יש לי סוף סוף אינטרנט

gaharoni

New member
יש לי סוף סוף אינטרנט

שלום לכולם! זהו, אנחנו בבוסטון הקרה (היום התחיל לרדת שלג), וסוף סוף יש לי אינטרנט כאחד האדם. אנחנו עדיין בהתארגנות בדירה החדשה, ועוד לא יצא לי להתעסק כל כך בקיפולים, אבל אתמול רוברט לאנג העביר הרצאה ב-MIT, אז הייתי חייב ללכת לפגוש אותו... ההרצאה היתה מצוינת. לאנג דיבר על אוריגאמי באופן כללי, וגם על טכניקות ההמצאה שלו (הספר שלו נחטף שם כמו לחמניות אחרי ההרצאה), וישומים מעשיים לקיפולים. בשבוע הבא הוא מעביר סדנה למקפלים מתקדמים, אני מקווה שאצליח להשתחל לשם... להשתמע!

eyal reuv

New member
איזה כיף לך

גם בארה"ב וגם לפגוש את רוברט לאנג,אני ממש מקנא הייתה מכירה של ספרים שלו? קנית משהו? אני מקווה שעוד כחודש וחצי אקבל עוד כשני ספרים שלו,ביניהם ODS מקנדה בהצלחה! ,ואגב אחלה אתר-ממש מעולה ותורם הרבה. אייל

gaharoni

New member
לאנג

במקום התבצעה מכירה של ODS (ב-10% הנחה). היו מאות אנשים בהרצאה, ואחריה הם פשוט התנפלו על הדוכן וקנו המון, ורוברט חתם על הספרים. הספר הבא של לאנג (יצא בעוד כשנה) יעסוק בטוויסטים ותבניות מחזוריות. גילה היכוני! אני מקווה שבקרוב אחזור למסלול חיים קצת פחות קדחתני, ואמשיך לעדכן את האתר.

giladznaor

New member
שלום שלום!

אני מקווה שאתה מוצא גם זמן להנות קצת, וכמובן שהביקור שלכם אכן יפול על הכנס. לגבי ההרצאה של לאנג, ניתן לראות אתה (או אחרת, אני לא בטוח), כאן.

gaharoni

New member
הרצאה

אמנם זו לא בדיוק אותה הרצאה, אלא הרצאה שלאנג העביר יום קודם, אבל התוכן והמצגת זהים לחלוטין, ואני ממליץ בחום לצפות (ולהנות מהתגובות של הקהל...). ב-MIT הקהל שאל הרבה יותר שאלות בסוף.

bshuval

New member
סוף סוף...

עכשיו גם יש פעילות בפורום בשעות שאני ער בהן... איזה כיף לך, גלעד, שיורד שלג אצלכם! אני צריך לנסוע צפונה כדי לראות שלג...

gaharoni

New member
שלג

היום השכמתי קום, לראות מהחלון את כל השכונה מכוסה בלבן! יפה כמו באגדות, אבל
...

ycyclop

New member
מזל טוב

אני רואה שכבר התחלת האורך חיים סביב אוריגמי. מקווה שתתאקלם מהר.

גילה או

New member
נהדר לשמוע ממך!

אני עדיין מתפעלת מחדש כל פעם מניפלאות המדיה.איזה כיף שאפשר לשמור על קשר איתך ועם בועז כשאתם כל כך רחוקים. לגבי הספר של לאנג המתוכנן לצאת בעוד כשנה בנושא תבניות ופיתולים-איך אצליח לחכות שנה..... בינתיים אני מחפשת באינטרנט כל דבר שקשור איכשהוא לנושא.כרגע אני מקפלת דגם מעניין שיש בו UNSINK(אם אני לא טועה בהגדרה).הצלחתי לקפל UNIT אחד.כדי שזה יהיה עוד יותר מעניין אני עכשיו מקפלת תבנית של 4 UNIT. אשלח תמונה בקרוב.

mirigami

New member
כייף לשמוע ממך ,ואפשר קצת שלג

החורף כאן עדיין לא החל.... נשח להמשיך ולשמוע עדכונים

eyal reuv

New member
דגמי קיפולים מ"טנטידן"

שלום גלעד, שוטטתי באתר שלך וקראתי את הביקורות על כל הספרים כדי לראות איזה ספרים להזמין,ובין לבין ראיתי את הדגמים המהממים שנמצאים בחוברות הטנטידן הבנתי שלך יש מספר חוברות,כך שאשמח אם תוכל לשלוח לי הוראות של מספר דגמים-במיוחד של SATOSHI KAMIYA יש לו דגמים ממש מושקעים ואני מאוד אוהב קיפולים כאלו והתמודד עם אתגרים(רק לא תרשימי קפלים) אם תוכל, מאוד הייתי מעוניין בממותה עים החטיםMammouth שלו(גליון 85),בנמר עים החטים smilodon,בטיגריס של Hideo Komatsu (גליון44-46 ,וב Ancient Dragon של Kmiya (גליון 55) כבר קיפלתי כמעט כל דגם מסובך שהיה לי-כולל החרקים הקשים של לאנג,אך את אלו לא הצלחתי להשיג כך שאשמח אם תוכל לעזור לי אגב,יש לי גלריה מרשימה ומידע עם תמונה שלי באתר של גלעד איילון-אשמח לשמוע תגובות בהצלחה בבוסטון ונשמח לראות עדכונים באתר שלך אייל ראובני

למעלה