איזה יופי של סקר..מוכנה לעזור בשמחה
כשהילדה נולדה הייתי בשוק טוטאלי. לא להאמין שאני אמא והדבר הזה יצא ממני. האמת, התאהבתי בה מהשניה הראשונה ולא הרשתי לאף אחד לגעת בה. לפני הלידה היו לי המון חששות, פחדים, חלומות רעים. אבל מהצד השני התרגשתי מאוד וכבר רציתי לראות אותה. כתבתי לה יומן עם כל מה שעובר עלי, על הבדיקות, על החששות וזה עזר לי מאוד. היה לי חלום אחד שחזר על עצמו וזה חוזר לי עכשיו עוד פעם בהריון הנוכחי. החלום היה שאני נמצאת במקום עמוס משהו כמו שדה תעופה.הילדה בעגלה מכוסה בשמיכות ואני הולכת כמו כל אמא גאה עם אף מורם וחיוך נצחי. אני פתאום מתכופפת כדי לנשק אותה אבל העגלה ריקה ובין המון האנשים אני מבחינה באיש שרץ עם חבילה ביד. עזבתי הכל ורצתי אחרי האיש וכשהגענו למקום שקט יחסית אני פתאום שולפת אקדח (לא יודעת מאיפה),יורה בו, לוקחת את הילדה וחוזרת לאולם ההומה בשלוות נפש. חלום נורא מוזר אבל חלמתי אותו כמעט כל לילה עם הבכורה שלי ועכשיו החלום חוזר ובגדול. מככב אצלי לפחות פעם בשבוע. אני מניחה שזה בא לשקף את הפחד הטבעי שמשהו יקרה לילד שלך ואת לא תדעי מה לעשות. אז בחלום אני "תוקפת" את הבעיה "והורגת" אותה. כשאמא שלי הפכה לסבתא בפעם הראשונה. היא יותר התרגשה ממני. היא פחדה שהילדה לא תרצה להיות על הידים שלה או שתפחד ממנה. מה שהופרך מידית.