יש לי משהו לספר לכם...

יש לי משהו לספר לכם...

אז ככה... אני לא באמת בן 16 וחצי ואני מקווה שלא תכעסו פשוט ראיתי בפורומים אחרים שמנהגים לילדים מתחת לגיל 13 מגעיל ולא מכבדים אותם לעומת ילדים בוגרים שם לכן שיקרתי ואמרתי שאני בן 16 אבל אני בעצם בן 11 וחצי מקווה שתסלחו וגם לא באמת קוראים לי מיקי אלוני אלא בר אלמליח וזה כי הייתי מחליף כינויים המון בצורה מסחררת וילדים התחילו לקלל אותי ולפגוע בי והיו משחקים שניסיתי לשקם הרבה פעמים ואמרו לי נו יא מעפאן עזוב את זה במילא לא שמים על המשחק או הזה שכולם שונאים מתפוז הרטים האמיתיים שלי הם: קוראים לי: בר אלמליח הגיל שלי: 11 וחצי תאריך: 19.8.95 מין:
זכר
מקווה שתסלחו לי בר
.

I מ י ר ב I

New member
חבל ששיקרת...

אצלנו מכבדים כל גולש גם אם הוא בן 3... אבל הודת וזה הכי חשוב... ברוך הבא

../images/Emo201.gif

האמת היא הכי חשובה, אל תתן אף פעם לאחרים לגרום לך לשקר... תמיד תלך עם האמת שלך.

Dark chocolate

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo46.gifלמה לשקר??../images/Emo211.gif

מה הקשר מתייחסים בכבוד או לא? זה לא נראה לך מגעיל לשקר ככה?! אז עכשיו רק בגלל ששיקרת אני לא אתייחס אליך בכבוד! יש כאן גולשים מגילאי 13 ומעלה וכל אחד מתייחס בכבוד אחד לשני. פורומים אחרים זה לא פורום קרן פלס. ולמה סתם להתחזות? מה אתה, טרול?! מקווה שהבהרתי את טיעוניי ושהפנמת אותם, ועוד משהו. שמעת על סימני פיסוק

תודה למי שהבין ואני מצטער נכון

שיקרתי אבל החוכמה היא לא לכעוס אלא לדעת גם לסלוח לא?

אנו לא כועסים אבל

אתה לא יכול להכליל לגבי הגיל יפה שהודת באמת ד"א אם היה לך יום הולדת לפני יומיים- איך אתה בן 11 וחצי?

עדי XD

New member
אוי תפסיק לשקר כבר

בן 11 וחצי והייתה לך יום הולדת לפני יומיים? באמת שאני לא מבינה את כל השקרנים האלה :/

Dark chocolate

New member
../images/Emo4.gifלא זה לא.../images/Emo211.gif

בפעם הבאה אני לא אעיר יותר, פשוט אסתכל ואשרוק:-X

כל הכבוד על הכנות .

ולמה להתבייש? המקומות שמתנהגים ברמה רדודה כזו לאנשים שצעירים מהם , הם רדודים בעצמם . בכל מקרה, גם אני די קטנה .. בת 14 . יפה שכבר בגיל כזה הבחנת בקרן
ובאמת שכל הכבוד על הכנות ,לא קל .. אין לך למה להתבייש בעצמך !

אממ...../images/Emo4.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אז מה הקטע?
תכלס גם עכשיו אנחנו לא יכולים לדעת שאתה אומר את האמת....

../images/Emo126.gif../images/Emo221.gifזה בסדר../images/Emo85.gif

אמרת סליחה ואני סולחת לך
אין לי סיבה לא לסלוח, כי אני בת 12 ואני מעולם לא שיקרתי כאן על גילי, ומעולם לא אמרו לי על זה דבר והתייחסו אלי כמו אל כולם
פורום קרן פלס הוא פורום מדהים
עם אנשים אמיתיים ורגשות אמיתיים
ואם אתה נכנס לפורומים שלא מתייחסים אלייך יפה, פשוט תעזוב
אין סיבה להיות בפורום בזמן שלא מתנהגים אלייך כראוי
אז ככה, אם לא קראת את ההודעה שלי [או שלא שלחתי לך ברוך הבא
אופסיי...] אני ירדן
בת 12 ממושב ליד כפר סבא
ואני מאוד נהנית בפורום קרן פלס

Rachel47

New member
סיפור מרגש../images/Emo15.gif

בתור אחר שקראה את הודעה ה-"היי אני חדש" שלך לפני כמה דקות לא יודעת מה להגיד לך אינלימושג באיזה פורומים אתה מסתובב שמתייחסים ככה..נשמע לי מוזר ונבזי בכל מקרה יכולת לראות שהפורום שלנו ממש לא כזה רפרוף קצר אפילו רק על העמוד הראשון של הפורום מוכיח שאנחנו פורום חם ואוהב שממש כמו קרן "אוהבים את מי שאוהב אותנו" (מה, לא כפרע
) אז לא היית צריך לשקר בתור התחלה בשביל לבדוק כמה נחמדים אנחנו..אני משערת שזה לא נעשה בכוונה לפגוע..הקטע הוא שזה עניין של אמינות צריך אומץ להודות בשקר ואני מורידה את הכובע בפנייך באמת מקווה שלא תרגיש שאתה צריך לשקר יותר
אני רייצ'ל.. אז..ברוך הבא בר

אני בת 15,

אבל נרשמתי לתפוז כשהייתי בת 13, ומעולם לא הרגשתי שמזלזלים בי בתפוז, לא באף פורום וגם לא בבלוגים. האמת היא שההודעה שלך די העציבה אותי. במה אתה "מודה", בדיוק? בעולם שבו אפשר להיות כול אחד אתה לא צריך להרגיש רע להשתמש בשם וגיל בדויים [רק לצורך העניין: לי באמת קוראים שירה ואני באמת בת 15
, זה לא קשור למה שאני כותבת עכשיו]. זה לא שרצחת מישהו. אתה לא חייב כלום לאף אחד ואין לך על מה להתנצל. נחמד שאתה אומר את האמת, אבל לדעתי - באמת שאין לך על מה להתנצל.

למעלה