יש לי סוניק באטל ! ! !

XplowBoy

New member
זה משחק בן זונה!

אתה יודע... העונה הרביעית של סוניק X מבוססת על המשחק הזה...

XplowBoy

New member
גמרתי אותו! משחק לא ממש קשה אבל כיף

הסוף היה קצת מבאס... ציפיתי לשחק עם סופר סוניק נגד הרובוט הזה אבל עדיין היה מאוד כיף

XplowBoy

New member
ויש לי שאלה שלא ממש קשורה...

תגיד מאיפה אתה משיג פרקים של סוניק? כי אני ממש מתייבש עם מקור ההורדה שלי לא הצלחתי להוריד פרק אחד

ShotokanMaster

New member
ובכן....

אתה זוכר שביקשתי אם מישהו יכול למצוא לי מקור הורדה לדארקסטאלקרס 3 ומה אתה יעצת לי לעשות אז? אז זה הפתרון היחיד שיש לי בשבילך - אימיול/קאזאא (ד"א הדארקסטאלקרס 3 עוד תקוע ללא מקורות...). בקשר לסוניק איקס אני ידעתי על זה חבר שלי אמר לי כבר. בעיקרון הייתי יכול כבר לסיים את המשחק אבל אני נתקע שם בכוונה לפתח את האמרל שלי, לתת לו יותר נקודות נסיון (זה ממש מייגע) ולתת לו עוד קלפים (קלפי צבע = זבל). בכל אופן המשחק ממש כיף, בעיקר במולטיפלייר והאפשרות של החלפת קלפים היא שווה. גם המיני גיימס נחמדים למדי. בכל אופן אני הכי טוב במשחק עם שאדו, למרות שאנלא מת עליו בכללי. רואים שסגה לא השקיעו בו כל כך. יצור שחוק דמוי סוניק עם קוצים הפוכים וסימנים אדומים...."שיא המקוריות!" מילא, אם רצו לדמות אותו לסוניק היו יכולים לפחות לשנות לו את המבנה גוף.....הדמות הכי אהובה עליי מאז ומתמיד (מאז שראיתי את המשחק סוניק 3 פעם ראשונה בגיימגיר הישן של חבר שלי.....) נאקלס! נאקלס וסוניק הינם הדמויות הכי מקוריות שהופיעו איי פעם במשחק פלטפורמה! ד"א שכחתי לציין שהגרפיקה של המשחק פשוט מדהימה!!! עשו בו שימוש במנוע תלת מימדי מתקדם יחסית (נדמה לי שהוא היה ברמה של המנועים שהיו קיימים בשנת 96 או 97). בנוסף גם האפקטים שלו ממש מדהימים! רק חבל לי שהשתמשו בספרייטים ממשחקי סוניק אדבאנס, כאשר במילא שינו במשחק הזה את העיצוב של סוניק קצת...

XplowBoy

New member
תשמע...

בסוף המשחק... קצת לפני שאתה מנצח את רובוטניק... אתה עולה להר געש ונלחם נגד כאוס אז יהיה לך יותר קל לעלות רמות ולהשיג קלפים טובים ויש את המקום שזנוות עושה לך קרבות וירטואלים ועם אתה מנצח אתה מקבל קלף משופר לרובוט שלך שהוא עם הכי הרבה כוכבים והוא הכי חזק שאתה יכול להשיג!

XplowBoy

New member
טוב בקשר למה שאמרת עם אימיול...

אז רק שתדע שלפני כמה זמן היה שרת שהיו עליו משחקים של סוניק... חוץ מזה שהרבה פרקים שלו הודלפו גם לרשת הHTTP

yoo

New member
תגיד....

הדארקסטאקרס שאתה צריך זה לפלייסטישן? אם כן אז יש לי את זה ואני יכול לשלוח לך את זה ותצרוב :)

ShotokanMaster

New member
תודה רבה לך אחי.....

אבל יקח שנים עד שהאייסיקיו שלי יסיים לקבל את הקובץ, 5 מגה לקח לי 4 שעות לשלוח למישהו, שלא לדבר על לקבל....

yoo

New member
מהירות השליחה שלי היא 15 קיי

זה לא יקח יותר מידי זמן...

ShotokanMaster

New member
מהירות הקבלה שלי היא 200 בייט במקרה

הטוב..... אבל בוא ננסה בכל זאת (תודה ד"א) האייסיקיו שלי הוא 143391607

למעלה