יש לי מספר שאלות מעניינות

Angel lips

New member
יש לי מספר שאלות מעניינות

1) אם היו נותנים לכם לשנות את מינכם ליום אחד, גבר לאישה ואישה לגבר מה הדברים שהייתם עושים באותו היום? 2) אתם מגלים שהשאירו לכם ירושה של מיליון דולר אבל יש לכם רק 48 לבזבז את הכסף אחרת לוקחים לכם אותו... מה הייתם קונים בו? 3)באמצע הלילה צצה לכם פיה ואומרת יש לכם 10 שניות לבקש מה שאתם רוצים אילו דברים היו עולים לכם ישר לראש? 4)אם יש אדם שנעלם לכם איתו הקשר מכל סיבה שהיא: ריב, מוות, עברת מקום מגורים. מי הוא ואם הייתה לכם ההזדמנות להגיד לו משהו מה הייתם אומרים לו?

Mrs James

New member
אממממ...תשובות

1. לגבר- אממ...היתי מנסה להתחיל עם בחורות כדי להרגיש מה הבנים מרגישים כשהם מתחילים עם מישהי ויש את הפחד שהיא לא תסכים...חחח
2. הייתי קונה אוטו<פז'ו 206 ספורטיבית
> ווילה! 3.להתחתן עם חבר שלי עוד שנתיים ושנהייה מאושרים...אזיה חמודה אני
4.אמממ....סתם שכן חתיך שלי שהייתי עוקבת אחריו...והוא ידע מזה...חחח הוא עבר דירה כי ההורים שלו התגרשו....הייתי אומרת לו שהוא חתיך בטירוףףףףףף

באמת שאלות מעניינות...תשובות...

1) הייתי מנסה את תענוגות העולם מהמבט הנשי...If ya know what i mean 2) 10% היה הולך לתרומה כל השאר על גיטרות חשמליות ועל hummer S2...ועל המווון רימוני עשן ואבוקות 3) בריאות לכל המשפחה הקרובה חשבון בנק מאופס אפשרות להשפיע על דברים חשובים 4) יש אחד כזה שעבר לקנדה.....הייתי אומר לו שזאת הייתה ההזדמנות השנייה שלו ושהוא חתיכת מניאק!

Lara F

New member
וואו...

א-כל אני חייבת לציין שאני מהזה אוהבת תמיד ת'שאלות שלך- הן כאלה לעניין שבא לי פשוט לענות עליהן...חחח... 1- וואי מה לא הייתי עושה... אלך להתחיל אם בנות שוות ברחוב..סתם... 2- נותת אותו לצדקה (או לפחות מה שישאר ממנו...) 3- בחיים לא לאבד את האנשים שאני אוהבת וחשובים לי... שלנצח יהיו איתי 4- כן חברה מאד קרובה שלי... קראו לה טניה... והיא הייתה בנאדם נפלא, היא עברה לת"א... ואיכשהו איבדנו קשר כי היא עברה דירה שוב לבת ים ואז עוד איזה פעמיים ואקיצר אני מרגישה נורא שאבד לי איתה הקשר... ואם הייתה לי הזדמנות הייתי אומרת לה שאני לא רוצה לאבד איתה יותר קשר בחיים..!!!

Angel lips

New member
חחח חמודה../images/Emo9.gif

את יודעת התשובה שלך לא לאבד את האנשים שאת אוהבת וחשובים לך ממש מרגשת... זה הפחד הכי גדול בחיים שלי לאבד...

אז ככה..

אם הייתי גבר, ללא ספק הייתי בודקת אם יש לכם בראש עוד משו חוץ מכדורגל, מכוניות וסקס
אם הייתי מקבלת ירושה (הלוואי עלייייייייייייי), אז הייתי תורמת איזה 10 אלפים או קצת יותר
ו..אממ..בשאר הכסף הייתי קונה מכונית, טלוויזיה, די וי וי ועוד פול שטויות, והכל לי
אה, וגם חשמלית.. ואז הייתי טסה להוואי עם כמה חברים..או לאוסטרליה..לודעת
הייתי מבקשת בריאות לכל מי שאני מכירה וחיים ארוכים, ושאני אמצא אהבה אמיתית.. יש לי חברה שעברה לקנדה לפני שנתיים, והיינו חברות ממש טובות לפני.. היא אמורה לחזור אבל בכל זאת הייתי רוצה לומר לה שאני מתגעגעת וזוכרת אותה.. וזייהו למיטב זיכרוני

l1zard

New member
נחמד נחמד..

1) הייתי מדברת עם כל הבנים שרק אפשר כדי להבין את הראש המוזר והמעוות שלהם (לא להעלב.. פשוט רוב האלה שאני מכירה מעוותים..) 2) הייתי משלמת את כלל המשכנתה של ההורים שלי על הדירה (יש עוד 13 שנים לשלם וזה דופק לנו את כל החשבון בבנק), הייתי קונה את כל השטויות שאני רק רוצה, ואת כל מה שההורים שלי והחברים ובכלל כל אלה שאני אוהבת צריכים ורוצים.. :) 3) שלא יהיו מלחמות (כמה בנאלי..), שליקרים שלי לא יהיו בעיות בבריאות ושבכלל לא יהיו בעיות ושכולם יהיו מאושרים (פחח.. איזה תמימה אני..). 4) יש לי בן דוד שגדול ממני באיזה 10 שנים.. הוא ברח מהצבא ברוסיה והסתבך עם החוק בכל מיני גניבות והשטויות האלה.. ואז הוא נתפס ואחורי הכלא הוא הלעם לאנשיהו :(.. אני הייתי מאוד קשורה אליו כי כשהייתי פיצית הוא ממש טיפל בי ושיחק איתי וכל זה.. הייתי אומרת לו שמאוד התגעגעתי אליו ומחבקת אותו חזק חזק.... אבל זה חסר סיכוי בגלל שהוא ברוסיה ואני פה...

Koshka 1

New member
שאלות נחמדות

והצלחתי לענות לעצמי מהר על כולן. פה אני אכתוב תשובות רק לחלק מכל מני סיבות... 1. היתי מנסה להבין את סוד בחירת אישה אצל גבר
2. קודם כל הייתי מתחלקת עם משפחתי משני הצדדים, וקונה לעצמי בית. 3. בריאות לכל הנשים האובים עלי. 4. אשמור בסוד.

vk3

New member
יש לך תמיד שאלות נהדרות ../images/Emo25.gif

1. אמממ... אם הייתה לי ההזדמנות להפוך לאישה ליום אחד, הייתי מ****ן עם כמה שיותר גברים, מפתה וזורק אותם לכול הרוחות
קיצר פרחה טהורה... 2. קודם כול הייתי נותן מספיק כסף לכול מקורביי שדואגים לי ועוזרים לי בחיים ( כולל המשפחה כמובן) ושולח כסף למשפחה ולחברים שנשארו בברה"מ לשעבר, לאחר מכן הייתי דואג לקנות לי ולאמי, הסבים, הדודים עם הבת דודה הטרייה שלי בית אחד ענקי בו כולנו נוכל לגור יחד ועדיין בנפרד. בנוסף הייתי קונה לכולנו מכוניות, פותח חשבון בנק לימים השחורים, לוקח את כול משפחתי לחו"ל לחודש ואת השאר הייתי תורם לצדקה... נראה לכם יספיק לי הכסף
3. בריאות נצחית לכול משפחתי ומקורביי, חיים עד 120 באושר ועושר, הצלחה ושגשוג- וכול זאת לכול המשכי הדורות של משפחתי... 4. סבתא רבא שלי שנפטרה כשהייתי בן 7. אני מאוד מתגעגע אליה ואוהב אותה. לא הספקתי לקבל ממנה את כול מה שהיא הייתה יכולה לתת לי, אם זו אהבה או חוכמת חיים והייתי פשוט רוצה לחבק אותה עוד פעם ולאמר לה אני אוהב אותך ( לא נתנו לי להיות בהלווייתה). ועוד, אני מתגעגע לחבר קרוב שלי מאוקראינה, איתו גדלנו יחד והיינו שכנים. קראו לו גם קיריל
והיינו חברים נפלאים. הוא היה בשנה מבוגר יותר ממני. הייתי מאוד רוצה להתראות איתו, לראות למה הפך, במה השכיל, לאן התפתח ומה כיוונו בחיים ופשוט לאמר לו... מזמן לא התראינו ידידי

vk3

New member
חחחחח ../images/Emo51.gif

כי ככה... שכולם יספיקו לראות מספיק דורות קדימה ושיספיקו לתת מעצמם לכמה שיותר.

jeniam

New member
תשובות!!

1) אני הייתי מתחילה עם כמה בנות...כל השאר מצונזר.
.. 2) בכסף הייתי קונה בגדים וכל מיני שטויות, הייתי קונה למשפחה כל מיני דברים שהם רוצים הרבה זמן, הייתי קונה בית חדש, מכונית חדשה....
3) היית מבקשת בריאות למשפחה, הייתי מבקשת שתכניס קצת הגיון באנשים בעולם הזה, שיפסיקו לעשות שטויות ולהרוג אחד את השני (עד כמה שזה ישמע מאפן)... זהו בערך...
4)האדם הזה הוא האקס שלי, הייתי אומרת לו שאני אוהבת אותו מאוד, שאני מצטערת שדברים קרו באופן שבו הם קרו, הייתי שואלת אותו למה הוא עשה את כל מה שהוא עשה... בתקווה שהוא יפסיק לשקר פעם אחת בחיים שלו ויתנהג כמו בן אדם. (אשליות)...
זהו.

למעלה