכם כל מיני דברים , אפשר לקנות אצלה ויש גם אפשרות שתיקנו בזול איפה שפורטים כספים אני כבר שככתי איך קוראים לו אבל זול אצלו ולשם את מגיעה עם מונית! 2.את ההפלגה או הדבר יש הפלגות בשני ורביעי...דרך הסוכן יותר משתלם ויותר זול 3.אני יודע שבנות נכנסות חינם למקומות כשאנחנו היינו בנאפה אף פעם לא ביקשו מאיתנו תעודה 4.בקשר שאתם 5 בנות לא ניראה לי שתיהיה בעיה למה איתנו נסעו 4 ידידות טובות ובכללי נסענו 14!!!!!!! מקווה שעזרתי

למעלה