יש לי משהו להגיד לכל אלה שבפורום

Stinky Pinky

New member
יש לי משהו להגיד לכל אלה שבפורום

אני לא יודעת אם שמתם לב אבל הפורום הזה יבש מנושאים! שמחה תסתום ת´פה ואל תכתוב כלום כי אני ממש לא הולכת לקרוא את ההודעה חסרות המשמעות שאתה כותב אוקיי? למנהלות הפורום (או שזאת אחת...) אל תגידו לי לנסות ליצור נושאים לשיחה אוקיי??? אחד התפקידים שלכן (או שלך) זה ליצור אווירה נעימה ומעודכנת בפורום!!! תודה שקראתם את ההודעה.. אם יש לכם תגובות- תכתבו אבל תעשו טובה תמענו מלכתוב שטויות כמו "יא ילדה מפגרת", "עופי מפה" וכאלה שטויות בסדר?! תודה

שתקי את שתשפטי

אם לא ידעת המקום הזה נקרא פורום ופורום זה מקום ציבורי. זכותו של כל אחד לכתוב את מה שהוא רוצה. בסדר, אני לא הולך לרדת עלייך או משהו, כי זו דעה שלך. וחוץ מזה יש מנהלות! הם מנהלות ואת לא צריכה להגיד להם מה לעשות. ואת, אל תחשבי שאת מלכת העולם שיכולה לבוא ככה ולתת בקורות. כולם עושים מה שהם רוצים (חוץ מלקלל) פה.

*המשך*

את לא יכולה להכתיב לנו מה לעשות. זכותנו וזכותך לרשום מה שרוצים, אבל יש גבול לכל דבר! מה את חושבת, שאחרי חודש או יותר של שתיקה את תכתיבי לי ומנהלות ולכולם מה לעשות? את לא מלכת העולם. אני שוב חוזר: זו דעתך, אבל לא זכותך להכתיב לנו מה לעשות. מה את חושבת, שרק בגלל מה שאת כותבת נשתנה, זה אנחנו ואת צריכה לקבל את זה. אם את ממש לא אוהבת את הפורום, תעברי לפורום ואלה או משהו אחר, אני לא יודע. אז לסיום...... ביי מני לוי בלב

אם לא שמת ../images/Emo23.gif זו גילי

ישר רואים שזו היא נכון? פשוט מעצבן שיש כאלה אנשים שחושבים שהם יכולים להגיד לכולם מה לעשות לפי מה שהם חושבים וזה גם לא משנה מי הם, זה לא זכותם להתערב במה שאנשים עושים. מקווה לשינוי (במצבו של מני לוי אלא מה?) אז נתראה היום בערב מני לוי בלב

למעלה