יש לי מס' בעיות עם הבלוג...

v24y07a26

New member
יש לי מס' בעיות עם הבלוג...../images/Emo4.gif

אהבתי את רעיון הבלוג ופתחתי לי אחד....ואז נתקלתי במס' בעיות... אודה לכם מראש על העזרה... אז ככה: פתחתי בלוג עם הקדמה והכל: blog.tapuz.co.il/amit26 לאחר מכן התחלתי להכניס כתובות מייל של חברים... באמצע הכנסת הכתובות המסך נעלם לי כך שאינני יודעת מה הוכנס...מה לא..ואיך אני ממשיכה לעדכן ולהכניס כתובות מייל. דבר נוסף... התחלתי לכתוב את הבלוג הראשון שלי כשפתאום באמצא (אולי נגמר המקום...אינני יודעת...) המסך נעלם כליל.. איך אני יודעת כעת...אם ההודעה נשלחה (היכן אני יכולה לראות אותה?) ההודעה הופסקה באמצע ואם היא אכן נשלחה עליי להמשיך ולסיימה!!! אך אינני יכולה לעשות זאת כיוון שאני לא בטוחה שהיא אכן נשלחה...כך שאולי עליי לשבת ולכתוב את הבלוג הראשון מהתחלה...??? שורה תחתונה: 1 .) איך מעדכנים כתובות נוספים? איך רואים את המכותבים?? 2 .) איך יודעם מה נשלח ומה לא במקרה שההודעה נעלמת לה מהמסך ונפתחת הודעה חדשה פתאום??? אודה לכם על עזרתכם...

0r0r

New member
המנה

הבעיות שאמרת נשמעות לי דיי מוזרות הסיבה היחידה שאני יכול לחשוב אליה: את גולשת מדפדפן שאינו אינטרנט אקספלורר מגרסה 5.5 ומעלה אם אני צודק, אז התשובה היא פשוטה: תפוז אנשים תומך אך ורק באינטרנט אקספלורר בגרסה 5.5 ומעלה אם אני טועה, אז ככה: כתובת הבלוג שלך היא כזאת:
http://blog.tapuz.co.il/X​
כשX מייצג את הכתובת המקוצרת שבחרת כדי להמשיך להכניס כתובות אי מייל את יכולה להכנס לבלוג שלך ולכתוב את כתובות המייל בצד ימין ב"נשארים מעדוכנים" כדי לראות אם הרשומה מופיעה הכנסי לבלוג שלך ותראי אם היא רשומה שם

למעלה