יש לי מספר שאלות לגבי מפסק עם טיימר לדוד שמש

יש לי מספר שאלות לגבי מפסק עם טיימר לדוד שמש

אוקי אז ככה היום אני ניגש לחנות כדי לרכוש מפסק שכזה שעילו החלטתי סופי ללכת כמו פה בקישור שאצרף למטה ורציתי להבין משהו לאחר שחשמלאי מוסמך מתקין לי אותו אז אני מדליק את הכפתור האדום ואז מכוון נגיד ל 30 דקות אז המחוג העגול הזה אמור בחצי שעה לאט לאט להסתובב אחורה עד שמגיע ל off או שהוא נותר על המקום ושאלה שנייה ברגע שעבר הזמן שכיוונתי נגיד גם ל 30 דקות האם בסוף שזה מגיע לזמן הסופי האם הכפתור העגול ירד לי למצב 0 או שהוא ישאר על 1והאור יהיה דלוק או שהוא נכבה ושאלה שלישית האם בזמן שהכפתור על מצב 1והכפתור העגול שמקוון נמצא על off האם הוא עדיין יצרוך חשמל במצב או שצריך להוריד אותו למצב 0 אחרי שהגדרתי לכמה זמן הוא מחמם את המים או שאפשר להשאיר את המפסק על מצב 1 אם לא הגדרתי שהוא יחמם לי תמיד בלי לחשוש חשוב לי מאוד לדעת את הכללים הללו

תודה רבה ואשמח לקבל תשובות לכל מי שיש לו מפסק עם טיימר כזה לדוד

https://www.yhome.co.il/items/525613-לוח-טיימר-שעתיים-תה-ט-וייסבורד-וויסבורד

רשר

Well-known member
מנהל
זה טיימר ידני זהה למה שיש בכל תנור, מיקרו, טוסטר לא דיגיטלי

מותחים לזמן הרצוי והוא חוזר לאפס במשך הזמן המוזמן ומנתק את הדוד

ואם לדוגמה אני לא משתמש בטיימר האם הוא צריך להיות על 1

או שהוא צריך להיות 0 אני מדבר על הכפתור אם בזמן הזה שלא משתמשים בטיימר לצורך חימום מים
כלומר כיוונתי אותו ל 30 דקות אוקי עברו 30 דקות הוא חזר למצב off והנורה נכבת כשהכפתור שלו על מצב 1 האם להשאיר את הכפתור על מצב 1 במצב כזה לאחר שהטיימר חימם את המים במהלך סיום ה 30 דקות להשאיר את הכפתור על מספר 1 או ש חייב להוריד את הכפתור למצב 0 חשוב לי לדעת את זה כדאי שהדוד לא יצרוך חשמל סתם

מה זאת אומרת עוקף אני אשמח להסבר קצרצר

פשוט אף פעם לא התעסקתי עם טיימרים וכאלה אז אני לא בקיא בזה ולכן אני שואל עד פה כי אני יודע שיש פה אנשים שמהלב עוזרים ולכן הגעתי למקום הזה שהוא הכי טוב מבחינת התשובות

רוני1955

Active member
יש לי כזה.

אבל לא לדוד, אלא לתנור האמבטיה. הטיימר הוא טיימר מכני, והוא יודע לסגור מגעים עד שהוא מגיע לאפס. המפסק מחובר אליו בטור. זה אומר שבשביל שהדוד יקבל חשמל, שניהם צריכים לפעול. גם הטיימר וגם המפסק. אם המפסק מכובה, גם אם הטיימר מופעל, לא יהיה חשמל לדוד.

רוני שלחתי לך הרגע מסר אשמח אם תוכל בבקשה לענות לי שם על כמה

דברים לא פחות חשובים
&nbsp
תודה רבה

רוני1955

Active member
ראיתי.

לא הבנתי כלום. אני מציע שתעלה את זה כאן, אולי מישה יבין ויוכל לעזור.

למעלה