יש לי משהו להגיד לכם..

יש לי משהו להגיד לכם..

אתם כל הזמן מדברים על שבטים גדולים, שבטים קטנים "השבט שלי ממש פיצי אחנו 200 חניכים" אתם יודעים מה זה ?200 זה המון!!! בשבט שלי יצאנו למחנ"ק 17 חניכים ו40 שכב"ג אבל השנה אנחנו נגדל כי נכנס גדוד מעולה לשכב"ג ולא סוגרים אותנו כבר כמה שנים כי אנחנו השבט הראשון בארץ, אז תעריכו את מה שיש לכם.

מה????

יצאתם למחנ"ק 17 חניכים...? באסה לכם.... ואיזה שבט את? משוטטי בכרמל היו השבט הראשון,לא? ורק שתדעי ש200 חניכים נחשב לשבט די קטן, לפחות בהנהגת מרכז, שם רוב השבטים הם של איזה 700 חניכים... אנחנו בערך 250, וכולם מכירים את כולם, כמו משפחה כזו וביגלל זה אני חושבת שאני יכולה ליקרוא לשבט ´שבט קטן´... נועה.

אנחנו יצאו 40 חניכים ו38 שכב"ג

והשנה הגדוד שלי נכנס לשכב"ג ויהיו בהרבה יותר חניכים ... אני ועוד אחת (ענת) מהגדוד מדריכים ח´ ... היה לנו חרא של שכב"ג בכמה שנים האחרונות ...

אנחנו יצאנו 30 שכב"ג ו70 חניכים

זה היה המחנ"ק הכי גדול שלנו לבנתיים! טוב אבל אנחנו שבט חדש השנה אנחנו פותחים שנה שישית וכבר אין לנו חוצניקים! (אבל אנחנו צריכים... פשוט לא מוכנים להביא לנו) יו אתה מדריך ח´?! זה ממש אדיר... אבל העדה (עדת הצופים) אצלהם השישיסטים מדריכים ח´ כאלו זה קבוע! איזה מאגניב זה!

שאני אבין.... אתה שישיסט שמדריך ח´?

ואנחנו יצאו 150 חניכים ושכב"ג, וזה נחשב ל´לא משהו´... נועה.

Meijen Shaggy

New member
שבט "צור": ../images/Emo29.gif../images/Emo153.gif../images/Emo29.gif../images/Emo15.gif

כ- 450 חניכים, וכ- 150 שכב"ג (במחנה קיץ).

למעלה