לא מסכים איתך שקנוניה היא בהכרח משהו שנולד "במוחו הקודח" של מישהו (כן מסכים איתך שיתכן שזה המצב וכך זה למשל לגבי גולש מוכר כאן בתחום). קנוניה יכולה להיות מבוססת על סדרה של 'הוכחות נסיבתיות', כלומר עניינים שאו שאין להם הסבר, או שאינם תואמים את הגרסה הרשמית לאירועים, או שהם מעלים מחשבות וקשיים וכיו"ב, כאשר הקנוניה המוצעת יכולה לתת פתרון לתהיות שעולות מהוכחות אלו.קנוניה הוא ארוע שנולד במוח קודח של
מישהו והוא מפרסם אותו בלי הוכחה.
אם אין הוכחה לארוע אז בשבילי הוא לא
קרה. בעולמינו מתפרסמחים הרבה ארועים
שיש להם הוכחה אז מיותר לחפש ארועים
שאולי קרו ואולי לא קרו.
יש הרבה הוכחות אבל לא "ברמה" שאתה רוצה.קנוניה הוא ארוע שנולד במוח קודח של
שאולי קרו ואולי לא קרו.
אין חיה כזאת. הוכחה שרק מעלה את האפשרות איננה הוכחה. המינימום שנדרש מהוכחה (ולא משנה באיזו רמה) היא שהיא תחזק את האפשרות. כל דבר אחר הוא בגדר טענה, סברה, מחשבה, לא הוכחה.יש רק הוכחות הסתברותיות - שמעלים את האפשרות.
אצלך ההסתברויות הם מקסימום 55% אם כי בשביל הרשעה בתביעה אזרחית זה די והותר.יש הרבה הוכחות אבל לא "ברמה" שאתה רוצה.
אתה רוצה ברמה המתמטית סגור נעיל בבריח 100 אחוז.
יש רק הוכחות הסתברותיות - שמעלים את האפשרות.
זה כמו איגוד עובדים - כל אחד חלש אבל כולם ביחד חזקים.אצלך ההסתברויות הם מקסימום 55% אם כי בשביל הרשעה בתביעה אזרחית זה די והותר.
אני מבין שזה התרגום העברי לקונספירציה, ולכן תיאוריית הקנוניה בילעיבראני.קנוניה הוא ארוע שנולד במוח קודח של
שאולי קרו ואולי לא קרו.
יכול להיות שהנחיתה הראשונה על הירח הייתה בלוף:אני מבין שזה התרגום העברי לקונספירציה, ולכן תיאוריית הקנוניה בילעיבראני.
מה 'ני יגיד לך - החיים מסעירים יותר כשיש "ריח קנוניות" באוויר. למשל הנחיתה על הירח היתה באולפני דיסני, למשל.
קנוניה זו מילה נרדפת ל"מזימה", שבוצעה בפועל ע"י קבוצת אנשים.קנוניה הוא ארוע שנולד במוח קודח של מישהו והוא מפרסם אותו בלי הוכחה.
מכיוון שאין ספק לגבי העובדות עצמן - המחלוקת היא בעיקר על הפרשנות שנותנים להםאם אין הוכחה לארוע אז בשבילי הוא לא קרה. בעולמינו מתפרסמחים הרבה ארועים שיש להם הוכחה אז מיותר לחפש ארועים שאולי קרו ואולי לא קרו.
קנוניה = מזימה בעברית .קנוניה זו מילה נרדפת ל"מזימה", שבוצעה בפועל ע"י קבוצת אנשים.
משמע - היא לא "נולדה במוחו הקודח", ולרוב - מסתמך על עובדות ידועות שאין צורך להוכיחן
מכיוון שאין ספק לגבי העובדות עצמן - המחלוקת היא בעיקר על הפרשנות שנותנים להם
אתה למשל - אולי רואה במרגל שנשלח ע"י הנהגת ההפיכה לשבש את פעילות צה"ל בעת מלחמה - כגיבור, שדפק את מדינת ישראל כהוגן
אבל עקב מאות ההרוגים שפעולה זו גרמה לה,
אחרים יראו בה קנוניה כנגד המדינה
צפה בקובץ המצורף 122969
ועולה השאלה - איך יתכן שפרשיית ריגול כה חמורה, שגם לפי דברי הגנרלים שיבשה קשות את פעילות צה"ל בחודש הראשון למלחמה,
מוגדרת כ"קנוניה"?
פשוט - כיוון שאותו מרגל - פעל מטעם הקבוצה ששלחה אותו, ופעל מטעמה
טוען…
he.wikipedia.org
מקור המושג הוא במשנה:
"וכן היה רבן שמעון בן גמליאל אומר, הערב לאישה בכתובתה, והיה בעלה מגרשה, ידירנה הנאה, שמא יעשו קנוניה על נכסיו של זה"
טוב, זה כבר עניין שתצטרך להעלות במחנה שלך פנימה יקירי. במחנה הלאומי אליו אני משתייך איש לא מתעניין במקום הימצאה של הגב' נתניהו או בסיבות לכך.דוגמה לקנוניה:
שרה נתניהו נמצאת בארצות הברית כבר חודשיים.
למה היא שם?
ולמה גם יאיר נמצא שם?
גם אצלי מעורר תהיות.אבל ברשת לא יכולים לחכות לתשובה זה מציק להם.
ואז מתפרסים ספורי קנוניות:
היא רבה עם ביבי וברחה כי הוא גילה עצמאות.
היא בכלל בארץ אבל לא יוצאת מהבית.
היא הטיפול נפשי בארהב.
היא עברה ניתוח אסטטי שהסתבך ומחכה לירידת סימני התפירה.
היא לא תחזור באל-על כי היא לא רוצה להפגש בהמוני העם.
בקיצור אם לא מדווחים עדיף לסתום.
אתה דובר המחנה, או יחצ"נו?טוב, זה כבר עניין שתצטרך להעלות במחנה שלך פנימה יקירי. במחנה הלאומי אליו אני משתייך איש לא מתעניין במקום הימצאה של הגב' נתניהו או בסיבות לכך.
די בהיכרות בסיסית עם האנשים בהם מדובר. הדברים לא מסובכים או חסויים במיוחד .אתה דובר המחנה, או יחצ"נו?
בעיתונות הרשמית כמעט ואין התייחסות לסיבותדי בהיכרות בסיסית עם האנשים בהם מדובר. הדברים לא מסובכים או חסויים במיוחד .
היא לא תשוב אלא לאחר שיהיה ברור כי הנייד של חני בליווייס לא נתן לאיתור עוד והפרקליטות מושכת ידיה מן הנסיון לבסס אשום...בעיתונות הרשמית כמעט ואין התייחסות לסיבות
להגירה שלה.
אבל בפייסבוק טוויטר וברשתות תקשורת חברתית
יש הודעות של טוקביסטים שאני לא יודע במי הם
תומכים.
הגיוני בס"ה. אולי כשתהגר תהיה התייחסות כזאת .בעיתונות הרשמית כמעט ואין התייחסות לסיבות
להגירה שלה.
אני כן יודע (או במי הם לא). באמת לא מסובך במיוחד (וכמובן שגם אתה יודע לא פחות טוב ממני).אבל בפייסבוק טוויטר וברשתות תקשורת חברתית
יש הודעות של טוקביסטים שאני לא יודע במי הם
תומכים.
אתה לא משתמש במונח הנכוןדוגמה לקנוניה:
שרה נתניהו נמצאת בארצות הברית כבר חודשיים.
למה היא שם?
ולמה גם יאיר נמצא שם?
גם אצלי מעורר תהיות.אבל ברשת לא יכולים לחכות לתשובה זה מציק להם.
ואז מתפרסים ספורי קנוניות:
היא רבה עם ביבי וברחה כי הוא גילה עצמאות.
היא בכלל בארץ אבל לא יוצאת מהבית.
היא הטיפול נפשי בארהב.
היא עברה ניתוח אסטטי שהסתבך ומחכה לירידת סימני התפירה.
היא לא תחזור באל-על כי היא לא רוצה להפגש בהמוני העם.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחההההההההההההההההההההההההההההההההההההאתה לא משתמש במונח הנכון
אלו לא קנוניות - אלא פייק ניוז
יש טיפוסים כמו דרוקר וכספית שממש מתמחים בזה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.