"יש לי סיכוי"

abarak88

New member
"יש לי סיכוי"

לשיר הזה קיבלתי משמעות חדשה לאחר שראית את ההצגה "המדריך לחיים הטובים". פשוט נהדר! המילים כל כך התאימו להצגה... מישהו יכול להגיד לי [לפי מה שהוא חושב] על מה עוסק השיר?

ranushh

New member
לדעתי השיר עוסק על מישהו ששקוע

בדכאון המון זמן, שהלב שלו "קפא" נמצא בחרדות...מישהו שכמעט ואיבד תקווה לחלוטין... אבל זהו שיר שמסמל תהליך התאוששות מזה, לדעתי. כמו המנון כזה תאמת אני גם חושב שהוא מתאים ליום השואה...ואני רציני לגמרי.~! "יש לי סיכוי להנצל אני יודע אני אוכל להתעורר..." תחשבו על זה:*)!

ranushh

New member
../images/Emo45.gif

אני באמת אגיש בקשה לשיר אותו באיזה טקס, נעשה לו כבוד@!

נועינה

New member
כן!

ידיד שלי נסע לפולין עם המשלחת מבית הספר והשנה כל החבר'ה של המשלחת מכינים את טקס יום השואה ואותו ידיד הולך לשיר את "יש לי סיכוי" , עם הגיטרה שלו נחמד :) יש לי סיבה טובה להיות נוכחת בטקס!

זה השיר של יום השואה שלי ../images/Emo187.gif

הוא מזכיר לי את פולין ואת היערות בפולין.. שיר מדהים אחד החזקים

שיר נורא אישי...

זה שיר שבא לי אחרי תקופה ארוכה ולא נעימה... והוא די נתן לי את הדחיפה לצאת מהרחמים העצמיים (המוצדקים והלא מוצדקים) ופשוט להמשיך קדימה. מה שמדהים בו זה שהוא נתן את הדרייב הזה לעוד מלא אנשים אחרים... זה שיר שאני לא יכולה לדמיין בן אדם אחר שר כי הוא כל כך בא מבפנים שכל החצנה שלו ממש הורסת. נגיד הקליפ נורא אכזב אותי... לא יודעת מה אתכם. של איזה תיאטרון ההצגה הזו? עשית לי חשק לראות אותה...

abarak88

New member
הצגה בשם

"המדריך לחיים הטובים" הפקה של תיטרון ב"ש בשיתוף עם הקאמרי. תקראי המלצות ב"במה". הצגה כה מעולה! בכיתי ששמעתי את השיר!!!!!

elhaha

New member
כללי כל דיסק 'אביתר בנאי' הוא מלאה-

- במשמעות עמוקה, יש אנשים שקוראים לדיסק הזה שירי דיכאון לאשכנזים (כמה שזה נשמע רע הם לא מתכוונים באופן הזה. כל שיר בדיסק הזה גורם לי לחשוב וזה לא משהו שאני עושה ביום יום P-:... תשמעו את 'כלום לא עצוב' וקצת תחשבו מה הוא אומר שם.... (לפי הדעה שלכם כמובן) מישהו יודע? זה לא קשה?

טוב....

אז אני מניחה שהוא היה באווירה צינית במיוחד ואחרי הרבה חרא היה לו פתאום טוב והוא לא ממש ידע איך לעכל את זה, כי בכל זאת יש משהו ממכר קצת בלשקוע במלנכוליה... בכל אופן, אז עד שהיה לו טוב הוא לא ידע איך לקבל את זה וכתב את השיר הזה. על איך כלום לא עצוב רק כי מצאת מישהו שינחם אותך בזמן שאנשים מתים ונאנסים בחוץ. וואי אני יותר פסימית ממה שחשבתי. בקיצור, זו השערתי. אני אשמח לשמוע את שלך.

xdye1

New member
אחלה של אחלה..

של אחלה, של הצגה

למעלה