יש לי סוגייה לדון בה

liaad

New member
יש לי סוגייה לדון בה

אני בחור שאוהב לצחוק על פי עובדה זאת אני מנסה להנעים את זמני <הפנוי> ולראות טוכניות טלוויזיה מבדרות. אני חייב להודות שהתוכנית "איפה אתה חי?!" היא אחת התוכניות שכן הצחיקו אותי ובמשך הזמן זה גם המשיך עם חברים.. "ערב טוב עכשיו שורקת.." "תבקש סליחה.. לא אל תצטער תבקש סליחה.." עכשיו זה רק אני? או שזה כבר חוזר על עצמו יותר מדי... מה- "זה לא סקורסזה" וה- "מהה?? כבר נגמר??" של טל פרידמן בחלומות בהקיציס.. עד ל"עצור!! אתה הומו"... אני תוהה האם אני היחידי שחושב שאנחנו מכניסים לחלק גדול מדי מהחיים שלנו משהו שהוא לא כזה הכרחי? הייתי בקהל בתוכנית לפני שבוע.. בהתחלה הייתה את ההתלהבות הראשונית... "כאן הם מקליטים את התוכניות.." לאט לאט.. במהלך התוכנית אני תוהה... "זה באמת עד כדי כך הצחיק אותי..?" האם זה שווה לנסות לשנן משפטים של הימרי כדי להצחיק? זה לא נמאס כבר??? אין מקום לקצת שינוי מבנה...? זה יותר מדי לבקש הומור קצת אחר? קצת שונה? בלי סלוגנים אידיוטים שכוללים פיתה ושווארמה?... בלי דמויות מטומטמות שכל תוכנית מוצאים דרך אחרת לדחוף את סקורסזה ושדיים מסיליקון? <בראבא> אולי זה רק אני שמשתנה.. ואם לא.. אז תראו לי את דעתכם

liaad

New member
תיקון

אני מסתכל שעה מה לא בסדר במה שכתבתי... טוכניות... ויי זמיר.. תוכניות מצטער על הטעות

למעלה