חלב|../images/Emo54.gif|מיוחדת|
לאמא שלי יש הערה על כל אחד ואחת מהחברים שלי. בדר"כ היא צודקת. היא רוצה שיהיו לי יותר ידידים ובינתיים אני גם לא מסתדרת ממש עם הידידים שיש לי שאני נפגשת איתם... אייל ואורי מציקים לי. הם כל הזמן מרכלים. לא איכפת לי אם זה עליי או לא עליי או מה הם חושבים עליי בכלל אבל תפסיקו לעזאזל! בשביל מה אתם יוצאים איתנו אם לכל אורך היציאה אתם רק מתלחשים?! לעתי יש את החברים שלו, אני מניחה שהוא מעדיף אותם ואני מבינה אותו. צחי לא היה בשתי היציאות האחרונות כי אורי מעוצבן עליו שהוא אמר שהוא רוצה חברים אחרים. אסף סתם סנוב מעצבן והוא היה גם מתלחש עם אורי ואייל. והבנות לא ממש מתייחסות אליי כמו פעם. פעם עוד הרגשתי מקובלת. אח"כ הגיעו הבנים והיו כבר פעמיים שהיו שתי יציאות ואני לא הוזמנתי לאף אחת כי חשבו שאני עם האחרים. נועה חמודה, אותה אני אוהבת. אבל כשהיא עם חן וחן היא רק איתן והן פק"צות. מיטל לא ממש התיחסה אליי אתמול למרות שאני יודעת שלא התכוונה, היא מתוקה... איילה שקטה מדי, אין על מה לדבר איתה. אריאלה מעצבנת אותי כל פעם מחדש ואז כשאני מעירה לה באיזו עקיצה מגעילה אני מתחרטת על זה מיד. טל התעצבנה עליי אתמול כי לא רציתי ללכת כדי לפגוש את מיקה והפוזות שלה. ומיקה קלטה שאני שונאת אותה ושלחה לי הודעה על זה לאייסיקיו אתמול. עם עידו אני בקושי מדברת, גם לו יש את הפוזות שלו לפעמים וזה נורא מציק. הדסי חמודה אבל אין לי הרבה מה לדבר איתה. יסמין מתוקה אבל אני עדיין לא מכירה אותה מספיק. גל יעקובי חמודה ואני מתה עלייה אבל היא לא יוצאת איתנו. גל השנייה עם עידן ושתיהן לא מתייחסות אותו דבר מאז שהבנים הגיעו ויש עוד אנשים. גם בפורום אני כבר לא מרגישה אותו דבר והשיחה עם גל בשבת הייתה הצלה בשבילי. דניאלי יוצאת לקורס מד"צים ואני מאושרת וממש מקווה שנהיה באותו מחנה, אם לא באותו חוג. עם יוני בקושי יוצא לי לדבר. גם עם יעל לא. עם יולי לא דיברתי איזה חודש, וגם במסיבה שלי לא יצא לי לדבר איתה. עם נדב לא דיברתי איזה שבוע וחצי שיחה של יותר מדקה. עם שרון גם לא דיברתי הרבה. עם תום כבר אין לי שיחות ארוכות ומעניינות כמו פעם. עם אופיר כבר לא דיברתי הרבה זמן שיחה נחמדה. ולא יודעת על כל השאר... אני נהיניתי ממש ביומיים האחרונים כי הייתי עם המשפחה. אתמול הייתה לי הרגשה של חו"ל באירופה כשהיינו במסעדה ליומולדת של תום בת"א, אני ארחיב על זה כשיהיה לי יותר כוח. היום בבוקר היינו, תום ואני, עם סבא במוזיאון הפלמ"ח והיה לי מאוד כיף ומעניין. ואח"כ היינו בקניון רמת אביב והרגשתי כמו בארה"ב.