יש לי משהו ממש חמוד להראות שמצאתי בעיתון ישן נושן
A apathic New member 4/7/02 #2 נעם נדב עשה את זה... זה מתוך הנסיון הישראלי להפיק את MAD בעברית. יש לי את זה, זה הגליון הראשון. זה באמת אחד הקטעים היחידים שאהבתי.
נעם נדב עשה את זה... זה מתוך הנסיון הישראלי להפיק את MAD בעברית. יש לי את זה, זה הגליון הראשון. זה באמת אחד הקטעים היחידים שאהבתי.
G *GormE* New member 5/7/02 #3 מצאתי בחנות יד שנייה ונורא התלהבתי לא חשבתי שכל כך מהר יגלו את המקור. טוב- יש לי עוד משהו- עוד קומיקס של לאקי לוק שמצאתי בחנות יד שניה צוייר ע"י---(נו, זה שאייר את אסטריקס??)
מצאתי בחנות יד שנייה ונורא התלהבתי לא חשבתי שכל כך מהר יגלו את המקור. טוב- יש לי עוד משהו- עוד קומיקס של לאקי לוק שמצאתי בחנות יד שניה צוייר ע"י---(נו, זה שאייר את אסטריקס??)
A apathic New member 5/7/02 #4 קוראים לו..................... René Goscinny צייר קומיקס אירופאי. אחד האהובים עליי.. אני עוד זוכר את הסדרה המצויירת של לאקי לוק בערוץ הראשון... בעצם גם לאסטריקס היו סרטים שם...
קוראים לו..................... René Goscinny צייר קומיקס אירופאי. אחד האהובים עליי.. אני עוד זוכר את הסדרה המצויירת של לאקי לוק בערוץ הראשון... בעצם גם לאסטריקס היו סרטים שם...
G *GormE* New member 6/7/02 #5 הוא באמת נהדר, ועדיין יש סרטי אסטרי אסטריקס בערוץ צרפת או אחד הנידחים האחרים, -בכלל כל הילדות שלי מבוססת על הספרים שלו... אבל ספר של לאקי לוק- נאמר לי פעם שהוא נשמע נדיר וממש לא נעים לי שאני לא יודעת איפה הוא!
הוא באמת נהדר, ועדיין יש סרטי אסטרי אסטריקס בערוץ צרפת או אחד הנידחים האחרים, -בכלל כל הילדות שלי מבוססת על הספרים שלו... אבל ספר של לאקי לוק- נאמר לי פעם שהוא נשמע נדיר וממש לא נעים לי שאני לא יודעת איפה הוא!
A apathic New member 6/7/02 #6 ../images/Emo2.gifמה?!! יש ספר קומיקס ללאקי לוק? סתם.. ברור שיש, מעניין שלא ניסיתי למצוא כזה עד עכשיו... נראה לי שאני גם הולך לחפש עכשיו.
../images/Emo2.gifמה?!! יש ספר קומיקס ללאקי לוק? סתם.. ברור שיש, מעניין שלא ניסיתי למצוא כזה עד עכשיו... נראה לי שאני גם הולך לחפש עכשיו.