מקום 1
Beyoncé - Beyoncé
שנה: 2013
הייתם מאמינים שאני אשים את ביונסה מקום ראשון? אי פעם? במצעד כלשהו? לא, נכון? אז הנה, זה קרה. ביונסה מקום ראשון.
למה? כי האלבום שלה פאקינג מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כשהחלה הקריירה של ביונסה, היא דווקא צלחה לעשות אלבומים שהיו בהם שירים טובים, מדליקים, הפקות חביבות מאוד. אומנם הם לא היו אלבומים כאלה גדולים בעיניי אבל כן ראיתי בביונסה כשרון גדול וכן אהבתי כמה שירים שלה. לאחר מכן, הגיעו שני האלבומים האחרונים שהיו השעמום הכי גדול של החיים. ועם הזמן הכתרתי את ביונסה כאחת הזמרות היותר מעפנות ומשעממות שקיימות (אם כי מצאתי פה ושם שירים שאני אוהבת). האלבומים האחרונים של ביונסה היו שירי סול-אר.נ.בי עם לחנים שלא הצלחתי להתחבר אליהם ונשמעו לי כמו עינוי אחד גדול.
האלבום הזה הוא אלבום שלא ציפינו מביונסה מצד אחד אבל היא גם לא יכולה הייתה אחרת מצד שני כי אם היא הייתה יוצרת עוד אלבום סול בסגנון המוכר שלה, היא הייתה גומרת את הסוס. היא הייתה צריכה קונספט מהפכני לאלבום החדש שלה כדי שהיא תשוב לגל. ואכן הקונספט הזה של להוציא לכל שיר קליפ וליצור אלבום אינטרנטי של קליפים, הוא רעיון מקסים. אבל מעבר לרעיון הזה, בואו נדבר על המוזיקה. זה פאקינג אלבום אר.נ.בי אלקטרוני. היא סוף סוף השכילה לשלב אלקטרו במוזיקה שלה וכשהיא עשתה את זה, היא שיחקה אותה בענק. שירים מעניינים, עם הפקה אלקטרונית אפלולית, לחנים יוצאים מן הכלל. אני נסחפת עם השירים האלה מאוד רחוק כי יש להם מעוף מטורף. כיף של האלבום.
ולא האמנתי שביונסה תיצור אלבום כזה מופתי. שמעתי את האלבום הזה לא מעט מאז שהוא יצא ואני לא חושבת שאני אמצה אותו בזמן הקרוב. תמיד אני ארצה לשמוע כמה שירים ממנו, כל כמה זמן.
השירים הכי טובים באלבום:
Drunk in Love
Haunted (יחד עם Ghost)
Partition (יחד עם Yoncé)