יש לי סקר...

g a v i

New member
יש לי סקר...

השופטים אמרו עכשיו שזו היתה העונה הכי טובה של AI אי-פעם? מסכימים? אני אישית ראיתי רק את העונה שעברה ואת זאת והעדפתי את העונה שעברה. קודם כל, 4 האחרונות היו מדהימות אחת אחת וכולן היו שונות ובכלל לדעתי היה הרבה יותר מרגש (אולי כי זו היתה הפעם הראשונה שלי?) - מה נראה לכם?

אני גם ראיתי רק את הקודמת

והעונה הזאת לוקחת בהליכה, בשנה שעברה לא היה אף אחד שממש היה לי אכפת ממנו. בעונה הזאת גם בלי קשר לקונסטנטין אהובי יש כמה שאני ממש מסמפטת - בו, אנתוני ובייבי וי!

g a v i

New member
אז, זהו שבדיוק בגלל זה, בשבילי

לא ממש עקרוני לי מי מנצח הפעם כי שני האחרונים לדעתי מעולים ובכלל כל ה-10 היו נהדרים (חוץ מסקוט בעיניי) - לא ממש היה איכפת לי מי ינצח. אולי בגלל זה העונה האחרונה היתה לי יותר מעניינת כי היה נורא איכפת לי מי ינצח. לא ממש "נקשרתי" לחברה בעונה הזאת - הם כולם היו טובים לדעתי.

g a v i

New member
התכוונתי שלא ממש נקשרתי למישהו אחד

בעונה הזאת - אהבתי את כולם. אז אלמנט התחרות לא היה לי בעונה הזאת. כל אחד שעזב היה טוב לדעתי.

Juliann

New member
עונות 1+2 לוקחות בגדול

למרות שלא ראיתי אותם בפרקים אלא בהופעות הרמה היתה הרבה הרבה יותר גבוהה, המתמודדים נתנו את הכל והפציצו בגמר... אולי זה תמיד ככה, העונות הראשונות הן הטובות ביותר ואחכ זה מתחרבש... שנה שעברה היתה יותר איכותית מהשנה לדעתי... האנשים השנה יותר סימפטים אבל פחות מוכשרים.

נועה167

New member
אמממ

אני גם ראיתי רק את העונה שעברה ואני באמת מעדיפה את זאת! השנה היו ממש ממש טובים!

michalushina

New member
בעונה הקודמת היו הרבה יותר

"מה הם עושים פה לעזאזל?" מאשר בעונה הזו.

sk8er grrl

New member
העונה הזאת הכי טובה...

היו אנשים שכלכ כך מתאימים להיות זמרים... היה להם הכל... יכולת ווקאלית ממש טובה ואישיות שגורמת לנו לאהוב אותם... כמובן שעצם העובדה שאנחנו רואים את התוכנית והיא מעניינת אותנו כל שבוע, מראה את העניין הזה... זאת העונה השניה שראיתי... וראיתי חלקים מעונות אחרות... אין ספק שזאת העונה הכי איכותית ומעניינת...

14מתן

New member
מההההה ????

זאת הייתה העונה הכי לא טובה לדעתי... אבל מן הסתם הם יגידו שזאת הייתה העונה הכי טובה ולא יגידו שהם מתדרדרים...

Fairywitch

New member
הכי הרבה כשרון היה בעונה הנוכחית.

זה שההדחות היו מפגרות- זה משהו אחר
אני מסייגת את מה שאמרתי רק לעונות 3-4, כי לא ראיתי את 1-2. בשנה שעברה היו יותר מדי אנשים שהתקבלו כברירת מחדל, נראה לי (סטיבנס, רוג'רס, טריאס ועוד כמה ששכחתי). אני מתכוונת גם לשלב שלפני הTOP12- השנה היו כמה כשרונות ששמים בכיס חלק מהTOP12 של שנה שעברה- והכוונה היא, כמובן, לאלוהה, ג'אד, שרה, מריו ועוד. זוכרים איזה זייפן בשם JESUS משנה שעברה?
היה לו גם אח תאום גועלי...

moran500

New member
מעע ?? ממש לא !!

עכשיו סיימתי לראות את העונה הראשונה והיה שם כ"כ הרבה כשרון ! שם באמת היה לי אכפת מי ינצח.. ובעונה ה3 (שנייה לא ראיתי) לא היה לי אכפת מי תנצח כי שתיהן היו טובות... אבל פה פשוט לא אכפת לי מי ינצח זה כ"כ לא מעניין כבר... אף אחד מהמתמודדים השנה לא משדר את ה"איט פקטור".. הם פשוט.. יבשים כאלה.. מוכשרים אבל לא כוכבים

14מתן

New member
../images/Emo45.gif ראינו היום את הגמר של העונה ה1

והוא היה ממש הרבה יותר טוב מזה וגם בפרק של התוצאות הפיינליסטים שרו 2 הופעות יחד (כ10 דקות כל אחת) וזה היה ממש יפה וכיף לראות אני כבר מפחד לחשוב איזה אסון הקבוצה של השנה תעשה מחר
שירים משותפים זה לא הצד החזק שלהם...

MoGanC

New member
ממש לא

עונה ריקנית,טכנית,כמעט ללא רגש,נושאים משעממים,שירים קבוצתיים גרועים,מתמודדים,שנכון שכולם טובים,אבל שים אותם בעונות קודמות והם לא מגיעים רחוק,רובם נטולי אישיות,בקושי שמעו אותם מדברים חוץ מאשר כשהם שרו,תוכניות התוצאות קצרות ובטח בלי פרסומות הם לא עוברות את ה10 דקות,אין ספיישלים של אמצע העונה כמו בעונות קודמות,אין ראיונות עם השופטים,המתמודדים כבר לא גרים באחוזה כמו בעונות קודמות,פשוט הכל היה בתקציב נמוך.סה"כ ראיתי את העונה הראשונה, השלישית וזאתי,וזאתי הכי גרועה.

shavitlavi

New member
לדעתי

מלא כישרונות וחרא עונה. מכל הבחינות (ניפויים שגויים, בחירות שירים מזעזעות, כנ"ל לגבי הנושאים לתוכניות, שופטים שלא ביצעו עבודתם נאמנה, גמר שהוא עונש).

Fairywitch

New member
מסכימה עם הכל-חוץ מ"גמר שהוא עונש".

עונה שהתחילה עם הכי הרבה פוטנציאל- וההפקה דפקה אותה. למה ההפקה? כי ההפקה קבעה את נושאי התכניות (שהיו משעממים פחד השנה), כי ההפקה יכולה הייתה להתערב בבחירת השירים ולעזור בזה למתמודדים, כי ההפקה התערבה בתוצאות (שום דבר לא ישכנע אותי אחרת), כי ההפקה לא סיפקה השנה תכנית וויילד-קארד, ספיישלים ושופטים אורחים. והניפויים היו ממש מביכים, את זה כבר אמרנו 2,334,456 פעם בערך
אבל אסיים בכ"ז במילה טובה- השנה היו הרבה יותר אנשים מוכשרים, ונהניתי הרבה יותר מאשר בשנה שעברה.

למעלה