יש לי נושא טיפשי לדבר עליו!

ReaLostprophet

New member
יש לי נושא טיפשי לדבר עליו!

לפעמים בלי כוונה יש שמות של להקות בתוך שירים של להקות אחרות או פרומואים וכשאתה מוצא דבר כזה זה נורא מגניב! אז בוא נתנהג כמו משועממים ונחפש כאלה ונעשה איתם מה שנעשה. יש לי כמה: 1. בstop של against me יש: " Appearing live in concert one night only, tickets sold out". ויש להקה כזאת one night only 2. ב take it away של the used יש:"And I've lost all doubt In a chemical romance" ויש בזה כאילו my chemical romance ודבר אחרון זה פרומו של התכנית the cribs אז יש שמה "brand new cribs" שזה שתי להקות. מקווה שהבנתם את הרעיון... אם לא נוותר על זה.

sha na na revol

New member
לא לגמרי,

אבל בI Got the Fever של אואזיס יש קטע שהולך Swear I heard the song on the radio, וחשבתי פתאום שהוא שר על זה שהוא שומע את "סווייד" ברדיו. סיפרתי את זה לעוד מישהו והוא גם אמר לי שזה נשמע כמו Suede. ואואזיס הרי שונאים את סווייד.

sha na na revol

New member
אה ו

יש כמובן את 'ג'וני מאר' של טיפקס. אתם חייבים להודות שזו אחת היציאות.

GD ROCKS

New member
The Postal Service

ColonyBrand New חחח סתם זה ישר קפץ לי.. לא זוכרת עוד

GD ROCKS

New member
יאיא יש לי עוד אחד!!

[כמה צפוי שזה יהיה איכשהו קשור לברנד ניו..] קיצור בשיר Mix Tape אז יש את השורה הזאת. "and the way you always criticize the Smiths... and Morrissey." וגם "And I'm sick of your tattoos, and the way you don't appreciate Brand New or me" *הלכתי*

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifהמממ...

הכי מוכר לדעתי זה - כימיקל רומאנס. בI'm A Fake (לא טעיתי בשיר, נכון?) של דה יוזד. ויש גם באיזה שיר שאני לא זוכרת איזה אבל אני זוכרת את הקטע של השיר ששרים כזה- All That Remains וזה שם של להקה.. עוד? המממ.. בטוח יש עוד. אני אזכר..

מה שעולה לי..../images/Emo223.gif

בשיר ריג'קט של גרין דיי הוא אומר reject all american , שמשם גם אול אמריקן ריג'קט לקחו את השם שלהם וגם בקשר לגרין דיי יש להם שיר ישן שנקרא sweet children שזה היה השם הקודם שלהם לפני איזה 17 שנה [ואם אני זוכרת נכון אז באחד הדיסקים שלהם בשם הישן היה שיר שקראו לו גריין דיי] ולא יודעת אם זה קשור, כי זה די בכוונה, אבל יש שיר של יוסלס שהם אומרים listen to the cure on the radio וגם באיזה שיר של גוד שארלוט [לייפסטייל אני חושבת] שהם אומרים רולינג סטונס [למרות שהכוונה היא למגזין] אה וגם דיברת על תוכניות אז יש תוכנית שנקראת דה גוסיפ גירל [שבעיברת עילגת תרגמו את זה ל'אחת שיודעת'] ואתם יודעים כמה שירים אפשר למצוא שאומרים בהם brand new? חח או HIM...

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifחחחחחחחח HIM.. יש את זה כמעט בכל שיר

אפשרי, לא?? הממ.. וחלק מהדברים שאת שמת פה אז זה כאלה ששמו בכוונה שם של להקה, לא? כמו שיש נגיד שיר של סון אוף דורק שהם שרים שם עם קטע של גוד שארלוט ומקפליי.. כמו שיש שיר של ג'ים קלאס הירוס שכללללללל השיר מורכב רק אבל רק משמות של להקות וזה כלכך מגניב!

השיר הזה של SOD גאוני../images/Emo223.gif

נראה לי שאני מכירה עוד שיר שמדבר על משהו בסגנון אבל אני לא זוכרת ואיזה שיר זה גל ג'ים קלאס הירוס?

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifלא זוכרת את השם.. CAB משהו..

מאיזה דיסק קודם או קודם קודם.. משהו 2006. אולי?

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifחחחחחחחח לא של שניהם XD

יש שיר של סאן אוף דורק ושכחתי איך קוראים לו אבל יש שם שורה: דיי סיי גוד שארלוט ליק מקפליי (לא זוכרת) דייר פאנס אר גונא קריי. משהו כזה.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifכן!

פשוט אף פעם לא הסתכלתי על המילים ולפני שנתיים חרשתי על השיר

אה עוד אחד../images/Emo223.gif

יש בשיר של איר טראפיק שורה - so don't make me choose between the two ויש להקה [ממש טובה] שנקרא between the two

SainTonix

New member
לסימפל פלאן..

אבל הם בכוונה אומרים, בשיר grow up ... יש קטע של GC, SUM and Blink and MXPX roking my room.. לא עולה לי בראש עוד..

למעלה