יש לי סיפור. כיף.

Mooa-Numi

New member
יש לי סיפור. כיף.

אני חולה. מי אני, מה אני, מה אני עושה למחייתי, על מה אני חושבת לפני השינה-כל זה לא חשוב עכשיו. כי אני חולה. עכשיו אני אוסיף עוד גורם לסיפור. אני לא רק חולה, אני גם בבית. אכן, משמעות חדשה לגמרי. ובעודי משוטטת לי ברחבי האינטרנט כי מה לעשות, שאתה חולה אם אתה מזיז משהו זה רק את האצבעות (הממ?) והגעתי לפה. פורום ציניות. וואו, זה מעלף. בכל מקרה, נכנסתי לפה, לראות אם יש עוד כמה ווירדואז כמוני, אולי יקבלו אותי לשורותיהם וגיליתי משהו עמוק. אין פורום ציניות. זה פורום דריה בתחפושת פורים סוערת. אז אני לא גרופית של דריה, מעריכה מאוד-כן, אבל לא סוגדת, ואם אני אתחפש לחדשה כי אני צינית, אני ארגיש עלובה כי כלכם אנטי שם חדש. וגם כי אנשים צינים הם אנשים צינים וכשהם ביחד הם יכולים להשתלט על העולם באדישות מסויימת. מה, מאיפה זה בא לי? בכל מקרה, זה היה אמור להיות הודעת חדשה. עכשיו דיכאתי את עצמי. מיכל.

E l i a n

New member
ברוכה הבאה!

אני מקווה שאת כבר לא חולה. פורום דריה זוהי לא תחפושת. זה השם הקודם של הפורום. זו המטרה הקודמת של הפורום. את מוזמנת להישאר ולהיות מי שאת, מה שאת ומה שאת עושה למחייתך. אנחנו לא קוטלים ולא אנטי אנשים חדשים. ואני מכירה אנשים צינים ואדישים שאין להם שום כוח להזיז שריר שעלול לגרום להם לחייך, ואני מקווה שאת לא מאלה. אני בהחלט לא מאלה!
זה טוף! אז ברוכה הבאה, ברוכה הנשארת. את לא חייבת להיות צינית. זו דרישה לא מחייבת :) אל תהיי בדיכאון! אליאן :) נ.ב.- אם אני זוכרת נכון, את מנהלת פורום "דוליז". אחות שלי קוראת שם הרבה, הרשי לי לציין שיש לך אחלה פורום! הוא פעיל! (גמני מנהלת פורום-נימרוד לב-פרסומת "סמויה"-אבל הוא לא ממש פעיל. קצת פחות מהפורום הנוכחי שאת נמצאת בו..הו וול..) שיהיה בכיייף!

למעלה