יש לי משהו חשוב להגיד שלא קשר לסי

יש לי משהו חשוב להגיד שלא קשר לסי

ומיכלי בבקשה אל תמחקי כי זה קשור לפורום, ביום חמישי הגיעו לידי שני אבומים מדהימים, אחד של זמר בעל קול צרוד בשם "מושון אלישר" הידוע כאן בכינויו "רוק אנד רול" והשני של הלהקה שלו "לבנבונת". מה אני אגיד לכם, תענוג. מושון נכון שלא יצא לי לדבר איתך, אבל אני חייבת לציין שהחומר שלך פשוט מדהים, תמשיך ליצור, ואל תפסיק. חברה, אני יודעת בדיוק איפה אני אהיה בלילה של ה-30/6 . מושון אני חושבת שכדאי שתפרסם כאן את הקישורים לחומר שלך כדי שעוד אנשים יוכלו להנות.

ט י נ ה

New member
לטיפ טיפה ולכולם

כמה אני גאה ומאושרת שזה קורה כאן במשפחה שלנו מושון אני מחזקת את ידיך כפי שתמיד עשיתי הפורום שלנו הוא המשפחה שלך וגם אני יודעת איפה אני אהיה ב 30 ל יוני והאמת שגם מחר אני יודעת איפה אהיה .... אהיה בת 41 its only rock and roll but i like it sister sis

מזל טוב סי

אוהבת אותך מאוד!!! קבלי המון המון חיבוקים ונשיקות, על כל המוסיקה המדהימה שהבאת לנו ועל כל האושר שגרמת לכולנו. ד"א, האם הכתבה במעריב נשים מתפרסמת מחר?

ifatco1

New member
לחיי האהבה, אחותי!../images/Emo49.gif

ושיהיו לך עוד 79 שנים יפות, בריאות, ומאושרות. נשיקות.

lizab

New member
מזל טוב

מזל טוב סי המון אושר, הצלחה ושתמיד תהי מוקפת באנשים שאוהבים אותך ליזה

SmilyGrl21

New member
מזל טוב סי../images/Emo65.gif

מצטרפת לברכות של כולם. מאחר ועומד להיגמר היום , אני מקווה שהיה זה יום מיוחד בשבילך :) המון המון מזל טוב ליאת

actress

New member
SmilyGrl21 מזל"ט גם לך אוטוטו../images/Emo49.gif

יומולדתתתתתתתתתתתת!!!! מזל טובבבב כפוללללללל יש פה כמה חברי פורום שהם בני מזל תאומים ויש להם מומולדת ביוני

actress

New member
HAPPY BIRTHDAY SIS../images/Emo65.gif../images/Emo168.gif../images/Emo85.gif

סיייייייי
אומנם אני מקדימה קצת אך אני לא יודעת אם אני אהיה מחוברת ואני גם כידוע עובדת ואני מזמינה אותך מחר לאר קפה ברמת אביב ובואו כל מי שיוכל שנחגוג לה בבית קפה בקניון אני מזמינה אותך לעוגת שוקולד בלגית
אוהבת אותך!!!!!!!!!!!!!!!

שלדר

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

טיפ טיפ את ממש מתוקה

אני ממש שמח בשבילך שאת יודעת לאהוב זה המצב הנפשי הכי בריא שיש

actress

New member
תעדכנו אותי קצת אני מזה לא מעודכנת

ואני לא מוחקת ממש לא
כל מי שחבר של סי וחלק מהמשפוחה הוא בן בית פה אנחנו ניצור כאן אוירה של משפוחה
וכבר עכשיו יש אוירה ביתית וחמה

actress

New member
תודה איזה כיף לשמוע את זה ../images/Emo24.gif

תהיה לך גם הופעה בראשון מתישהו?