יש לי סיפור על בינו לבינה. מעוניינים?

יש לי סיפור על בינו לבינה. מעוניינים?

אז ככה:
אני בקשר עם מישהו גרוש פלוס, קשר שלא מוביל למשהו רציני. פשוט זה התחיל כמו חלום שהיה טוב לי בו ולאט לאט נהפך להרגל, משהו לאחוז בו.
מהתחלה הוא אמר לי שהוא לא רוצה לפגוע בי אז שאדע כי הוא לא רציני ולא יכול להתחייב.
ומההתחלה אני אמרתי לו שכל מה שאני צריכה זה חום ואהבה ואני יכולה להתמודד עם הכל.
היה לנו קסום, נשיקות ארוכות, מגע חסר הפסקה, הרגיש כמו שרק בחלום זה יכול להיות.. והשיחות.. ואי זה היה כל כך עמוק, תמיד היה על מה לדבר, יכולנו במשך שעות לדבר.. עליי, עליו, על החיים.. זה הרגיש כאילו אנחנו מושלמים יחד רק הבעיה הייתה שהוא לא מוכן לשום דבר רציני אבל אני כבר נשבתי בקסם..
בזמנו הוא היה בשלילה ופתח עסק, הייתי שם כל התקופה. זה לא שעזרתי לחבר שצריך, זה שפשוט נהנתי מכל רגע.
בנסיעות שהיה צריך לנסוע זה היה בשבילי טיול איתו, כל פעם דאגתי שיהיה אוכל ושתייה וקינוחים כי לפעמים זה היה נמשך מהבוקר עד הלילה ומידי פעם היו גם לינה בצפון וכאלה.. כל יום היה כחוויה בלתי נשכחת
כל כך נהנתי מהיחד ששכחתי את עצמי אי שם.. התנהלתי על פי החיים שלו. ויש לציין שחלק מהשיחות שלנו היו על זה שלא אשכח את עצמי אבל זה היה בלתי נמנע..
הרגשתי שהוא כל כך דואג לי ואני כל כך דואגת לו...
פתאום משום מקום... התחילו ריבים, בהתחלה קטנים.. לאט זה נהפך לפיצוצים, מריבות של צעקות ואיבוד שליטה.
היה לי תהרגל שאני תמיד איתו, שהוא תמיד מספר לי הכל, נמצא איתי, משתף אותי.. זה פסק, הוא היה עושה דברים אני לא הייתי יודעת או הולך למקומות ופתאום אני לא בתמונה, אני אפילו לא יודעת למה. כאילו הוא פשוט לקח צעד אחורה מכל הביחד הזה ואני התחרפנתי מזה.
יום אחד אחרי ריב שהיה בלילה ניסיתי לתפוס אותו בבוקר ובצהרים והוא פשוט לא ענה. אני ידעתי שזה בכוונה לא כי הוא עסוק וזה שיגע אותי.. באותו יום ישבתי עם חברה, שתיתי כך כך הרבה שאני בקושי זוכרת איך קראו לי. היא ראתה אותי במצב הזה ובדרך לאחד המעדונים שלה החליטה לעשות לי טוב או לא יודעת מה, ופתאום רצתה ללכת למקום שבו אני אוהבת את המוזיקה שם, אמרתי לה שלא מתאים למרות שהיה אחד שהזמין אותי ללכת לשם, לא מתאים כי הבחור שאני יוצאת איתו בטח יהיה שם והוא לא מדבר איתי אז שלא יחשוב מחשבות מיותרות כמו זה שאני עוקבת אחריו..
בזמן שאנחנו במועדון שלה והיא רואה שאני לא מוצאת את עצמי היא פשוט משכנעת אותי לנסוע למקום של המוזיקה שאני אוהבת כי זה יעשה לי טוב ולא צריך להיות אכפת לי אם הבחור שלי הולך לשם או לא. כטובה היא התקשרה אליו שאלה אותו אם הוא יוצא או איפה הוא והוא ענה לה שהוא בבית.. עם התכתבות שלי עם הבחור שהזמין אותי לאותו מועדון הבנתי כי הבחור שאני יוצאת איתו לא שם.. ואז אחרי זמן מה סימס שהוא שם.. ואז סימס שהוא שם עם מישהי.. ואז סימס שהם הלכו... [בדיעבד הסתבר כי הבחור שלי לקח תפון של הבחור ההוא והוא זה שהסתמס איתי]
חברה שלי אמרה לי שאניח לזה, שלא אכפת לי עם מי הוא או מה הוא עושה, שפשוט נלך ולא בגללו רק בגלל שאני אוהבת את המוזיקה והייתי כל כך אאוט באותו יום...
אז יצאנו מהמועדון שלה והלכנו למועדון עם מוזיקה שאני מתחברת אליה.
לפני שנכנסנו סימסתי לו שאני שם. איך שנכנסנו ראיתי אותו מתנשק, בועל את הידידה הכי טובה שלו... זה שרף לי תנשמה אבל התעלמתי, ידעתי שאנחנו לא ממש יחד והוא לא חייב לי כלום אבל לסנן אותי בשביל זה? למה!!?? הלכתי לשבת בפינה אחרת ולא הסתכלתי לשנייה אחת על מה שהלך שם איתו איתה.. אני זוכרת את הרגע הזה כאילו זה קורה עכשיו, זה כל כך שרף לי תנשמה אבל הייתי חייבת להמשיך הלאה שלא יחשוב שאני שם בגללו.
וזהו. עוד באותו היום הוא חסם אותי מהפייסבוק, מהווצאפ, מהודעות. מכל..
ברגע אחד היה לי הכל וברגע השני לא היה לי כלום. כמו מוות פתאומי.
לאחר טלטלות, החזרת הדברים שלו אליו הביתה, מכתב שנכתב ועוד כמה ניסיונות ליצור איתו קשר הסתבר שהבחור פשוט היה בטוח שאני עקבתי אחריו אז הוא ביקש מידידה שלו להתחרמן איתה כל הערב לעשות לי דווקא. כמה שזה כואב אני הייתי מוכנה לדלג על זה רק כדי לחזור לטוב שאז פעם היה לי איתו.
אז ניסינו שוב. ושוב, ושוב, ושוב...
בהתחלה היו לו חוקים וכללים אבל לא היה אכפת לי, רק להוכיח לו שלא עקבתי אחריו והוא טועה בגישה אליי.. ובעצם זה כל מה שקורה עד כה, אחרי כל פיצוץ אני חוזרת אליו כי אני זוכרת את הטוב שהיה ורוצה לשחזר אותו.. והוא כל הזמן חושב שאני מתופעלת כדי להוציא עליו מידע.
כיום, כל ריב או ויכוח או חוסר הבנה הוא חוסם אותי.
הוא טוען שאני יותר מידי מבקשת להיות מודעת אליו.
למשל, ימי חמישי שאני מתה שיצא איתי שוב למועדון רק כדי שאראה לו שאני לא קנאית ושהוא לא יתחרט על זה. אז ימי חמישי אני שואלת אותו אם יש לו תוכניות או אם בא לו לעשות משהו או שאני מתקשרת אז הוא לא עונה במטרה "לשמור על הפרטיות שלו" אז אני מתרגזת שהוא לא עונה או לא מתייחס כי בסוף הערב הוא יודע טוב מאד למצוא אותי וזה מרגיש מזלזל. וזה גובל לריב שבסופו סינונים, חסימות, כמה ימים של ברוגז ואז מוצאים את הדרך להשלים..
למשל, יש לנו חברים משותפים אז אם הוא הולך וגם אני זה מרגיז אותי כי אנחנו הולכים לאותו מקום מאותו מקום אז למה בשני רכבים אם אפשר ברכב אחד וככה גם ליהנות ביחד בנסיעה הלוך ובחזור... אז אני מעירה לו שאם הוא גם הולך וגם אני הולכת אז למה בשני רכבים, גם דיון כזה מוביל לריב שבסופו סינונים, חסימות, כמה ימים של ברוגז ואז מוצאים את הדרך להשלים..
למשל, כשאנחנו לא מתראים אני מתקשרת ומנסה ליצור קשר והוא לא עונה אז אני מתרגזת בטענה שכאילו מה, אתה לא עונה לי כי אתה לא רואה אותי? רק שאתה רואה אותי או שיש לך צורך בסיפוק מסוים אז אתה מתייחס אליי? וזה גורם לריב שבסופו סינונים, חסימות, כמה ימים של ברוגז ואז מוצאים את הדרך להשלים..
וכשזה נוגע לסקס, פעם זה היה קסום שאין כמהו.. עם הזמנים וכל המינוסים שמתגלים אז שיורד בנפש ובהרגשה אז יורד גם בפיזיות ואז אני לא יכולה להתחבר אליו כמו פעם וזה כשלעצמו מרגיז אותו שנהייתי "עגלה" וכשאני מסבירה לו למה זה קרה אז הוא מבחינתו זה שטויות, פיזי זה צורך ורגש זה מיותר. ובכל השלמה מריב יותר קשה לי להתחבר אליו מינית והוא לא מקבל את זה.
אז אני רק מבקשת ממנו שייתן לי את הכח הרוחני המינימאלי כדי שאפסיק להיות במגננות ממנו ואתחיל להיות פתוחה אליו בלי פחד ששוב יהיה פיצוץ מכלום שיוביל לכל הרוע שיש.
ואלה בעצם החיים שלנו. ריב על שום דבר, סינונים, חסימות, כמה ימים של ברוגז ואז מוצאים את הדרך להשלים..
למה להשלים? כי אני לא יכולה לזכור את הרע, אני מתמקדת בטוב ואני חיה מאהבה ואני רק רוצה שיהיה לי טוב כמו פעם שעפתי ממנו. אני זקוקה לחום לזה באופן מתמיד.

אשמח לשמוע את דעתכם בנושא כי בטוח משהו פה לא תקין ביחס בגישה ובדרך..

רואה 6 6

New member
העקרב והצפרדע

עקרב אחד רצה לחצות את הנהר אבל לא יכול לבד,הוא צריך מישהו שיודע לשחות עבור זה,ומצא צפרדע וביקש מיננה שתרכיב אותו על הגב ותעביר אותו לצד השני.
אמרה הצפרדע,"אבל אתה עלול להרוג אותי" והעקרב נשבע שלא יעשה את זה.
עלה על הגב שלה והצפרדע החלה לשחות,כשבאמצע הנהר הרגישה דקירה חזקה ובפירפורי גסיסתה אמרה,"אבל נשבעת לא להרוג אותי". אמר העקרב,"אבל אני עקרב,זה חזק מימני".

עכשיו תנחשי מי הצפרדע ומי העקרב בסיפור שלכם.

רואה 6 6

New member
בעצם, רגע,יש לי משל יותר טוב לתאור המצב שלכם

יוס'קה טייל על שפת הנהר כשלפתע ראה את החבר שלו,גרשון, טובע במים. הוא קפץ ושחה עד אליו ואמר,"תטפס ותחזיק לי בכתפיים,אני אוציא אותך" גרשון עלה והחזיק אותו ויוס'קה החל לשחות. פתאום הוא שומע, את גרשון צועק ,"איי!! תנין אכל לי את הרגליים!!" אחרי עוד כמה מטרים הוא צועק שוב,"איי!! תנין אכל לי יד!" אחרי עוד כמה מטרים, "איי!!הוא אכל גם את השניה!" ואז חש יוס'קה נעיצה עזה בתוך עכוזו והוא צעק, "גרשון!! מה אתה עושה?!" וגרשון אמר, "אני צריך להחזיק משהו,לא?"

המשלים שלך...

עם כמה שהם משעשעים הם נשמעים משלי ניצול. אני לא חושבת שהיה פה ניצול, ז"א אין פה ניצול!
אני נהנתי מנו והוא נהנה איתי, היה בניינו רגעי קסם עד שזה אבדך אפשהו בדרך...
פשוט הוא אמר שם אשמע דעה נוספת אז אולי אבין למה הוא חוסם כל זמן, כאילו שאני מבקשת יותר מידי פרטים עליו או ידע או מעצבנת יותר מידי..
שכל אחד היה חוסם אם מישהי הייתה מתנהגת כמוני.

רואה 6 6

New member
את רואה ניצול ואני רואה סיפורים על טבע ותכונות אופי.

בלי שיפוט.
הוא אמר לך עוד מהתחלה שהוא יהיה משהו מסוים ואת הסכמת. לדעתי נמשכת בליבך לרמז על העתיד שסימנה האמירה שלו,שיהיה פה שמייח!!.
אז שמייח קיבלת.מה את רוצה עכשיו? לשנות הכל ולהתחיל מהתחלה?

לא ככ הבנתי למה את מתכוונת

נכון הוא אמר שהוא לא בנוי לייחסים רציניים שמובילים למשהו
ואני אמרתי שאין לי בעיה עם זה אבל אני חייבת בסיס של חום כדי שיהיה לי תכח לקבל את זה
יחס גורר יחס. נתינה וקבלה.
אז היה ממש מגניב בהתחלה עד שהתחיל הבלאגן

רואה 6 6

New member
מה שאני אומרת,שהבלאגן היה מובנה בזה מראש

הרי כל מי שאומר "מחויב אני" את יכולה לצפות שהדברים ילכו באופן מוכר ולא פוגעני. מי שאומר שהוא לא מחויב מראש מציע את הבלגן כי הוא יעשה מה שהוא רוצה.
לתחושתי דוקא רצית בליבך יותר אקשן. אמרת "כן",לא משנה אם הסברת את זה באהבה וחום. הסכמת לבלתי צפוי. כלומר,כמו שאני רואה את זה,הדברים די קשורים לאופי של כל אחד ולא לאיזה בעיה מהותית שנוצרה פתאום.

אין לי בעיה עם קצת אקשן.. זה נחמד לפעמים

אבל זה באמת הגיוני לחסום ולשבור תכלים בכל פעם שיש אי הסכמה או מריבה קטנה וכדומה..?
זה מתקבל? זה בסדר? כל אחד היה נוהג ככה?
רק ביקשתי ייחס נורמלי בסיסי אז אם אין אותו אז לדעת שאחד בא על חשבון השני

רואה 6 6

New member
השאלה היא לא "מה הגיוני".

השאלה היא מה נמצא באופיו של אדם.
אני כמובן יכולה להגיד שאנחנו לא רואים את כל התמונה,לא ברור מה הצד שלך בכל הסיפור (כי בזוג יש שני אנשים ולכל אירוע יש שני שותפים ולפי מה שכתוב,לא חסר לך דרמה משלך) אבל זה לא חשוב כרגע כי חבל להתעקש על מה שמלכתחילה לא מבטיח לך שום דבר.

אז בעצם

זה האופי ולא משנה מה קורה זה המצב וזה מה יש
סבבה, אבל אם מקובל באופי שלו לחסום מכל פיפס אז זה לא נשמע לי הגיוני או בסדר
ואם הוא לא מבטיח דבר אני לא צריכה להתרגש ממנו בכלל
אבל אם לא אתרגש מכל דבר אז פיזית אתרחק בגלל הרוחני שאבד ואת זה הוא לא מבין

רואה 6 6

New member
שלא יבין,מה אכפת מימנו?

למה זכותו לעשות מה שרוצה ואת לא? למה את לא יכולה להגיד היה נחמד ועכשיו לא? כי אם בא לך גוד טיים מוצי מוצי זה הזמן לעבור למישהו חדש. אם את רוצה מחויבות זה הזמן לעבור למישהו חדש .די,לא צריך להבין אותו כלכך או לצפות שיבין אותך כלכך ונכון, רוב התרגשות על ניוטרל.

הקשר שלכם

הוא ילדותי, והרסני
את רוצה את הטוב שהיה בעבר בקשר שלכם
והטוב הזה לא יחזור.
כשתפנימי את זה, אולי יהיה לך קל יותר.
&nbsp
בעבר פעם זה היה תחילת הקשר-זיקוקים ומשיכה.
&nbsp
עכשיו עברתם מריבות
כמו שהבנתי הוא איבד את האמון בך (ואמון זה לא משהו שאפשר לתקן...)
&nbsp
אגרטל שנשבר , גם אם מדביקים אותו, ושמים בו מים, המים יטפטפו...
אי אפשר לתקן אותו למצב ההתחלתי...
&nbsp
לדעתי תיפרדי ממנו
ותחפשי לך גבר לקשר רציני. (ומילים של אוהבת אותו, לא מעניינים, זה יעבור לך... אהבה עוברת בסופו של דבר)
מלכתחילה זה היה רק יזיזות... כמו שאת כתבת..
הוא לא רציני איתך
והדברים הטובים שהיו כבר אינם...
&nbsp
ככה שאין לך שום סיבה הגיונית וריאלית להיות איתו.
את נוסטלגית ונאחזת בעבר... (הטוב שהיה בתחילת הקשר)
&nbsp

אמת

נכון שהוא אבד את האמו שלי בי [ולא שבצדק] גם לי אבדו כמה דברים ממנו....
אבל קשה להתנתק.. לפעמים לא בא לי כי אני מקווה שיחזור הטוב...
את צודקת

את טיפוס מתולתל והוא בחור עקלקל

אתם משחקים שניכם בליגת ארגז החול, תוציאי לעצמך אדום ותראי לעצמך שאת הבן אדם הבוגר ושחררי מזה.

כנראה שזה מה שצריך להעשות...

davka1

New member
מה שלא תקין הוא הבטחון העצמי הנמוך שיש לך

תחשבי מה היית מייעצת לאחות או חברה טובה שהיתה מתייעצת איתך על מקרה דומה?
שניכם נשמעים ילדותיים ברמות קיצוניות ואולי זו הסיבה שהיה לכם כל כך מופלא בהתחלה. ההקרבה המוחלטת שלך עבורו והעובדה שמיצבת את עצמך כסמרטוט שלו שרץ ומתחנן ליחס שינו את הכל ואין דרך חזרה.
את חייבת להתבגר, ולערוך שיחות נפש עם עצמך ועם חברות, אולי גם עם פסיכולוג, כדי לקבל את הכוח לעזוב אותו ולהתרכז במה שחשוב לך. ולהתבגר.

למעלה