יש לי סיכוי??

O Boy

New member
יש לי סיכוי??

אני בן 15.5... יש סיכוי למצוא? איפה אני יכול למצוא באיזור ת"א והמרכז?

Reservoir Dog

New member
נסה את זה

לדעתי אתה קצת צעיר מידי בשביל לעבוד במלצרות למרות שלא יזיק אם תגשש מעט..אבל אני זוכר שאני התקבלתי לעבודה ברשת מזון אחרת בסביבות גיל 16 ומשהו,אז אני יודע שיש לך סיכוי טוב למצוא עבודה כבר מגיל 16 באיזה רשת מזון של המבורגרים או פיצות. בכל מקרה אל תתייאש

O Boy

New member
יש לי שאלה...

אם אגיד שאני בן 16, ואני בעצם בן 15.5, יעלו עליי?

get well

New member
במידה וזה כסף שחור לא יעולו עלייך..

תגיד גם שאתה בן 16.. אבל אם מדובר ברשת מזון מסודרת עם תלוש יש מצב שכן ובגדול.. אני אישית התחלתי לעבוד ברשת מזון בגיל 15 וחצי כי הם היו זקוקים נורא לעובדים...תנסה את מזלך.. ו

shir salsa

New member
ממש לא מומלץ לעבוד בבורגר ראנץ או

קינג כי זה חרא חרא של משכורת. אתה תקבל שם 13 וכמה אגורות לשעה. זה החרא שבחרא! בקייטנות כבר תקבל יותר. חוץ מזה, יעלו עלייך שאתה לא בן 16 כי הם מבקשים תעודת זהות, אבל לא נראה לי שהגיל יהווה בעיה, כי אני מכירה כמה בנות שהתחילו לעבוד בקינג לפני 16- בגילך... אז אתה יכול לנסות את מזלך, אבל קח בחשבון שזה קריעת תחת במטבח ותמורה עלובה.

eyal-m

New member
עכשיו כבר ממש לא צריכים עובדים

בכל הבורגרים והפיצות כל האנשים שעובדים שם ובכל הגלידריות הם עובדים שיש להם פרוטקציה אף פעם אין צורך דחוף בעובדים נגיד המנהל סניף של אחד מרשתות הבורגר הגדולות צריך עובד, הוא לא יסתבך.... הוא פשוט יילך לבן דוד שלו וישאל אותו אם הוא רוצה לעבוד זה כזה מעצבן אני רוצה לעבוד בקניון וכאלה!!!! אני לא רוצה לחלק פרסומות בתיבות דואר של חצי עיר או לעמוד בצמתים וכו' זה כזה שונה!!!

avidadon

New member
כן, ב-FOX מעסיקים תיכוניסטים

וגם ב"קרביץ" וב"הפנניג" (יש להם יריד בחופש).

eyal-m

New member
אבל בפוקס הם מעסיקים רק בנות

ראיתי.............................

avidadon

New member
שטויות

אני בעצמי התקבלתי לעבודה באחד הסניפים, ואני כמו שאתה בטח יודע בן זכר ללא ספק
. גש לאחד הסניפים ותציע את עצמך, מקסימום יגידו לך לא.

eyal-m

New member
כמה שאלות;

מה אמרת להם ממש בהתחלה שהגעת...? בן כמה אתה? איזה עבודות אתה מבצע במשגרת המישרה שלך בפוקס?

avidadon

New member
כמה תשובות

זה היה בתקופה שחיפשתי בדחיפות עבודה (לפני חצי שנה בערך), אז עשיתי סבב בקניון מסויים. בין השאר נכנסתי לפוקס לילדים, ושאלתי אם הם צריכים עובדים. מנהלת החנות התלהבה, כי בדיוק באותו שבוע אחת מהעובדות שלה התגייסה והיא הייתה צריכה מחליף\ה. הגעתי ביום ראשון להתלמדות, ואחרי כמה שעות אמרתי למנהלת שזה לא מתאים. היו לכך שתי סיבות עיקריות: 1. העבודה היא מכירתית וזה לא בשבילי 2. גיליתי שאם אין לקוחות, המנהלת שולחת את העובדים הביתה, וזה לא מצא חן בעיני. שיגרת המשרה פשוטה מאוד: אתה מגיע למשמרת, כל עוד אין אנשים בחנות אתה מסדר את הבגדים, מקפל אותם יפה ושם במדף. ברגע שנכנס לקוח, אתה חייב לפנות אליו תוך דקה (אם אני זוכר נכון את הזמן המוקצב ), לברך אותו לשלום בחביבות ולשאול אותו אם הוא מחפש משהו מסויים (המילה "לעזור" פסולה, כמו בהרבה רשתות אחירות שמכבדות את עצמן). התפקיד שלך הוא למכור כמה שיותר, המנהל\ת עוקב\ת אחריך בחצי עין, ואם יש לו\ה זמן אז בשתי העיניים. אתה נמדד בכושר הנחמדות שלך, וביכולת שלך למכור לאנשים. אני בן 21, ואני אישית מעדיף לעבוד בעבודות פיזיות מפרכות והעיקר שלא יהיו קשורות למכירות, ולכן לא אהבתי את העבודה הזו. אבל אם לך זה לא מפריע, לך לעבוד שם. בגדול האוירה נחמדה, החנות נמצאת בדרך כלל בקניון הומה אדם. בחר לך חנות עם הרבה לקוחות, כדי שתמיד תהיה עבודה ולא ישלחו אותך הביתה לפני סיום המשמרת. אני הייתי ממליץ לך יותר ללכת לקרביץ או להפפנינג, שם לפי מה שאני יודע לא שולחים הביתה, וגם אתה לא נמדד כל רגע בכושר המכירה שלך. בהצלחה!

eyal-m

New member
דבר ראשון אני מחיפה, אז זה לא

אקטואלי, דבר שני אתה בן 21 אני בן 17 בן 21 הם יקבלו בן 17 לא.....

Leli

New member
קריעת תחת במטבח?בתור עובדת לשעבר...

צריך גם לנקות שירותים(כולל קיא והכל) להחליף שמנים,לנקות את הגריל והצ'יפסרים,לפרוק סחורה ועוד מירב עבודות מגוונות שהאחראים יצליחו להוציא ממך תמורת השכר העלוב,והמדים מזעזעים!!!

למעלה