יש לי משהו שיהרוס אותכם,לחלוטין

יש לי משהו שיהרוס אותכם,לחלוטין

מישהו נרעש מהרשימה שלי שלח היום הודעה מסקרנת מדהים!מטורף!מהמם!(תרגום חופשי), מי המטורף שעשה את זה ואיך!!!!!!!!!! ואוו ואוו בלעע בלעע בלה בלה בלה ידה ידה בכל מקרה לחצו על התחל,ואז על הפעלה בשורת ההפעלה הקלידו את השורה הבאה telnet towel.blinkenlights.nl ותחכו זה מדהים זה מטורף זה אפילו קצת חולני

../images/Emo35.gif

אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה זה לעזאזל??! תוכנה? קובץ נסתר שאנשי מייקרוסופט יצרו בעת שיעמום טוטאלי והחביאו במעמקי המחשב שלי? מאיפה צץ הדבר הזה? למה הוא מיועד? ולמה אמרת שזה חולני? (לא ראיתי עד הסוף- יש פאנץ´ ליין?)

bercko21

New member
לישהו היה מאוד מאוד.....

מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מ ש ע מ ם

למעלה