יש לי משהו לומר או לשאול לא בטוחה

o c e a n

New member
יש לי משהו לומר או לשאול לא בטוחה

בכל אופן בפרק הראשון (יענו בפיילוט) מאלדר מספר לסקאלי על איך אחותו נעלמה הוא מספר לה שפשוט יום אחד היא נעלמה מהמיטה ואף אחד לא ראה ולא שמע כלום פשוט נעלמה אבל בפרק אנשים ירוקים קטנים רואים אותו נזכר בחטיפה של אחותו ושם אומרים שהוא שיחק איתה ואז התחילו אורות ורעידות בבית הוא ראה אותה מרחפת באוויר ניסה לעזור לה וכו' וכו' האם ייתכן שיש פה זלזול במעריצים?? האם קרטר לא האמין שמישהו ישדר אי פעם שוב את הפרק הראשון או שמישהו בכלל יזכור????.

לפי דעתי...

הוא לא נזכר, אני חושב שהוא פשוט חלם... כי בהתחלה נאמר שהוא לא זוכר כלום, אבל בעזרת טיפולים שהוא עבר(היפנוזה) גילו שהוא זוכר אורות בוהקים ומההבהבים, אבל בעיקרון הוא לא זוכר כלום... אז אולי זה היה רק פרי דמיונו, היפותיזה למה שאולי כן קרה??

מה שהוא עבר...

זאת טראומת ילדות, וסביר מאוד להניח שיש "חורים" בזיכרון....ולפעמים הרצון לדעת מטשטש את העובדות הקיימות...

scoutlavie

New member
לדעתי

אין ממש סתירה . הוא אמר שאחותו נחטפה מהבית(או מיטה , זה לא עקרוני). הוא אמר שבגלל ההיפנוזה הוא זוכר אור בוהק, וזה מה שקרה גם בפרק . בעיקרון , הגירסה של הפרק זה הגירסה שתחזור על עצמה כל הסדרה - הם שיחקו ביחד, ואז בא אור בוהק שהוא למעשה הספינה של החיזרים , והיא נלקחה. צריך לזכור שהוא עבר היפנוזה , אז אולי זה קצת השתנה , אבל זה הרעיון, ובעונה ה-6 בסיכום הענין, הם אומרים שזו אכן היו החיזרים שלקחו אותה.

Chens15

New member
אפשר לנצל את השרשור הזה?

סתם כי הזכרתם לי את החטיפה ופעם אחת באמת נראה לי שחלמתי על החייזרים וזה היה נראה לי אמיתי לאללה אבל אני לא רוצה להלאיט בפרטים אני רק אומרת שזה היה משהו כמו איזה חצי שנה לפני התחלתי לראות תיקים ורק בגלל זה אני התחלתי לראות את הסדרה למה אתם התחלתם לראות תיקים.... אם אני אי פעם אהיה מוכנה לספר על ההתנסות שלי עם אנשים קטנים וירוקים אני אגלה...

ת'אמת אין סיבה מיוחדת...

תמיד שמעתי שזה מפחיד...אז הייתי קטן והסתקרנתי...ואהבתי!

o c e a n

New member
אני התחלתי

סתם ככה הייתי בת 12 בערך ויום אחד לא נרדמתי אז ירדתי למטה לראות טלויזיה ובמקרה נתקלתי בסדרה (בדיעבד גיליתי שזה היה הפרק הראשון בכלל) ומאז לא פיספסתי אף פרק אני ממש זוכרת את הרגע הזה איך זה קרה זה מדהים כאילו ידעתי שהלילה הזה יביא למשהו מתמשך

למעלה