כמה תשובות
זה היה בתקופה שחיפשתי בדחיפות עבודה (לפני חצי שנה בערך), אז עשיתי סבב בקניון מסויים. בין השאר נכנסתי לפוקס לילדים, ושאלתי אם הם צריכים עובדים. מנהלת החנות התלהבה, כי בדיוק באותו שבוע אחת מהעובדות שלה התגייסה והיא הייתה צריכה מחליף\ה. הגעתי ביום ראשון להתלמדות, ואחרי כמה שעות אמרתי למנהלת שזה לא מתאים. היו לכך שתי סיבות עיקריות: 1. העבודה היא מכירתית וזה לא בשבילי 2. גיליתי שאם אין לקוחות, המנהלת שולחת את העובדים הביתה, וזה לא מצא חן בעיני. שיגרת המשרה פשוטה מאוד: אתה מגיע למשמרת, כל עוד אין אנשים בחנות אתה מסדר את הבגדים, מקפל אותם יפה ושם במדף. ברגע שנכנס לקוח, אתה חייב לפנות אליו תוך דקה (אם אני זוכר נכון את הזמן המוקצב ), לברך אותו לשלום בחביבות ולשאול אותו אם הוא מחפש משהו מסויים (המילה "לעזור" פסולה, כמו בהרבה רשתות אחירות שמכבדות את עצמן). התפקיד שלך הוא למכור כמה שיותר, המנהל\ת עוקב\ת אחריך בחצי עין, ואם יש לו\ה זמן אז בשתי העיניים. אתה נמדד בכושר הנחמדות שלך, וביכולת שלך למכור לאנשים. אני בן 21, ואני אישית מעדיף לעבוד בעבודות פיזיות מפרכות והעיקר שלא יהיו קשורות למכירות, ולכן לא אהבתי את העבודה הזו. אבל אם לך זה לא מפריע, לך לעבוד שם. בגדול האוירה נחמדה, החנות נמצאת בדרך כלל בקניון הומה אדם. בחר לך חנות עם הרבה לקוחות, כדי שתמיד תהיה עבודה ולא ישלחו אותך הביתה לפני סיום המשמרת. אני הייתי ממליץ לך יותר ללכת לקרביץ או להפפנינג, שם לפי מה שאני יודע לא שולחים הביתה, וגם אתה לא נמדד כל רגע בכושר המכירה שלך. בהצלחה!