להתעצבן כי אני אומרת את זה מלב אל לב חשבתי בהתחלה שאתם צוות מקצועי ואפשר לדבר איתכם אבל אני רואה שאתם מאוד רדודים מבחינת ג"אז אז אנא אם אתם רוצים שהפורום הזה יהיה פעיל כמו פורמים אחרים פה אז תתחילו לתת את אותתיכם ביי ואני מקווה שאתם מבינים את זה
השאלה מה את מצפה שנעשה? ואת משתתפת פורום בדיוק כמו כולם פה אז ה"אשמה" ומפנית גם אליך פורום זה דבר שתמשתנה כל הזמן לטוב ולרע ואי אפשר "להכריח" פורום להיות משהו זה משתנה כל הזמן
באמת.. לפעמים יש דיונים ולפעמים אין. אם את חושבת שצריך לדבר על איזה נושא אז אני לא חושב שיהיה פה למישהו בעיה עם תפתחי הודעה חדשה, ואת יודעת מה אם יש למישהו אז אני נותן לך אישור, בסדר? אז באמת די להעביר ביקורות...
בתור אישתו של מעריץ שרוף של מוסיקת ג"אז {כמעט 2000 דיסקים רק של ג"אז} הזמנתי את בעלי להשתתף בפורום כי חשבתי שהוא יהנה אבל הוא לא נהנה וזה אכזב אותי כי יש פוטנציאל בפורום הזה אז אל תבינו אותי לא נכון תנו חיים לפורום במקום להיות רגשניים ולהיפגע דרך אגב מביקורות רק לומדים להשתפר .
יש כאן חובבי ג´אז בדיוק כמו בעלך הפורום לא "חייב" כלום לבעלך כמו שהוא לא "חייב" כלום לפורום יש לו את הדיסקים ושיהנה מהם - מה הוא עוד מצפה שיקרה? אם יש לו שאלה שישאל וזהו