יש לי סקר קטנטן.....

hero D

New member
יש לי סקר קטנטן.....

אותי מעניין מה אתם עושים כשיש בליינד דייט גרוע. תגידו לבחור/בחורה ישר שלא נראה לכם ותלכו הביתה או ש"תסחבו" ערב כדי לא לאכזב אותו/אותה ואז זה יגמר בשיחת הטלפון הראשונה או שפשוט תעברו את הבליינד דייט ולא תחזירו אף פעם צלצול?

Akuna Matata

New member
אני אף פעם

לא אגיד ממהתחלה שזה לא ילך, אלא אם כן הבחור בא רק לכמה דקות של התרשמות. אם הוא יתאמץ והגיע עד אלי, התלבש יפה ובא עם חיוך אני לא יוריד לו אותו, לפחות לא עד למחרת

Cobe1982

New member
המממ.. אחת הידידות טובות שלי היא

בליינד-דייט שלא התאים לי. נו, אז מה? אם היא עניינה אותי מספיק כדי לסחוב ערב בכיף, אבל היא לא מושכת אותי מספיק בשביל להיות חברה שלי, לא חבל? היא בחורה נפלאה. אז זהו. *מישהי רוצה להיפגש ביום שישי? `שעמם לי :)

ChilD SouL

New member
אסחוב ו...

כשהוא יתקשר אומר לו שאני לא מעוניינת בנימוס או שזה לא מתאים לי וזהו.

leok55

New member
אנסה להוציא את המירב מהערב...

וכמובן אבקש טלפון (אם אין)... אבל לא אתקשר
וזו תהייה עוד חוויה לחיים... (לצחוק עם הח'ברה כמובן)

אני..

אני אסחוב את הדייט אבל אנסה לסיים אותו הכי מהר שיש ואסיים ב: "היה ממש נחמד אבל זה לא זה"

אויי בנות... ../images/Emo31.gif../images/Emo88.gif../images/Emo70.gif

כמה אופייני!! לקחת בחור תמים (או לא תמים) ולהשלות אותו. בשביל מה? לא יותר קל להיות ישרים? ואח"כ אומרים שהגברים נולדו עם השקרנות האופיינית. למה כל הבנות מעדיפות להשלות בחורים ולהגיד "אני אתקשר אלייך"? גם אם אתן באות מנקודת הנחה שהבחורים יבינו שזה רמז, אז לא כולם מבינים... ובמקום ללכת בדרכים עוקפות פשוט תגידו לבליינט דייט שלכם שהיה נחמד אבל אתם לא מתאימים ובזה נגמר הסיפור.

hero D

New member
אני דווקא תמיד הייתי ישירה...

כן, תמיד העברתי דייטים גם כשלא היה נראה לי כי כולנו בני אדם אבל איך שזה נגמר, אמרתי את האמת בפנים, זה עדיף מלהשלות...

s h i r k u s h

New member
בליינדייט גרוע...

בד"כ אני נותנת עוד צ'אנס, כי סה"כ דיברתי עם הבחור בטלפון והוא סיקרן אותי מספיק כדי שניפגש אז יאלא להעביר ערב איתו זה לא כזה קריטי. אם לא מרגישה בסוף הדייט שיש מצב למשהו, אומרת בעדינות לבחור שסליחה אבל לא נראה לי יהיה ביננו משהו ומנסה לשמור על קשר ידידותי.

למעלה