יש לי מעין סקר בעייתי של אהבה..

liran b

New member
יש לי מעין סקר בעייתי של אהבה..

תראו אתם תלמידי תיכון\חטיבה יש לכם מחנכת או מחנך, ויש להם בן\בת שלומדים בבית ספר שלכם והבן\בת שלו היו מאוד חמודים יפים חכמים מתוקים..וכל זה... ואתם דלוקים עליהם האם הייתם מתחילים איתם?

wildflower!

New member
ד-ה!

מה זה קשור אם זה הבן של המחנכת שלי? אני לא מתפדחת מזה....... ברור שמתחילים:) אוהבת בר

אני כבר אמרתי לך לירן

לך על זה למרות שאצלי אי אפשר כפי שאתה יודע אמא שלי לא מרשה לי בכלל להתחיל עם בנות מהספרות מורחב למרות שהן כאלו פצצצצצצצות!!!!
אבל לך אין תבעיה הזאת אז לך על זה! חוץ מזה לדעתי היא תגיד לך תודה שהתחלת איתה...

liran b

New member
עכשיו ההסבר...

אחת מכיתה י (אני י"ב) היא הבת של המחנכת שלי.... והיא כמו שאמרתי מאוד חמודה יפה חכמה..וכו וכו אז ככה דיברת עם ידידה שלה והיא אמרה לי שהיא מתביישת לצאת איתי כי אמא שלה מכירה אותי וכל זה.... אז איך אפשר לתת שיכנוע ?

wildflower!

New member
בולשיט....בעעעעע..

אז מה אם היא המחנכת שלך?זה לא אומר שהיא יודעת עלייך הכול..... {המחנך שלי לא יודע עליי כלום!} תדבר אתה!!!!!!!!!!!!! אוהבת בר

לירן יקר

מה שמסביב זה לא העיקר אלא מה שבלב, לך תדבר איתה,וכך תדע מה באת היא רוצה ומרגישה בעניין אם לא תנסה לא תדע וזה לא קשור שהיא הבת של המור נו אז.......
בהצלחה ענת

וווואאאאווווו

זו שאלה שמתאימה לי, כמעט לכל ילד/ה בכתה שלי אמא שלו/ה מורה בביצפר שלי, ולאחד הילדים אמא שלו היא סגנית (היא הסגנית הכי חשובה כי יש לנו בביצפר 5 סגניות) ואנחנו עושים קצת צחוקים על זה אבל חוץ מזה אני לא רואה שום בעיה. אם אתה יכול לקחת על עצמך את זה שבטוח אנשים קצת יצחקו על זה אז אין בעיה . . . . . DJ made in israel

liran b

New member
תראה תשמע תראה תשמע...

שיצחקו.... אבל כל עוד היא תיהיה איתי.. עם יכולים לצחוק ולעשות מה שבא להם....זה לא יפריע לי..השאלה מה יקרה כשאמא שלה תגלה....

זה לא צריך לעניין אותה

אתה מסתכל על זה כאילו אמא שלה רק (!!!) מורה בביצפר, אבל היא אמא בדיוק כמו כל אמא אחרת ואם תהיה לה בעיה אז היא תגיד לבת שלה למרות שאני בטוח שלא תהיה בעיה . . . . . DJ made in israel

WELLLLLLLLLLL DAAAAAAAA ../images/Emo58.gif

SORRY, אז הייתי מתחילה איתה (איתו) מה קרה אתה ביישן??? לך אליה ותגיד לה צ´מעי אחותי אני דלוק עלייך וזה וזה וזה. מפה והלאה יש לך כמה אפשרויות: 1. שהיא תעיף עליך נעל (ז´´א NEXT) 2. שהיא תדביק לך נשיקה (ז´´א COOL) 3. שהיא תפוסה (SHIT 4 U )

liran b

New member
ווווווווווללללללללללל דהההההההההההה

וסחה על מה שאמרת אהבתי :)

למעלה