ובכן....
אתה זוכר שביקשתי אם מישהו יכול למצוא לי מקור הורדה לדארקסטאלקרס 3 ומה אתה יעצת לי לעשות אז? אז זה הפתרון היחיד שיש לי בשבילך - אימיול/קאזאא (ד"א הדארקסטאלקרס 3 עוד תקוע ללא מקורות...). בקשר לסוניק איקס אני ידעתי על זה חבר שלי אמר לי כבר. בעיקרון הייתי יכול כבר לסיים את המשחק אבל אני נתקע שם בכוונה לפתח את האמרל שלי, לתת לו יותר נקודות נסיון (זה ממש מייגע) ולתת לו עוד קלפים (קלפי צבע = זבל). בכל אופן המשחק ממש כיף, בעיקר במולטיפלייר והאפשרות של החלפת קלפים היא שווה. גם המיני גיימס נחמדים למדי. בכל אופן אני הכי טוב במשחק עם שאדו, למרות שאנלא מת עליו בכללי. רואים שסגה לא השקיעו בו כל כך. יצור שחוק דמוי סוניק עם קוצים הפוכים וסימנים אדומים...."שיא המקוריות!" מילא, אם רצו לדמות אותו לסוניק היו יכולים לפחות לשנות לו את המבנה גוף.....הדמות הכי אהובה עליי מאז ומתמיד (מאז שראיתי את המשחק סוניק 3 פעם ראשונה בגיימגיר הישן של חבר שלי.....) נאקלס! נאקלס וסוניק הינם הדמויות הכי מקוריות שהופיעו איי פעם במשחק פלטפורמה! ד"א שכחתי לציין שהגרפיקה של המשחק פשוט מדהימה!!! עשו בו שימוש במנוע תלת מימדי מתקדם יחסית (נדמה לי שהוא היה ברמה של המנועים שהיו קיימים בשנת 96 או 97). בנוסף גם האפקטים שלו ממש מדהימים! רק חבל לי שהשתמשו בספרייטים ממשחקי סוניק אדבאנס, כאשר במילא שינו במשחק הזה את העיצוב של סוניק קצת...