איך אתה בודק את מהירות הגלישה? בטלפון? במחשב בחיבור אלחוטי?אבל לא מרגיש שיש שינוי במהירות הגלישה. אני מעוניין להישאר על התשתיק של בזק וללכת לספק אחר. האם אני יכול למצוא מחיר זול יותר עם אותה תשתית? האם הכנת תשתית של חברה אחרת צריך העברת חוטים בתוך הבית ושליחת טכנאים?
על גבי סיב של בזק אפשר להתחבר לכל החברות (חוץ מאשר הוט והוטנט).אבל לא מרגיש שיש שינוי במהירות הגלישה. אני מעוניין להישאר על התשתיק של בזק וללכת לספק אחר. האם אני יכול למצוא מחיר זול יותר עם אותה תשתית? האם הכנת תשתית של חברה אחרת צריך העברת חוטים בתוך הבית ושליחת טכנאים?
עבדו עליך...אם אני מגלה שמהירות הגלישה נמוכה מה זה אומר?
זה לא ניראה טוב.בדקתי דרך המחשב הנייד ויצא הורדה 10.9
העלאה 10.9 Mbps
אם מדובר על בדיקה אלחוטית אז אולי אתה מחובר רק לרשת של ה 2.4Gבדקתי דרך המחשב הנייד ויצא הורדה 10.9
העלאה 10.9 Mbps
אם בדקת עם speed test זה מאוד נמוך, זה לא סיבים 600/60.אחרי בדיקה עם כבל למחשב וניתוק כל המכשירים המחוברים לרשת יצא ש מהירות הורדה 73.3. מהירות העלאה היא 61.1
וגם הגלישה לאתרים השתפרה.
דיברתי עם נציג אתמול וניסה לעזור אם המחשב תומך עד 600 אבל לא הלך. איך בודקים אם המחשב תומך? אולי צריך לשנות בהגדרות. איך מגיעים לשינוי הגדרות?אם בדקת עם speed test זה מאוד נמוך, זה לא סיבים 600/60.
האפשרות היא שהמחשב לא תומך ביותר מ 100 או רכיב אחר שחיברת בדרך למחשב (סוויצ' או כבל)
אתה משלם לחוד על הראוטר ולחוד על מאש.ה mesh fiber של בזק שסופק עם הראוטר נחשב בתור רכיב אחר?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.