יש לי משהו להגיד לחנונים שביניהם...

הצילצול

New member
יש לי משהו להגיד לחנונים שביניהם...

היום אני בת 21
ובבצפר הייתי מזה חנונית!!!!!!!!
אבל לא היה אכפת לי הייתי ממשיכה להתנהג כמו שאני
אחר עברתי לתיכון ושם לאט לאט השתנו חיי הכרתי חברים חדשים.
בקיצור להיות חנון זה לא בושה! תהיו מה שאתם מבפנים ולא משנה מה אחרים חושבים!

חיחי ../images/Emo9.gif

לי ולצינית יש בדיחה פרטית בינינו על כך שיש לנו משיכה נסתרת לחנונים. לא לחנון האולטימטיבי שמראים בכל סרט הוליוודי אמריקקי, אחד כזה עם משקפיים ושלייקס, שקורא אנציקלופדיות להנאתו האישית בזמנו החופשי, או שיש לו אלרגיות מכאן ועד אלוהים יודע איפה, אלא לילדים הטובים, לגודי-גודי בויז האלה. אכן, את צודקת, להיות חנון זו לא בושה. כמו שלהיות פריק זו לא בושה. ולהיות כל דבר הוא לא בושה, כל עוד אתה מי שאתה באמת ואתה לא עוטה מעליך מיליון ואחת שכבות הגנה של מישהו אחר כדי לספק את הרצונות של האחר או ללכת שולל אחרי הזרם. נשמע פלצני, אבל הכי נכון שבעולם. תודה ששיתפת אותנו. נשמח לראותך כאן איתנו שוב...

ת ו מ ו ש

New member
אין דבר שהוא בושה :)

כל דבר שאתה... זה אתה... אין דבר כזה להתבייש במה שאתה אני לא יותר מדי, אבל אני גודי גודי כזה... (לפחות זה מה שחושבים עלי) אני אולי תמים אבל לא עד כדי כך :)

חחח משיכה נסתרת?

תשמעי.. זה די גלוי נהיה בזמן האחרון
אנחנו כבר לא מתביישות! כן! גודי- גודי שולט!! אימפרייה!!

cai

New member
להיות חנון זה כיף!

מאז היסודי, תמיד הייתי חנונית. היום, אני חנונית. מסוג אחר אומנם, אבל חנונית. כיף לי, טוב לי, זאת אני! ואתן יודעות למה יש לכן משיכה נסתרת/גלויה לחנונים? כי הם אנשים מרתקים בעלי עולם פנימי שלא נראה לעין, וזה בידיוק מה שכיף בהם- הם יכולים להפתיע כל פעם מחדש. ובאתי על החתום, קאי, חובבת חנונים מושבעת וחלק מהקהילה המשעשעת הזאת... :)

מה זה בכלל חנון?

כי אני מוכרחה לציין שאין לי הרבה הערכה לאנשים שהחיים שלהם מורכבים מהציון הבא שהם יקבלו במבחן במתמטירה.

לא.. זאת לא ההגדרה של חנון!

חנון זאת מילה שלאחרים היא שלילית. אנחנו אוהבות את הבנים שהם הילדים הטובים.. לא שכל חייהם זה רק ציונים ממש לא.. ממש ממש לא

אלה102

New member
אמא לבן חנון.....

הבן שלי בן 17.... לדעתי הוא ממש חנון......... לא יוצא לבלות... רוב הזמן בבית.. עם המחשב . האם הוא נחשב לחנון...???????לדעתי כן אבל לא נראה לי שזה מפריע לו ..

הצילצול

New member
היי אמא..

הבן שלך יושב מול מחשב כל הזמן אולי זה מה שהוא אוהב לעשות גם אני כזאת אני מעדיפה לבלות בבית עם החברות מאשר לצאת (אבל צריך קצת לצאת) הבן שלך אוהב את המחשב ואני חושבת שאם זה מה שהוא אוהב שיעשה מה שבראש שלו העיקר שיהיה שמח אבל זה לא אומר שהוא חנון, וגם אם כן אז מה! העיקר שיש אנשים מסביבו שאוהבים אותו!

למעלה