יש לי עוד ארבעה אלבומים לכתוב עליהם!

Showy

New member
מקום 4

Adi Ulmansky-Shit Just Got Real

שנה:
2013

כמה מהשירים של המיקסטייפ הזה היו במצעד "השירים היחידים שלי" לפני שנתיים. זה היה לפני שהמיקסטייפ יצא במלואו. כשהמיקסטייפ יצא, כבר הבנתי שהוא הולך להיות במצעד של אלבומים, כאלבום לכל דבר. אולמנסקי החלה כסולנית של להקת לורנה בי. היא הושפעה בעיקר מאמני רוק מחוספסים שמשלבים קצת אלקטרוני בשירהם כמו רדיוהד,בלונד רדהד או סוניק יות'. לורנה בי החלה כלהקה שמושפעת מההרכבים בסגנון הזה וזה היה סאונד העיקרי שלהם באלבום הראשון. באי פי של לורנה בי אחרי האלבום,היה להרכב בכלל ולאולמנסקי בפרט חיבור מאוד גדול עם דאבסטפ (עדי עשתה כמה דואטים עם בורגר, אמן דאנסטפ פופלרי) וגם פוסט דאבסטפ (יש לג'יימס בלייק השפעה מאוד גדולה על הסאונד של האי פי). באי פי הם התחילו ללכת לכיוון יותר אלקטרוני, אלקטרוני רך, אבסטקרטי כזה. עם הזמן, אולמנסקי מצאה את עצמה ממש מתחברת לראפריות ולהיפ הופ, למוזיקה אלקטרונית קצבית יותר. היא מאוד התחברה לדרייק ואזאליה בנקס ו-MIA וקנדריק לאמר וכו'. ואז כשהיא הוציאה את המיקסטייפ הזה, קרה משהו מאוד מעניין.

המיקסטייפ הזה מעניין מהמון בחינות והוא מאוד משמעותי בקריירה של עדי כי הוא מעין שילוב של של הסאונד של לורנה בי יחד עם נצני ההיפ הופ האלקטרוני שהחלה לאמץ לעצמה. באלבום הזה עדי אולמנסקי הראתה לנו שהיא יודעת לעשות ראפ.

המיקסטייפ יש שירים אלקטרונים אמורפיים, שקטים, נמרחים שאותם היא שרה עם הקול הקטן והמלאכי שלה. שירים מאוד מהפנטים,שבריריים וכואבים. לצד השירים הללו יש שירים אלקטרונים קצביים שבהם עדי אולמנסקי לא מתביישת להראות לכולם שהיא גם ראפרית. באי פי של עדי, שיצא אחרי המיקסטייפ,הסאונד הההיפ הופ האלקטרוני הקשוח, הרבה יותר דומיננטי באלבום.

השירים הכי טובים באלבום:
I Always Liked Men With Good Hands
One Octave Up
Gurl Powa

YEEZUS

New member
IALMWGH כל כך מצוין.

נשמע כמו שיר שיכל להיות תפור לאזיליה בנקס.
היה שבוע שלא הפסקתי לשמוע את השיר הזה.

ערן1987

New member
אף פעם לא היה לי ממש חיבור אליה

אבל זה מפתיע אותי בכל פעם מחדש שהיא הייתה ב"כוכב נולד".

Showy

New member
היא מספרת שזה התחיל מדאחקה כזאת

של "מה יקרה אם אני אלך לכוכב נולד" ואז בסוף אשכרה קרה.

Showy

New member
מקום 3

Adi Ulmansky-Hurricane Girl

שנה:
2013

זה אלבום היפ הופ אלקטרוני, מהטובים ששמעתי בשנים האחרונות. האלבום הזה לא נופל מאלבומים של אמנים בחו"ל. זה פשוט נפלא. אני, שמתחברת להיפ הופ אלקטרוני ברמות וככ אוהבת ראפריות אלקטרוניות, עפתי על האלבום הזה ברמות והוא באמת אלבום מאוד מוצלח, מאוד ברמה, מאוד מושקע ורווי בכשרון. מה שמדהים פה, הוא שגם את המיקסטייפ שלה וגם את האי פי הזה היא כתבה והפיקה בעצמה. צריך להיות מישהי/ו ממש ממש ממש ממש מדהימה ומוכשרת כדי להביא כזה אלבום מטורף. ומגניב שבישראל, מדינה כל כך לא מפותחת מוזיקלית כמו שלנו, יש אמניות.ים כמו עדי אולמנסקי.באי פי יש 6 שירים, מוצלחים אחד אחד.
4 שירי היפ הופ אלקטרוני בועטים, שיר אר.נ.בי אלקטרוני אחד ושיר אלקטרוני שקט אחד.

השירים הכי טובים באלבום:
Hurricane Girl
WORK IT
Gun Shot

Drunk in Love

New member
היא אחלה לגמרי. ה- EP טוב יותר מהמיקסטייפ.

היא השתדרגה בין שני האלבומים הללו בעיני. ה- EP נשמע פחות מתיימר ויותר כמו יצירה של אמנית שעושה מוזיקה שהיא אוהבת.

YEEZUS

New member
EP חמוד.

אני מת על Gun Shot ו-Falling. גם Work It שיר חמוד. יש לו קליפ מגניב.

Showy

New member
מקום 2

Major lazer- Free the Universe

שנה:
2013

שמעתי את האלבום הזה די מאוחר וגם כששמעתי אותו לא ממש הייתי עקבית לגביו אז רק לקראת סוף שנה הוא תפס אותי באמת ושמעתי אותו באופן רציף. יכול להיות שזה בגלל שהיו כמה שירי רגאיי-דאב-דאנסהול שדי שיעממו אותי. אני יותר אוהבת את הדאנסהול שלי משולב עם אלקטרו. אז היו שם כמה שירים שקצת אכזבו אותי אבל בגדול מדובר באלבום גדול ומדהים כמו שרק מייג'ור לייזר יודעים להפיק. אין לי הרבה מה להוסיף.

השירים הכי טובים באלבום:
Wind Up
Bubble Butt
Mashup the Dance

DAN1EL

New member
התאכזבתי מהאלבום בגדול,

אבל יש בו כמה וכמה שירים אדירים.

כאלבום, כחבילה אחת, הוא לא מוצלח.

אבל:
Get Free

You're No Good

Jessica

DAN1EL

New member
למה מיקמת אותו במקום השני של אלבומי

השנה שלך?

Showy

New member
חחחח אני לא חייבת לאהוב את

כל השירים.
תמיד יהיו איזה 2-3 שירים שאני לא אוהבת.
על כל שאר השירים אני מטורפת.

Showy

New member
גם באלבום של המקום הראשון שלי יש איזה

3-4 שירים שאני לא אוהבת במיוחד. קורה.
מה שחשוב זה האלבום בכללי.

Drunk in Love

New member
יש לי אותו מקורי אבל כמוכם גם אני חלוק לגביו.

אני חושב ש- You're No Good הוא השיא של האלבום בעיקרון, אבל אין עוד הרבה שירים גדולים כאן כמוהו. הוא זורם לי והוא כיפי במיוחד אבל לא חזרתי אל רצועות ספציפיות מתוכו אלא אני חוזר אליו רק כשמתחשק לי לשמוע קצת Major Lazer, וגם אז אני מדלג על מספר שירים.

YEEZUS

New member
בגדול אני אוהב את רוב השירים,

וכשהוא יצא ממש חרשתי עליו, אבל היום אני לא חוזר אליו בכלל. רק ל-Get Free ו-Jessica.
עדיין, אני מת על השירים שציינת. גם Sweat ו-Scare Me נפלאים.

Showy

New member
מקום 1

Beyoncé - Beyoncé

שנה:
2013

הייתם מאמינים שאני אשים את ביונסה מקום ראשון? אי פעם? במצעד כלשהו? לא, נכון? אז הנה, זה קרה. ביונסה מקום ראשון.
למה? כי האלבום שלה פאקינג מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כשהחלה הקריירה של ביונסה, היא דווקא צלחה לעשות אלבומים שהיו בהם שירים טובים, מדליקים, הפקות חביבות מאוד. אומנם הם לא היו אלבומים כאלה גדולים בעיניי אבל כן ראיתי בביונסה כשרון גדול וכן אהבתי כמה שירים שלה. לאחר מכן, הגיעו שני האלבומים האחרונים שהיו השעמום הכי גדול של החיים. ועם הזמן הכתרתי את ביונסה כאחת הזמרות היותר מעפנות ומשעממות שקיימות (אם כי מצאתי פה ושם שירים שאני אוהבת). האלבומים האחרונים של ביונסה היו שירי סול-אר.נ.בי עם לחנים שלא הצלחתי להתחבר אליהם ונשמעו לי כמו עינוי אחד גדול.

האלבום הזה הוא אלבום שלא ציפינו מביונסה מצד אחד אבל היא גם לא יכולה הייתה אחרת מצד שני כי אם היא הייתה יוצרת עוד אלבום סול בסגנון המוכר שלה, היא הייתה גומרת את הסוס. היא הייתה צריכה קונספט מהפכני לאלבום החדש שלה כדי שהיא תשוב לגל. ואכן הקונספט הזה של להוציא לכל שיר קליפ וליצור אלבום אינטרנטי של קליפים, הוא רעיון מקסים. אבל מעבר לרעיון הזה, בואו נדבר על המוזיקה. זה פאקינג אלבום אר.נ.בי אלקטרוני. היא סוף סוף השכילה לשלב אלקטרו במוזיקה שלה וכשהיא עשתה את זה, היא שיחקה אותה בענק. שירים מעניינים, עם הפקה אלקטרונית אפלולית, לחנים יוצאים מן הכלל. אני נסחפת עם השירים האלה מאוד רחוק כי יש להם מעוף מטורף. כיף של האלבום.
ולא האמנתי שביונסה תיצור אלבום כזה מופתי. שמעתי את האלבום הזה לא מעט מאז שהוא יצא ואני לא חושבת שאני אמצה אותו בזמן הקרוב. תמיד אני ארצה לשמוע כמה שירים ממנו, כל כמה זמן.

השירים הכי טובים באלבום:
Drunk in Love
Haunted (יחד עם Ghost)
Partition (יחד עם Yoncé)

Music Man XD

New member
עד כה - זה האלבום של הקריירה שלה.

זו בדיוק עליית המדרגה שאמן צריך לעשות בקריירה שלו. היא צועדת, בצעדי ענק, לכיוון הכתרתה כאייקון ואגדה. כך עושים את זה.

האלבום הכי טוב שלה ללא ספק.

למעלה