יש לי סקר

Rock and MetaL

New member
יש לי סקר

בסגנון משחק(כאילו כול יום אחד חדש)הסקר הזה הוא על שירים שנשמעים בלייב יותר טוב מבדיסק נתחיל עם give it away צריך להגיד מה יותר טוב הלייב או השיר בדיסק לדעתי הלייב-כי מוסיפים בוא דברים ואנטוני מתחיל לקשקש וצ'אד נשמע הרבה יותר טוב שם(כולם נשמעים יותר טוב)

backstreet girl

New member
בלייב

בהופעה ב-rock am ring הם הוסיפו מנגינה מדהימה וסוחפת בסוף השיר.

michaelblum

New member
לדעתי שיר השיא של ROCK AM RING

הוא לא GIVE IT AWAY. GET ON TOP הוא פשוט ענק שם, אין מילים...

backstreet girl

New member
אני חושבת ששיר השיא שם הוא

black cross אבל אין מה להגיד.. הביצוע של get on top בהפועת הלייב שם,ענקית.

Rock and MetaL

New member
נכון אבל בהייד פארק

הם ביצעו אותו יותר יפה.עד כמה שהוא שיר מבולגן,ברוק אם רינג(אין לי כוח לאנגלית)הוא יותר מבולגן...גיב איט אוואי יצא הכי טוב שם...ואם כבר רוק אם רינג..שמתם לב שהם מבצעים את ברנדי הם מחייכים וצוחקים..חחח יש לכם מושג מדוע?

backstreet girl

New member
אני רק יכולה לשער

במודר מילק אם אתם שמים לב בשיר הראשון אז יש כאילו מן קפיצה מתוכננת כזאת בשיר ושומעים איזה 3 שניות מאיזה כמה שירים אז אני חושבת שגם ברנדי נוא אחד מן השירים הללו. יכול להיות שזה בין השירים שהם גדלו עליהם ויש להם זיכרונות טובים ממנו.

stas51

New member
לייב של...

STONE COLD BUSH בלייב ב SNL נשמע הרבה הרבה יותר טוב מאשר בדיסק

sLoVaKit

New member
בלייב...

לא כל שיר יוצא טוב, אבל יש כאלה שיוצאים או-הו! מהשירים של rhcp הלייבים הכי טובים הם של suck my kiss, give it away, וכמובן me & my friends..

michaelblum

New member
ואם כבר מדברים על לייב

שמתם לב שביצוע הלייב של AROUND THE WORLD הוא גרוע לאללה יחסית לאיך שהוא בדיסק...? שקט כזה מדי... רק בוודסטוק הם עשו את זה עוד איכשהו נורמאלי כי זה רק יצא באותה תקופה. עד שמגיע הסיום המדהים של ג'ון... אחחחח אין אני לא יכול זה סיום כל כך מושלם... טוב, בטח אין לכם מושג על מה אני מדבר... לא נורא...

Rock and MetaL

New member
ואם כבר שירים גורועים בלייב

יש הופעה מסוימת(אני לא זוכר איזו)שהם מופיעים עם my lovely man ובמקום לעשות את זה פאנקי ורוקיסטי הם שמים אותה מוזיקה ואנטוני שר לאט יותר דוגמה: in my room......i'm all alone .........waiting for ya.....to get home משהו כזה ממש לאט

michaelblum

New member
גם זה מוודסטוק 99

זאת ההופעה היחידה שאני זוכר שהם שרו את זה. זה באמת מעצבן איך שאנטוני שר שם, אבל המוסיקה עצמה היא בול כמו ברגיל. באנה איזה טירוף היה שם יא אללה... פלי ערום, בחורות טופלס, מדורות בגודל של הר, כל שניה זורקים משהו לבמה מכל הבא ליד... לא נורמאלים כולם שם... אחרי זה אנשים לא מבינים איך בהופעות בלונדון וכו' הם אדישים לקהל של 100 אלף איש... כי הם פשוט ראו הכל, הם מייחסים את כל תשומת ליבם ומתפרעים אך ורק מהמוסיקה שהם עצמם יוצרים, השאר כבר לא מעניין אותם...

lollapalooza

New member
איך יכול להיות

שהפעם היחידה שאתה זוכר שביצעו בה את My Lovely Man היא בוודסטוק, ולא בהופעה הכי נחרשת בעולם, בכיכר האדומה

Kiedis

New member
לייב...

בדר"כ שהוא בא בסוף זה יוצא פשוט מדהים! הם מוסיפים לו את החלק של הסוף וזה פשוט מהמם!!! give it away הוא השיר היחידי שבאמת יכול להימאס מתישהו, אבל שהוא בלייב אני יכולה לשמוע אותו מלא...

למעלה