יש לי נושא ממש חשוב...

יש לי נושא ממש חשוב...

מה עם יונתן פולארד?? אתם חושבים שמגיע לבנאדם שהציל את המדינה לשבת ולהרקב בכלא? למה למדינה לא אכפת בגרוש?? למה אף אחד לא פועל? לא מוחה על מה שעשו לו?

יופי... אז נשב ונשתוק...

אנחנו צריכים להלחם נגד זה! לעשות משהו!

EverMan

New member
מרגל מודע לסכנות.

להזכיר לך - לא מדובר פה במרגל ישראלי , אלא במרגל אמריקאי בשירות ישראל. הוא בגד במדינה שלו- וזה שבדרך הוא עזר לישראל לא אומר שהוא לא בגד. מבחינת המדינה ההיא - זכותם להעמיד אותו לדין. שמע , אם אדם רצח אדם אחר שהציק לך ברחוב ... האם תצדיק אותו ? כי הוא עשה זאת בשבילך ?

תשמעו-

זה כמו שתצדיק את הרצח של אלי כהן... מובן שמצד אמריקה הוא בוגד ויש להם זכות להעניש אותו. אבל העונש שהם נתנו לו הוא חסר פרופורציות לפשע שלו! אולי אתה לא יודע את העובדות, אבל אני יודע (דיברתי אישית עם העו"ד שלו, לארי דאב ועם אשתו אסתר): קודם כל, ארה"ב הבטיחה לנו את המידע הזה ואח"כ התכחשה להבטחתה והשאירה אותו חסוי. 2- הפשע שלו היה בסה"כ העברת מידע למדינה ידידותית, שהעונש (בזמנו) היה 2-4 שנים, ולרוב אפילו פחות. אפילו כיום, העונש המירבי הוא 10 שנים, וזה חסר תקדים לחלוטין- העונש שהוא קיבל (מאסר עולם עם המלצה שלא לשחררו) 3- בהסכם וואי היה פולארד כלול בעסקה ולאחר החתימה החליטו פתאום האמריקאים- לא, בעצם אנחנו מעדיפים שלא לשחרר אותו. וישראל שתקה כמובן! אמריקה הגדולה אומרת משהו, מייד אנחנו סותמים ת'פה, משתחווים אפיים ארצה ועושים כטוב בעיניהם! וחוץ מזה, המאבק שלנו הוא לא נגד בוש, כי באמת אני לא משלה את עצמי שאם אפילו מיליון יהודים יבואו ויפגינו לבוש לא יהיה אכפת בגרוש. אלא אנחנו מפגינים נגד המשטר שלנו, נגד ההפקרה של מדינת ישראל שסומת ושלא אכפת לה בכלל! אריק שרון היה יכול לפחות להראות הזדהות בזזה שהיה לוקח את העצומה של 112 הכ"חים, או מרשה לרב שלו (הרב מרדכי אליהו) ליסוע לארה"ב ולנסות להשתדל להוציא אותו!! לאריק שרון לא אכפת מפולארד. אם היה אכפת לו הוא היה מבקש מבוש, הוא היה לפחות מראה התייחסות, הולך לבקר אותו או משהו ולא נוטש אותו!!! איזה חייל ירצה להלחם למען מדינה, בידיעה שכשהוא יפצע או ילכד, המדינה שלמענה מסר את חייו תנטוש אותו ותבוז לו??

אפריים1

New member
איזה עיוות!!!

אני מזועזע לחלוטין! אני לא רוצה להכנס בכלל לזה שפולארד העביר מידע שארה"ב הסתירה מאיתנו בניגוד להסכמים... הרי פולארד פעל למען מדינת ישראל ובשליחותה! הצגת הדברים כאילו פולארד רצה לבגוד בארה"ב ו"בדרך" גם עזר לנו היא לא רק דמגוגית - היא מרושעת! יהונתן פולארד פעל בשליחות מדינת ישראל ולפני מספר שנים ישראל אף הודתה בכך והכירה בו כסוכן רשמי (ראה לינק מצורף). האם אנחנו רשאים להפקיר את מי שפעל בשליחותנו ולמעננו והציל אותנו קרוב לוודאי מסכנות נוראיות?

למעלה