יש לי מקום ב eBay ?

רץ ברשת

New member
יש לי מקום ב eBay ?

יש לי שעתיים-שלוש ביום (כל יום) להשקיע בנושא, אני מחובר בכל שעות היום (וחלק מהלילה
) לאינטרנט - בעל זמינות מיידית לתגובות (פרט להפרשי השעות כמובן). מה שאין לי אלו מוצרים למכור (מעולם לא הייתי סוחר) ו/או רעיונות למשהו שאני יכול למכור. ברור לי שלא תאמרו מה אתם מוכרים, אין טעם ליצור עוד מתחרים
, אבל אם יש דוגמאות מהעבר שכבר לא רלוונטיות, אשמח לדעת מה אתם מוכרים ב eBay, הכוונה לבעלי משרה נוספת, אשר סוחרים ב eBay במקור הכנסה נוסף, ולא בעלי חנויות שבכל מקרה זוהי עבודתם. או במילים אחרות, כל עיצה, טיפ והכוונה - כיצד ניתן לרתום את eBay כמקור הכנסה נוסף, יתקבל בברכה ! תודה מראש ולילה טוב.

ווטרס

New member
טיפ לסוחר המתחיל:

תהיה יצירתי ונחוש. את כל השאר אתה כבר תלמד בדרך.

רץ ברשת

New member
תודה ידידי, אבל זה לא מקדם אותי..

הטיפ הנ"ל נכון כמעט לכל תחום
חשבתי על זה לא מעט זמן, ברור יל שלמכור מספר דברים משומשים שיש לי בבית - לא זו המטרה, המטרה היא למצוא משהו שאני יכול להשיג, ויש לו ביקוש. השאלה כיצד מתקדמים...

מתחילים למכור קשקושים מהבית...

ככה צוברים ניסיון מועט בלי להשקיע כסף רב, ומתחילים לשוטט ב-eBay...אם אתה יזם...הרעיונות כבר יגיע אליך...פשוט תזרום עם זה...אל תעצור לחשוב, תחשוב על זה כאילו אתה חייב לצאת מהבית ואתה לא מוצא את הארנק...הרי ידוע לכולנו כי (מרפי הידוע) כאשר לא תחפש אותו הוא פשוט יופיע...

רץ ברשת

New member
תודה, אבל

אני לא חושב שלמכור קשקושים מהבית יקדם אותי, מכיוון שהחסם הוא לא כיצד טכנית מוכרים באיביי, אלא רעיון של מה למכור כדי לייצר הכנסה נוספת..

noga30

New member
התחלתי מדברים זולים

בין היתר מכרתי גם ענף עם 5 איצטרובלים, אגב יש להם שוק טוב לפני כריסמס, ובדרך שרפתי כסף על עמלות. אנשים לא קונים כל דבר למרות שאיביי נותן תחושה שזה ככה, יכול להיות שוק מצויין בתחום מסויים ודווקא ממך לא יקנו, כי צורת הצגת המוצר לא מושכת או כל סיבה אחרת. עכשיו אחרי נסיון של קרוב משנה, העיניינים מתחילים קצת להסתדר ולקבל צורה של דמי כיס צנועים, הלוואי שיותר, וגם בשביל זה צריך לעבוד, בכיף, אבל להשקיע הרבה שעות

למעלה