יש לי סיפור מפחיד בשבילכם..

יש לי סיפור מפחיד בשבילכם..../images/Emo29.gif

אזהרה: הסיפור הוא בגבולות המציאות ודמיון. אז הסיפור הוא כך, אבא שלי סיפר לי אותו, הסיפור הוא על אביו-סבא שלי. סבא שלי היה בצעירותו היה ימאי בצבא הודו-בריטניה. רק כדי שיהיה ברור סבא שלי היה איש גדול, גבוה וחזק, ומעטים הדברים שהפחידו אותו אך העניין הבהיל אותו כהוגן. לילה אחד שסבא שלי וחבר שלו, חזרו מהספינה, הם עצרו לישון בלילה באיזשהו מקום נידח, הבעירו מדורה וישבו לנוח.. פיתאום הם שומעים קול של אישה בוכה ורואים דמות של אישה בסארי לבן (לבוש הודי) מחזיקה משהו, עומדת עם הגב אליהם. הם החליטו לבדוק מה קרה לה, ואם אפשר לעזור.. הם התקרבו והאישה הסתובבה אליהם, והסארי שלה מוכתם בדם,מחזיקה תינוק בזרועותיה.וחבר של סבא שלי שאל אותה מה קרה לה ומה היא עושה בשעה כזו בלילה, במקום כזה, ואז היא מילמלה משהו לא ברור, ומסרה לסבא שלי את התינוק. פיתאום, בעוד סבא מחזיק בתינוק, התינוק התחיל פיתאום לגדול ולגדול ולהפוך מעוות , סבא שלי נבהל ושמט את התינוק (שכבר הפך לגדול ומעוות לאט לאט) לאדמה, ואז האישה פיתאום הפכה מפחידה וחשפה שיניים מחודדות מלאות בדם והתקרבה אליהם, ואז סבא שלי וחבר שלו ברחו משם, ולא הפסיקו לרוץ עד שעלה השחר. איזה פחד!! אני לא הצלחתי לספר את זה מפחיד כמו אבא שלי. כשמספרים את זה פנים מול פנים זה הרבה יותר מפחיד. הסיפור הוא מהודו, ארץ המוזרויות..

רמץ

New member
פרח חצות... הכוונה לשורש המת?

או בשמו היותר ידוע - MoorDrake? אומרים שהוא יכול לגדול רק במקום שבו נקבר אדם (בד"כ ילד) ושיש לו שימושים מאגיים רבים - במיוחד אם הוא נקטף בחצות (יש אומרים שכשקוטפים אותו בחצות אפשר לשמוע זעקת מוות מרה).

לא, אבל די מעניין, יכול להיות גם זה

הכוונה היא לפרח נדיר שנפתח פעם אחת בשנה בחצות הלילה

Gal6

New member
יש לי שאלה!!

החתימה שלך- מאיפה היא? נורא מוכר לי! משהו שהם מתערבים אם "היא" תזכיר את פרס הפוליצר והיא לא ואז בסוף...

רמץ

New member
נכון מאוד!../images/Emo106.gif

החתימה שלי לקוחה מ-"The Hudsucker Proxy" (מקווה שככה כותבים את זה) או - "הקפיצה הגדולה" בעברית. איימי ארצ´ר מתפרצת לחדר של עורך העיתון שלה (יש שם די הרבה כתבים) ומתחילה להטיף שכל העסק הזה של "איש הרעיונות" הוא מגוחך ומדובר באידיוט שהייתה לו רק הברקה אחת בכל החיים שלו. שני כתבים מתערבים (נדמה לי על 10 דולר) שהיא תזכיר את הפוליצר שלה. היא מטיפה ומטיפה ועוזבת בסערה את החדר. הכתב מוציא בחוסר רצון 10 דולר מהארנק ונותן אותם לכתב השני. פתאום איימי מתפרצת שוב לחדר, צועקת "And I´ll bet my Pulizer on it!" ועוזבת. הכתב הראשון חוטף בחזרה את השטר מידיו של עמיתו ההמום. *sigh* זה הסרט האהוב עלי...

נחמדת

New member
אמאל´ה...../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

סיפור מפחיד אפילו בתור פנטזיה שלא לדבר על מציאות... שלום אנשים
חדשה פה. אוהבת סיפורי אימה ומפחדת לשמוע אותם...
יש כמה באמתחתי...מן צ´סבטים כאילו שמספרים מסביב למדורה. נחמדת

scooby4

New member
וואו!!! איזה פחד!!!

ממש סרט אימה של שנות השבעים!!!

למעלה