יש לי סיפור בשבילכם

rasta27

New member
יש לי סיפור בשבילכם

זה קרה כשהייתי בצבא. אחרי שירדתי מטרמפ בצומת מורשה הלכתי לכיוון האוטובוס כשלפתע הופיע מולי מישהו והוא החזיק ברצועה את הבוקסרית הכי יפה שראיתי בחיי. מדהימה. גזעית אורגינל. בקיצור, האיש ניגש אלי ושאל אותי אם אני רוצה אותה. כמובן שכל העסק היה חשוד כי מי נותן דבר כזה? אולי הוא חולה? אולי היא תוקפנית? כך חשבתי לעצמי אבל האיש אמר לי "תשמע. אני מת על הכלבה הזאת. אבל אשתי שונאת אותה. היא הציבה לי אולטימטום: או אני או הכלבה. ומה לעשות אני אוהב את אשתי ושלום בית חשוב יותר מהכל. אם אתה רוצה אותה ואתה רציני היא שלך. חכה 5 דקות ואני רץ הביתה ומביא לך את התעודות שלה. היא גזעית, יש לה תעודות והיא עולה הרבה כסף. היא מעוקרת ומחוסנת ובריאה כמו שור". בקיצור, היססתי וזה באמת נראה לי שחוד. הוא גם לא רצה כסף. הוא כנראה רצה למסור אותה כדי שאשתו תתרצה. אז אמרתי לו שאני מוכן לקחת אותה (נראה לכם שלא?) אז הוא הלך הביתה והביא לי את התעודות שלה ולקחתי אותה אתי לבסיס. היא קיבלה תא משלה ויחס של מלכה. קראו לה ריטה וכולם השתגעו ממנה. היה לה אופי מדהים. היא היתה חכמה בצורה יוצאת מגדר הרגיל והיתה ידידותית מאד. היא חיתה אתנו תקופה מסוימת בצבא ואחרי שנה גילו לה משהו בכבד. לא זוכר מה זה היה אבל הוטרינר אמר שאין מה לעשות. הניתוח יקר מדי ואין הרבה סיכויים שהיא תצא מזה. למרות כל נסיונות השכנוע לא עזר כלום ולקחנו אותה להרדמה. אחר כך כולנו היינו בדכאון במשך הרבה זמן. היו לנו הרבה כלבים בכלביה שמאד נקשרנו אליהם אבל כלבה כמו ריטה לא היתה לנו. מצטער לקראת החג בחרתי סיפו עצוב אבל פשוט מרוב געגועים זה הסיפור שיצא לי. ויש לי עוד הרבה כאלה. יותר שמחים. אז שיהיה לנו חג שמח ושקט ואם תרצו אפרסם כאן עוד סיפורי כלבים כי כל מי שיש לו כלב יודע שהיצור השעיר והמוזר הזה הוא מקור בלתי נדלה לסיפורים. שלכם אורן

¥EleVatioN¥

New member
איזה סיפור עצוב../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo4.gif

גם לי יש כמה סיפורים כאלה על מקרים עצובים שהיו לי עם בע"ח אבל צריך להמשיך בחיים כמה שזה קשה
#אורלי#

למעלה