יש לי סטארט אפ

enigomontoya

New member
יש לי סטארט אפ ../images/Emo62.gif

אני מציע לפתח אפליקצייה לאייפון של "אני רוצה לבגוד עכשיו" כשמישהו מהמין הנגדי באזור הגיאוגרפי שלך וגם הוא בעניין, שניכם תקבלו הודעה על כך. למרות שיכול להיות קצת בעייתי בעבודה. או גרוע מכך, לגלות שגם אישתך מחפשת. מה דעתכם ?

יש משהו דומה

להומואים
במקרה שמעתי על זה לפני זמן מה בתוחנית הבוקר של טל ברמן ואביעד קיסוס

בוא גד

New member
נשמע טוב

אני מציע שתקרא לזה "COME NOW"... ולגבי הבעיה האחרונה שהעלית, לדעתי זה יתרון. מה יותר טוב מלגלות שגם אשתך מחפשת? לכאן או לכאן... תחשוב על זה...

BazukaGirl31

New member
רעיון מעולה.

את הקולגות מהעבודה ואת האישה/בעל אפשר לחסום בקלות, וכך תישאר עם ערימה של נשים קרובות גיאוגרפית ופנויות להשתרללות. בפרופיל יהיה אפשר לציין סוג הקשר המועדף (סטוץ/זיון מתמשך/אהבת אמת), תנוחות אהובות וימים אפשריים בשבוע. אני אוריד את זה, בטוח.

haze73

New member
אני בעד

להערכתי - זו אפליקציה שמאד תצליח בקרב המשתמשים. ניתן לפתח ולעשות גם המלצה על צימר קרוב בהתבסס על נתוני ה-GPS.

r and a

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo229.gif

סטארט-אפ חביב אך לא יישים למי ששונא IPHONE
אני חושב שאשמח לחדשנות אולי איזה מסר "בוא לזיין לי את הצורה"

אני סתם

סילי מוקדנית ראתה מכשיר יפה והתלהבה בלי כישורים טכנים מעבר לסמסים וצילום תמונות לא יודעת לעשות כלום

בוא גד

New member
סילי מוקסטרופדית?

הבנתי. הבנת. הבנו. נבין. יובן. חיים. יבין. לפחות.

בוא גד

New member
שמח על כך...

חייכי. צחקי. צחוק גדול ומשוחרר. זה הרי מה שחשוב בחיים המוזרים האלה... שמח שהצחקתיך

אדונשוי

New member
יש המצאה כזאת מזמן ביפן

אתה כותב מה אתה רוצה ואיזה טווח אתה מחפש ואז בכל מקום שאתה נמצא אתה מקבל הודעה שיש מישהי בטווח שלך שרוצה ככה וככה. הבעיה שביפן נפלה התקשורת הסוללרית , תמציא משהו לוויני :-9

למעלה