יש לי סימפטיה לאנשים שמתאמצים בתל אביב

melon

New member
יש לי סימפטיה לאנשים שמתאמצים בתל אביב

מי רצה ?

כמה רצה ?

מתרגשת במיוחד כי .....

רצה עם .....

(שלא נקפח אף אחת ) אני מתרגשת מאוד מרחוק ....

קיץ 2011

New member
תודה

אני רצה

רצה חצי

מתרגשת כי... פעם ראשונה שארוץ חצי, והפרפרים כבר מפרפרים...

ואם כבר שאלה- מצד אחד, נורא יפה במרוצים שכולם עם אותה חולצה. מצד שני, הי, אני רוצה לבלוט בתמונות ולזהות את עצמי בקלות

ועכשיו לשאלה הממש לא חשובה ושבכל זאת מטרידה אותי-
עם מה רצים ולמה?
(טוב שזה מה שמטריד אותי)

perach22

New member
שיהיה מלאן בהצלחות

אני רצה 10 וגם מתהפכת לי הקיבה....

החולצה דוקא משלימה לי יפה את ה"לוק" מתאימה לצבעי הנעלים, אבל יש לי חולצה אחרת
שקצת יותר איכותית, דריי פיט אבל במרקם כותנתי ולא ניילוני... והיא ירקרקה או ורודה, נראה לי שאלך איתה בכל זאת....
ואני מאוד אבלוט עם הכובע מצחיה שיש לי.. נייקי ורוד בזוקה... אז אם תראו אותו... תבואו להגיד שלום...

אולי סופסופ נכיר מעבר למסך...

ולא הבנתי מה הכוונה עם מה רצים ולמה???????

melon

New member
הכוונה

מה רצים ? זה 10 או חצי או מלא

ולמה מתרגשים ? למשל כי זה מירוץ ראשון , או כי רצים עם בעל / חברה / אחות . או כי זה מרתון חמישי . או כי הולכים לשבור שיאאישי , או כי הולכים להנות
המון סיבות להתרגש ...

melon

New member
צודקת

אני לא אוהבת לבוש את חולצת המירוץ כי :

יותר קל לבלוט בתמונות
כי החולצה יכולה לשפשף ולהיות מעצבנת - לא לבשת אותה קודם אז זה הימור

אבל הכי....
כי זה מזל רע ... אמונה טפלה אווילית שלי ושל חברי לקבוצת הריצה. ללבוש חולצה שעוד לא הרווחתי זה התגרות בגורל....

מה שכן, קחי אותה בתיק ותלבשי אותה מיד אחרי שסיימת בהרבה גאווה וחיוכים.

המון בהצלחה שיהיה כיף ולא להתחיל מהר מדי .....

תודה!

קצת נעלמתי לאחרונה מעומס יתר בלתי הגיוני של החיים אבל - מחר בשעה כזו כבר כמעט אהיה בת"א, כבר כמעט אפגש עם החבורה (בתקווה שבחרנו מקום מפגש טוב בין האלפים שיהיו שם).
חצי מרתון שלישי, יש לי חשבון לסגור עם המסלול ותוצאה שאני רוצה להגיע אליה. הפעם עם מאמן שרץ לידינו ועם האיש שלי שעושה לראשונה 10 קילומטר.
היום חוגגים בארוחת פסטה קבוצתית, הולכים לישון מוקדם ויאללה רק תנו לי לשחרר את הרגלים!

susieada

New member
עוד פחות מ24 שעות לשחרר את הרגליים!

בהצלחה לך בסגירת חשבון עם המסלול ולבעלך ב10 הראשון שלו!

גברת ע

New member
בשביל המרוץ חייב לבקר

רצה מחר 10 קמ מקצה שלישי.
התכנון המקורי היה לעשות השנה חצי אבל עם העיכוב באמצע והאיסור מוחלט לאימונים וההחלמה מהניתוח, נשארתי ב10 ק"מ, אני לא מרגישה מוכנה חלק מזה באשמתי שלא באמת השקעתי מספיק באימונים, אבל אני אעשה את זה ויהיה כיף.
רצה עם כמה חברות שזאת ה]פעם הראשונה שהן רצות במרוץ ו10 קמ, אז אני לא בונה על זמנים או מדידה מדוייקת כי חשוב לי להיות איתן.
אני אישית לא רצה עם חולצת המרוץ , הפעם אני אלבש שורטס שחור קצר, גופיה אפורה שנוחה לי אולי חולצה דקה ארוכה מעל, תלוי מה יהיה מזג אויר בתחילת המרוץ (נהיה לי חם די מהר ובדרך כלל אני רצה עם קצר) ולסיום והכי חשוב עם מחושים ורודים, כי צריך קצת להקליל את הלחץ וסהכ זה כיף וחוויה (חוצמזה ככה אני ממש יבלוט בתמונות ויצלמו אותנו מלא
).
אני כן לוקחת איתי את חולצת המרוץ לתמונות בהתחלה ואחכ.

מתרגשת כבר להגיע למחר בבוקר יהיה כיף יהיה חוויה אני אהיה יותר בפוקוס לקלוט מה קורה כי שנה שעברה הייתי כמו על טייס אוטומטי לא קלטתי מה קורה סביבי מרוב לחץ .

susieada

New member
שינוי תוכנית אך בכל זאת החלמה מתקופה קשה!

תקופה כל כך ארוכה של כאבים, ניתוח, תסכול, עומס, ולהתחיל לבנות את הכושר חזרה לאט לאט.
כל הכבוד על הדרך.
כל הכבוד השנה על ליווי החברות!
נכון. השנה תוכלי להסתכל סביבך ולהנות מהאיורע!
כל שנה חוויה אחרת!

בהצלחה!

perach22

New member
אני מאוד נרגשת כי

זה ה 10 הראשון שלי, אבל מרגישה בטוחה כי ניסיתי את המסלול לפני שבועיים וגם בעיקר כי קואץ ירוץ איתי,
מאוד רוצה להגיע ליעד מסויים ועבדתי על זה.... אבל גם אם משהו לא ממש ילך כמו שחשבתי,
אני לא מתאבדת על כלום ובעיקר מעוניינת להנות.....

נראה לי שהיום 0 תפקוד בעבודה.... בטח אלך מוקדם...

susieada

New member
פעם ראשונה - כל תוצאה תהיה שיא אישי!!

בהצלחה ותהני!
וכמובן, איך אפשר להתרכז בעבודה עם מרוץ 10 ק"מ ראשון לפניך?! בצד השנהי, לפחות ההתעסקות בעבודה עוזרת להעביר את "מחוגי השעון!" (אוי - הדור הבא לא יבין מה הביטוי המוזר הזה...)

גברת ע

New member

אני כל היום מזיזה דף מצד לצד שזה יראה כאילו אני עובדת

בהצלחה מחר ותחפשי בנות עם מחושים ורודים אני אחת מהן תגידי שלום נתחבק ונעודד אחת את השנייה.

המון בהצלחה, זוכרת את המרוץ שלי משנה שעברה שהיה הראשון, כמה התרגשתי כמה הייתי בלחץ כמה סיוטים היו לי לפני (ומי שראתה את תמונת הסנטה יודעת על מה אני מדברת
)

perach22

New member
גברת ע, אני אחפש מחושים ורודים...

ואני במצב גרוע ממך, אני אפילו לא עושה את עצמי עובדת....
כל רגע קמה, קוצים בישבן..... הולכת באה....

והבן שלי עושה גורוגורו... (למי שזוכרת את המבטא של יוסי רווח)

גברת ע

New member
חחחח אכן זוכרת

ואני לגמרי כמוך אבל בגלל שנכנסים ויוצאים מהמשרד שלי כל הזמן אז אני חייבת לפחות להעמיד פנים... לא נורא עוד שנייה אני בורחת מהמשרד...

אני וחברות שלי מתכננות לעמוד לקראת הסוף של נחיל האנשים במקצה האחרון של ה10 שיוצא אז תחפשי אותנו ותצעקי גברת ע

perach22

New member
טוב מקווה לראותך...

הקואץ שלי מנסה להגניב אותי לנחיל הראשון של ה 10

בכל מקרה כבר בבית וגם כמעט מסיימת נקיון.....

susieada

New member
תורך יגיע! עוד כמה חודשים!

נכון קשה לראות איך אחרות רצות מרחקים שאת עדיין בונה לקראתם.
תחשבי שלפני כמה חודשים לא יכולת לרוץ 5... ואחרות הסתכלו בך בהערכה...

חיבוק לך ולכל אלה שלא יכולות להשתתף לכל סיבה שהיא.

למעלה