יש לי ספה ושתי כורסאות סלוניות

lioraisr

New member
יש לי ספה ושתי כורסאות סלוניות

מסקאיי שחור, המחייבות ריפוד חדש. אני גרה במרכז תל-אביב. בפורום למען הקהילה נכתב על משפחת עולים מאתיופיה שאין לה דבר בדירה. הצעתי למסור להם. אבל נמסר לי שהבקשה שלהם הועברה לפורום המתאים, חשבתי שזה הפורום, אבל כאן אני לא רואה את הבקשה. אז אם לא אקבל כל פניה מאותה משפחה אשמח למסור לכל מי שזקוק.

blue skies

New member
אם המשפחה שכתבו עליה

העולים מאתיופיה לא יצטרכו אני יכולה לנסות לבדוק ביום ראשון אם מישהו יסכים להעביר לי את הדברים לרחובות למשפחת עולים חדשים + 3 ילדים שעברה לא מזמן לרחובות והבית שלהם ריק מציוד ואין להם איפה לישון, הם ישנים על הרצפה תודיעו לי באם זה אפשרי כדי שאני אוכל להתחיל לבדוק

lioraisr

New member
אשמח למסור למי שזקוק

תדאגו רק לשינוע לאן שצריך. צרי אתי קשר דרך המסר. לי

L i m o r S A

New member
סלון (3+2) למסירה

שלום רב, אני מעוניינת למסור סלון (3+2) ששימש אותי ואת בן זוגי בדירה ממנה אנחנו עוברים היום. מדובר בסלון מרווח מבד בצבע כחול בהיר (אין לי תמונה של הסלון). הוא לא חדש אבל נראה יחסית טוב. אני מניחה שהוא בן 8 שנים (קיבלנו אותו מדודה של בן זוגי). אנחנו מחוייבים לפנות את כל החפצים בדירה עוד היום, לכן ניתן יהיה לקחת את הסלון היום עד השעה 20:30-20:00. אנחנו מתגוררים ברמת-גן, וניתן ליצור איתי קשר דרך הפורום, או במידת הצורך בטלפון 03-7521587, החל מהשעה 16:30, אחרת ניתן להגיע בשעות הנ"ל ולקחת את הסלון מרח´ המבדיל 26 ר"ג (דירה 1 בקומה ראשונה). אני אשמח אם תאמרי לי האם מישהו יגיע ומתי. בברכה, לימור.

tallyh

New member
../images/Emo42.gifשלום ל"שמים הכחולים"

אם יש לך דרך להעביר מירושלים דברים, הרי שמחכות 3 מיטות שאחת מהן נפתחת למיטה נוספת בבית אחד ומיטה נוספת בבית אחר. התורמים ישמחו למסור את המיטות, שכולן במצב טוב מאוד. אני

blue skies

New member
תודה אני אבדוק את זה

אני אראה גם כמה המוביל שמיכלית העבירה לי את המספר רוצה על העברה

הכוונה לפורום המתאים - פורום בקשות

רכזים ומשפחות. אני אשמח אם זה יגיע לנתניה - מישהו יכול לעזור בסיוע בהובלה???

L i m o r S A

New member
סלון (3+2) למסירה

שלום רב, אני מעוניינת למסור סלון (3+2) ששימש אותי ואת בן זוגי בדירה ממנה אנחנו עוברים היום. מדובר בסלון מרווח מבד בצבע כחול בהיר (אין לי תמונה של הסלון). הוא לא חדש אבל נראה יחסית טוב. אני מניחה שהוא בן 8 שנים (קיבלנו אותו מדודה של בן זוגי). אנחנו מחוייבים לפנות את כל החפצים בדירה עוד היום, לכן ניתן יהיה לקחת את הסלון היום עד השעה 20:30-20:00. אנחנו מתגוררים ברמת-גן, וניתן ליצור איתי קשר דרך הפורום, או במידת הצורך בטלפון 03-7521587, החל מהשעה 16:30, אחרת ניתן להגיע בשעות הנ"ל ולקחת את הסלון מרח´ המבדיל 26 ר"ג (דירה 1 בקומה ראשונה). אני אשמח אם תאמרי לי האם מישהו יגיע ומתי. בברכה, לימור.

למעלה