יש לי עבודה ואתם חלק ממנה

Masteron

New member
יש לי עבודה ואתם חלק ממנה../images/Emo70.gif

טוב, זו לא עבודה כסרט או משהו, זו עבודה במחשבים (לבחור נושא, לסקר, להשוות עם התלמידים בבית הספר שלי) אז הנושא שבחרתי הוא קולנוע. 2 שאלות ואתם מעלים לי את הציון
1. לאיזה סוג סרטים אתם נוהגים ללכת
א. קומדיה. ב.פעולה. ג.מתח והרפתקאות. ד. מדע בדיוני ופנטסיות. 2.כל כמה זמן אתם נוהגים ללכת לקולנוע
א. כל שבוע. ב.בחופשים, בעיקר. ג. כל חודש. ד.כשיש סרט ששווה ללכת אליו.

המפ

1. לאיזה סוג סרטים אתם נוהגים ללכת
א.קומדיה [מה עם דרמה?] 2. כל כמה זמן אתם נוהגים ללכת לקולנוע
ד.כשיש סרט ששווה ללכת אליו

SaintJohn

New member
ובכן...

1. לאיזה סוג סרטים אתם נוהגים ללכת? קומדיות 2.כל כמה זמן אתם נוהגים ללכת לקולנוע? כשיש סרט ששווה ללכת אליו (לצערי זה לא קורה לי יותר מידי פעמים)

kush kush

New member
תשובות../images/Emo26.gif

1- קומדיה:| 2. כשיש סרט שווה ללכת אליו.

Sivanvan17

New member
טם טם טם..

א. קומדיות, אבל מה עם דרמות וקיטש וזה? ד. כשיש סרט שווה.. וכמו שאמרו, זה לא קורה יותר מידי..

AeroTom

New member
Ok -

1.אין לי ז'אנר קבוע או שמתעלה על אחרים.מחובר לכל הסוגים והכל אפשר לאהוב. 2.די הרבה.אבל בשנים האחרונות יותר לסרטים שחיכיתי להם.

bobby6killer

New member
mine mine mine

עשיתי את זה לפי הסרטים שהלכתי אליהם בשנה האחרונה 1)ד-מדע בדיוני ופנטזיה 2)ד-שיש סרט שווה זהו!

tribe spirit

New member
אוקע...../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

אז על הראשונה אני לא יכולה לענות,כי אני אוהבת את כולם...ואין שם דרה. השנייה-כל שבוע

shellydeez

New member
מסייעת:

1. אני נוהגת ללכת לקומדיות. 2. כל שבוע.. ( מכורה כבר אמרתי?)

Relina

New member
תשובות שלי

)ד-מדע בדיוני ופנטזיה(למרות שאלו בדר"כ הולכים עם הרפתקאות ומתח) 2)ד-שיש סרט שווה

K Hole

New member
../images/Emo78.gif../images/Emo96.gif

. לאיזה סוג סרטים אתם נוהגים ללכת ג.מתח והרפתקאות. 2.כל כמה זמן אתם נוהגים ללכת לקולנוע ד.כשיש סרט ששווה ללכת אליו.

pink cigarette

New member
../images/Emo105.gif

1. לא יכולה לענות. אני אלך להכל, אם זה יישמע לי מעניין. 2. בכל פעם שיש משהו ששווה ללכת אליו (ומישהו ללכת איתו, מה שיותר נדיר).

למעלה