יש לי סיפור אמתי לספר לכם ידידי

masterst

New member
יש לי סיפור אמתי לספר לכם ידידי

הכל אכל כאשר שני חברים טובים רוצה לדעת ההם סיפור על היצורים זה אמתי האחד פרץ למחשב מעוד סודי והשני חיפש חיים בעולם שלנו. לבסוף מצאו שנהם את המבוקש ואבל מציד נעשו ניצוד ואף שעד היום הם אומרים שזה שטויות הצידים רוצים את ראשם בכל מקרה על לא מקרה, וגם עם יומרו מילה אף אחד לא יאמין לשנהם בגלל שהאדם לא יכול לקבל את הדברים המוזרים, והבלתי מובנים,נו חברים יש צדק בעולם שלנו. הז עולם מוזר יש לנו

ל-א ב-ר-ו-ר ! ! !

שגיאות כתיב, אי התאמה, סתם לקחת כמה מילים ושמת אותם על דף בלי לחשוב, אין הקשרים לא מבינים כלום, פשוט ופשוט מעצבן ולא מובן... דוגמא: הכל אכל (?) כאשר שני חברים טובים רוצה(ים) ההם(?) (אני מניח שהתכוונת ל-האם) זה אמיתי (מה אמיתי?). וזה רק כמה מילים, אין ניקוד, כל מילה שנייה לא מקשרת לזאת שבאה לפניה.
ספויילר!

masterst

New member
א. לאדון המלומד יש לך בעיה

מה זה רצינית בגלל שאתה לא יודע מה זה לכתוב מהבטן מה אתה באמת מרגיש לא צריך לכתוב בשפה כזו שכולם לא יבינו מה כתבתה את מבין אותי ודרך הגב זו איתה רק שאלה בשביל האנשים החכמים ומסתבר שאתה לא בינהם בגלל שהם איתה מבין מה כתבתי לא איתה רושם בכלל מה שכתבתה הז לסקום שב חשוב שנית על השאלה שלי ותומר לי מה אתה חושב על זה????

N Y

New member
תתביישו כולכם

איך אתם יכולים לנהוג בגסות כזו ביצירת הפאר המופיעה למעלה חסרי לב רשעים עושקי אלמנות ומעבידי יתומים איך תעזו להכפיש את הגדולה שברעיון החדשני שבכאן מדוע זקוק מחבר הסיפור לאותה יכולת עבשה מזוקן ומוערכת יתר על המידה הלא היא יכולת הכתיבה שלא לדבר על אותו מנהג מיושן ומבחיל של השימוש בסימני פיסוק לא איני יכול להמשיך הדבר מתועב מכדי לתארו במילים בושו והכלמו לכם

Boojie

New member
למה הסיפור שנכתב בראש הפתיל הזה

נראה לי כמו בדיחה (עגומה) על חשבון סיפוריו של "יוצר" מסוים שמפרסם לאחרונה בפורום הזה? אפילו התגובה בהתאם. וגם אם זה לא, זה היה ראוי להיות.

alonyo

New member
אתה צודק

העולם שלנו מאוד מוזר והסיפור שלך בהחלט מוכיח זאת. __________________________________________________________________ אני לא יודע למה אני עושה את זה, אבל הנה גרסה עם תיקון שגיאות כתיב וניסוח: "הכל החל כאשר שני חברים טובים רצו לדעת האם הסיפור על היצורים הוא אמתי. האחד פרץ למחשב מאוד סודי והשני חיפש חיים בעולם שלנו. לבסוף, מצאו שניהם את מבוקשם, אך מציידים נעשו לניצודים ואף שעד היום אומרים שזה שטויות היצורים רוצים את ראשם בכל מקרה. וגם אם יאמרו מילה אף אחד לא יאמין לשניהם בגלל שאנשים לא יכולים לקבל דברים מוזרים ובלתי מובנים. נו, חברים, יש צדק בעולם שלנו? איזה עולם מוזר יש לנו!" ------------- האמת, אני לא יודע אם מה שעשיתי היה טוב, הרי גם בתנ"ך יש שגיאות ואסור לתקן אותן.

למעלה