יש לי משהו להגיד לכם אבל לא

andersen

New member
יש לי משהו להגיד לכם אבל לא

להתעצבן כי אני אומרת את זה מלב אל לב חשבתי בהתחלה שאתם צוות מקצועי ואפשר לדבר איתכם אבל אני רואה שאתם מאוד רדודים מבחינת ג"אז אז אנא אם אתם רוצים שהפורום הזה יהיה פעיל כמו פורמים אחרים פה אז תתחילו לתת את אותתיכם ביי ואני מקווה שאתם מבינים את זה

OBZ

New member
מבין

השאלה מה את מצפה שנעשה? ואת משתתפת פורום בדיוק כמו כולם פה אז ה"אשמה" ומפנית גם אליך פורום זה דבר שתמשתנה כל הזמן לטוב ולרע ואי אפשר "להכריח" פורום להיות משהו זה משתנה כל הזמן

V.W

New member
מה זה השטויות האלא?

באמת.. לפעמים יש דיונים ולפעמים אין. אם את חושבת שצריך לדבר על איזה נושא אז אני לא חושב שיהיה פה למישהו בעיה עם תפתחי הודעה חדשה, ואת יודעת מה אם יש למישהו אז אני נותן לך אישור, בסדר? אז באמת די להעביר ביקורות...

andersen

New member
אתם לא מבינים אותי

בתור אישתו של מעריץ שרוף של מוסיקת ג"אז {כמעט 2000 דיסקים רק של ג"אז} הזמנתי את בעלי להשתתף בפורום כי חשבתי שהוא יהנה אבל הוא לא נהנה וזה אכזב אותי כי יש פוטנציאל בפורום הזה אז אל תבינו אותי לא נכון תנו חיים לפורום במקום להיות רגשניים ולהיפגע דרך אגב מביקורות רק לומדים להשתפר .

OBZ

New member
עדיין לא מבין אותך

יש כאן חובבי ג´אז בדיוק כמו בעלך הפורום לא "חייב" כלום לבעלך כמו שהוא לא "חייב" כלום לפורום יש לו את הדיסקים ושיהנה מהם - מה הוא עוד מצפה שיקרה? אם יש לו שאלה שישאל וזהו

למעלה