יש לי סוד...

יש לי סוד...

האמת בעלי ואני החלטנו לא לדבר על זה בנתיים אבל אני כבר לא יכולה לשתוק... (בטח שמתם לב שאני מדברת הרבה...) אז ככה: הגשנו מועמדות לשליחות בצרפת, כבר עברנו פגישת הכרות, רעיון+מבחן בידע כללי.- עד כאן הלך חלק ונמסר לנו שמאד התלהבו ממנו... בשבוע הבא יש יום מיונים- והיום קיבלתי את המכתב שמפרט... עלינו להכין פעילות של 5 דקות+ שעור קצר(דבר תורה) של 2 דק' שאותם נגיש בפני כל המתמודדים וכמובן"צוות הבוחנים" את הפעילות והשיעור צריך להביא רשום בדף... אני דיי' מתרגשת ואפילו קצת בלחץ... האמת אם בעלי ידע שכתבתי על זה כאן הוא "יהרוג" אותי... בי' בנתיים, אני הולכת להוציא את הילד מהגן!

../images/Emo8.gifמבטיחה לא לספר לאף אחד

איזה כיף!!! שיהיה בהצלחה!!! ופה את יכולה לכתוב חופשי...

נעללה

New member
שיהיה בהצלחה, אני מנוסה בשליחויות!

הייתי כבר ב- 3 שליחויות בחו"ל, לא בצרפת, אבל אני מכירה את חו"ל ומכירה אנשים שחיו שם. אני מקווה שתצליחו, רק תבדקו את יוקר המחייה מול מה שתרוויחו שלא תעשו את כל המאמץ הזה לשוא! בגלל שאתם דתיים אתם זקוקים לבתי ספר פרטיים = המון כסף או מלגות! אני מכירה אנשים שממש "ברחו" מלוס-אנג'לס כי לא יכלו לעמוד בגובה המחירים. ובצרפת יש גם מערכת כפולה, ממשלתית ופרטית. בנוסף אסור לילדים להסתובב בחוץ כי פשוט יגנבו מהם את כל הבגדים, הרחובות מסוכנים בצרפת, פלוס אנטימיות הולכת וגוברת ומוחשית מאד. להיות בחו"ל זה לא רק כיף וכדאי לשקול עלות מול תועלת בעיקר כשמדובר בהוראה, כדי שלא ינצלו אתכם סתם!! אני מקווה שלא הפחדתי אתכם, אבל כדאי לשקול כל דבר לגופו. ובהצלחה בכל מקרה.

נעללה

New member
מה זה "יסכה המקורי"?? ../images/Emo12.gif

מה פירוש השם הזה?? וגם מסקרן אותי מאיפה השם "מריאור"?? האם יש לך עוד שמות מקוריים בבית??

פרוש- יסכה

ראשית יסכה הייתה שרה (אימנו) (כתוב בפרשת נח, ספר בראשית, בסוף הפרשה) רש"י מסביר שלוש פרושים- 1. כולם סוכין ביופיה... 2. סוכה ברוח הקודש... 3. משורש המילה נסיכה... לגבי מריאור- מרי הייתה סבתא של בעלי, שנפתרה בשיבה טובה, אך אחרי 20 שנה של נכות (שבץ) ושמה השני של מריאור הוא אסתר על שם סבתי, שגם היא נפתרה בשיבה טובה גם- כן אחרי יותר מ- 20 שנה נכות מאותה סיבה. לקחנו את שתי הסבתות והוספנו להם את האור... שמות נוספים: אושר (ישי מרדכי), שי-לי (גולדה), שלו (דוד) נועם (רחל), ואני אגב גם מזל- טוב... אני מקווה שבנתיים הסברתי מספיק, אם תרצי אתן לך את הסיבה והפירוש לשם הארוך של בני הבכור.. בהזדמנות... שבת- שלום!!!!

little baker

New member
שיהיה לכם בהצלחה

ממה שאני יודעת, יוקר המחיה הוא בפאריס ובמקומות המרוחקים זול יותר, בכל מקרה כל עניין המעבר לאירו הפך את כל אירופה ליקרה בטירוף. מה תעשי עם בעיית הבריאות שלך? זה לא ייצור בעיה?

למעלה