יש לי נדודי שינה מרוב מחשבות,

חושחושה

New member
יש לי נדודי שינה מרוב מחשבות,

מישהי מכירה את הקטע הזה, שכל מה שהבעל אומר, מקפיץ את הפיוזים? אני כל היום בבית, לוקחת את הקטנצ'יק לפעוטון כל בוקר, בוכה עדיין וקורע לי את הלב, הגדול מגיע בצהריים, רעב כמו זאב טורף, שמה לו לאכול, עולה לשים את הקטן במיטה, כי הוא ממש מרוסק מעייפות (הכל מלווה בצרחות כמובן) יורדת כדי לשבת עם הגדול לאכול (שלא ירגיש מקופח חלילה), מגיעות שעות אחה"צ המאוחרות, כולנו מחכים לאבא שיגיע, ואז הוא מגיע, חיוך של אושר וטוב נסוך על פניו, וזה נעלם אחרי חצי שעה במחיצתנו!!! אז נכון שהוא עייף, ונכון שהוא רק הגיע, ונכון שהילדים מסתערים עליו, כל אחד ותובענותו, אבל הוא כבר בקריזה! יום יום אני עוברת איתם את כל השלבים האלה, של בכי, כעס, לפני גן, אחרי בית ספר, והוא מגיע וצ'יק צ'ק כועס, לעזאזל זה מטריף עלי את דעתי! מצד אחד נורא כייף שהוא מגיע יותר מוקדם בימים אלה, ומצד שני כל כך התרגלנו לעובדה שהוא לא כאן בשעות נורמליות, שפתאום השתבש הכל! מה אתן אומרות, מכירות את הסיטואציה המעצבנת הזו? אני כבר לא יכולה לשאת את הכעסים של עצמי, מה עושים?

אביטלתל

New member
מדברים

הוא כועס כי הוא לא יתם כל היום כמוך אם הוא כן היה אז אולי היה מתנהג אחרת אולי יש לו ציפיות אחרות (וקצת לא ריאליות) מהזמן שלו ביחד עם הילדים ? צריך לדבר ולתקשר ולהגיד לו בדיוק את מה שכתבת פה

חושחושה

New member
הענין הוא, וזה מה שמדאיג,

שכל שיחה שלנו בזמן האחרון, מסתיימת בהטחת האשמות אחד בשני
ומסתיימת במריבה ואני תמיד
לא יודעת איך לצאת מזה, והאמת גם לא מבינה איך אנחנו מגיעים למקומות האלה כל כך מהר, אוףףףף זה מדכא!

אז תכתבי!

זה יותר שקול, יכול להכיל גם הרבה טוב (כמו כמה את אוהבת אותו והוא יקר לך) ולא אומרים דברים ב"עידנא דריתחא" אלא יותר בשיקול דעת. זה נשמע אולי מוזר לעשות את זה, אבל זו שיטה טובה מאוד! אם שניכם נמצאים על מחשב אפשר גם בדוא"ל. בהצלחה

lulyK

New member
../images/Emo45.gif

אני עברתי לשיטה הזו. הרבה יותר קל להעביר את המסר שלי בלי לבכות או להתרתח באמצע.

nonaa

New member
מישהי שהיתה איתי בסדנה בדיאדה

סיפרה שקרה אצלהם דבר דומה והם הלכו לחוג הורים של מכון אדלר שממש שיפר את המצב. נדמה לי שגם בדיאדה עצמה (פרדס-חנה) יש אפשרות לייעוץ פרטי חד פעמי ... שווה לברר. אולי שיחה עם גורם חיצוני יכולה להקל על המצב. בסופי שבוע המצב דומה ? אולי חופש משותף יכול לשפר את המצב ?

חושחושה

New member
בסוף שבוע הכי מחריף, ולצאת לחופש

רק שנינו, אין סיכוי! הבן הקטן שלי לא נשאר עם אף אחד, והאמת היא שאף אחד (סבתות, סבים, אחים אחיות) לא מוכן להשאר איתו לבד
הוא קצת מפחיד בצעקותיו! איפה אפשר לבדוק על מכון אדלר, פה בסביבה? פרדס חנה, כרכור?

nonaa

New member
זו שאני מכירה היתה במכון אדלר בחיפה

אבל, הם גם היו חיפאים באותה תקופה - אז אני לא יודעת אם יש משהו יותר קרוב לאזור ...

למעלה