יש לי סיפור קצת עצוב לדעתי..........

פלאשבאק

New member
יש לי סיפור קצת עצוב לדעתי..........

בערב מוצאי שבת, לפני 5 שעות בערך,נסעתי בכביש מס' 1 לכיוון ת"א,בערך ק"מ לפני מחלף בן שמן עקפה אותי משאית פול טריילר( שני עגלות), עמוסות למכביר בתרנגולי הודו לבן. חשופות לקור המקפיא, ללא מגן רוח,בצפיפות . והרהרתי לעצמי בטח חצי מהן כבר לא בחיים. ניסתי לדלוק אחרי הנהג אבל פחדתי להסתכן מה עוד שהייתי עם שני ילדי הקטנים,דרך אגב הם בהעירו את צומת לבי לתרנגולים. עצוב עצוב שאף אחד לא שם על התרנגולים האלה ועל צורת הובלתם. מחכה לשמוע תגובות שלכם. ערן ממודיעין

דובב

New member
באמת עצוב ומעורר מחשבות לשנות את העולם לא

נשנה כאשר יש ביקוש למשהו במקרה הזה תרנגולי הודו יש מי שיגדל אותם יש מי שיוביל ויש מי שישחט.קטונתי מלהטיף פה אבל אני את המעט שיכול לעשות עושה.............בשר הפסקתי לאכול .

עצוב זה נכון

האם זה דיון לפורום זה? לא. משום שהיה פה כבר ניסיון לדיונים כאלו ומה שנוצר זה מלחמות של פעילי זכויות בעלי חיים, אני לא מעוניין שהפורום הזה יהפוך לעוד פורום למטרה זו משום שכבר קיים בתפוז פורום כזה, לכן עם כל הכבוד אתה מוזמן לספר את הסיפור בפורום השכן והם ישמחו לעשות מלחמה בשבילך

כרמית46

New member
אתה צודק

בקשר להובלתם אבל כולם היום אוכלים בשר אחרי ששוחטים אם לא ישחטו לא יהיה בשר כולם פה משחקים אותה בעלי רחמים אבל מי שבאמת מרחם שלא יאכל בשר לעולם!!!

לא קשור אבל אם כבר שאלת

אני ומשפחתי צמחוניים אוכלים רק את התוצרת של החיות ולא את החיות עצמן אבל אתה דורש יותר מידי מאנשים תתחיל בעצמך....

אני חדש בזה

פשוט מאוד קשה לי בגלל שכול המשפחה אוכלת בשר וזה כאילו רגיל אצלנו אבל בחיים שלי לא אכלתי בעל חיים שאני גידלתי אבל אני לאט לאט הופך למין צמחוני אך לא ממש קיצוני וויתרתי על כול האוכל שהיה נראה בעיני טעים באמת ולאכול צמחים זה פשוט יותר בריא מה שטוב שאצלנו אנחנו הדרוזים יש מלא מתכונים לאוכל עם צמחים ואפילו עשבים שממש טעימים אבל לצערי תמיד יש את הבשר באוכל לכן ביקשתי מאמא לא לעשות לי יותר אוכל עם בשר בוא נגיד עכשיו ההורים שלי עושים על האש אני אוכל סלט שהם עושים וקצת חמוס זה מאוד קשה אבל מסתגלים לזה

עשינו עכשיו על האש

כן כן צמחוני לחלוטין יש נקניקיה צמחונית לילדה שבכל זאת אי אפשר לצפות שהיא תוותר על הכל למרות שיחסית היא חובבת ירקות ופירות אז קל איתה, וטופו עם בצל ועגבניות שרי יוצא כרגיל מאוד טעים אז הנה הצעה של על האש גם לצימחוניים שבינינו ירקות על האש זה טעים ועל האש זה לא מילה נרדפת לשריפת בשר

למעלה