יש לי עוד סיפור ארוך לספר, אבל|חלב|

Charmed 4ever.

New member
יש לי עוד סיפור ארוך לספר, אבל|חלב|

|מיוחדת| אין לי זמן כרגע אז אח"כ... ואני רוצה שתקראו... אניוואי, עכשיו סתם רציתי לכתוב שאני מתחילה לאבד את הבטחון העצמי שלי... זה לא טוב.

Charmed Gal

New member
מה קרה ניצני../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

אני מקווה שזה לא קשור שוב לחברים שלך... אני אתמול הלכתי עם לימור לגרנד ואחרי זה קפצנו לנטע. באיזה 11 הגיע עומרי קלוג'ני ואחריו דיקלה. עומרי היה החבר הכי טוב שלי אחרי יוני בכתה א' וב', היום הוא איזה מסומם ומחורר בכל הגוף. זה מעצבן אותי, ין לי כמעט אף ילד בשכבה שלא מעשן! אולי איזה 5 אנשים! ברצינות, וזה מעצבן אותי! בנים חכמים בכלל אין לי בשכבה ואני לא אומר את זה כי אני מתנשא כי אני לא בנאדם מתנשא. יש כמה חכמים בכיתות ט'6 ו-7 לשעבר אבל יש להם חרא אופי. אין אנשים נורמלים! ואמא שלי אומרת לי שאני צריך יותר חברים בנים, אז אני אומר לה שאין אנשים נורמלים בשכבה שלי, אז היא אומרת לי לעבור בית ספר. אני לא יכול לעבור בית ספר! וזה בכל מקום! זה מעצבן אותי! לא נשאר אף בן בגילנו שלא מעשן או שותה?!

Charmed 4ever.

New member
חלב|../images/Emo54.gif|מיוחדת|

לאמא שלי יש הערה על כל אחד ואחת מהחברים שלי. בדר"כ היא צודקת. היא רוצה שיהיו לי יותר ידידים ובינתיים אני גם לא מסתדרת ממש עם הידידים שיש לי שאני נפגשת איתם... אייל ואורי מציקים לי. הם כל הזמן מרכלים. לא איכפת לי אם זה עליי או לא עליי או מה הם חושבים עליי בכלל אבל תפסיקו לעזאזל! בשביל מה אתם יוצאים איתנו אם לכל אורך היציאה אתם רק מתלחשים?! לעתי יש את החברים שלו, אני מניחה שהוא מעדיף אותם ואני מבינה אותו. צחי לא היה בשתי היציאות האחרונות כי אורי מעוצבן עליו שהוא אמר שהוא רוצה חברים אחרים. אסף סתם סנוב מעצבן והוא היה גם מתלחש עם אורי ואייל. והבנות לא ממש מתייחסות אליי כמו פעם. פעם עוד הרגשתי מקובלת. אח"כ הגיעו הבנים והיו כבר פעמיים שהיו שתי יציאות ואני לא הוזמנתי לאף אחת כי חשבו שאני עם האחרים. נועה חמודה, אותה אני אוהבת. אבל כשהיא עם חן וחן היא רק איתן והן פק"צות. מיטל לא ממש התיחסה אליי אתמול למרות שאני יודעת שלא התכוונה, היא מתוקה... איילה שקטה מדי, אין על מה לדבר איתה. אריאלה מעצבנת אותי כל פעם מחדש ואז כשאני מעירה לה באיזו עקיצה מגעילה אני מתחרטת על זה מיד. טל התעצבנה עליי אתמול כי לא רציתי ללכת כדי לפגוש את מיקה והפוזות שלה. ומיקה קלטה שאני שונאת אותה ושלחה לי הודעה על זה לאייסיקיו אתמול. עם עידו אני בקושי מדברת, גם לו יש את הפוזות שלו לפעמים וזה נורא מציק. הדסי חמודה אבל אין לי הרבה מה לדבר איתה. יסמין מתוקה אבל אני עדיין לא מכירה אותה מספיק. גל יעקובי חמודה ואני מתה עלייה אבל היא לא יוצאת איתנו. גל השנייה עם עידן ושתיהן לא מתייחסות אותו דבר מאז שהבנים הגיעו ויש עוד אנשים. גם בפורום אני כבר לא מרגישה אותו דבר והשיחה עם גל בשבת הייתה הצלה בשבילי. דניאלי יוצאת לקורס מד"צים ואני מאושרת וממש מקווה שנהיה באותו מחנה, אם לא באותו חוג. עם יוני בקושי יוצא לי לדבר. גם עם יעל לא. עם יולי לא דיברתי איזה חודש, וגם במסיבה שלי לא יצא לי לדבר איתה. עם נדב לא דיברתי איזה שבוע וחצי שיחה של יותר מדקה. עם שרון גם לא דיברתי הרבה. עם תום כבר אין לי שיחות ארוכות ומעניינות כמו פעם. עם אופיר כבר לא דיברתי הרבה זמן שיחה נחמדה. ולא יודעת על כל השאר... אני נהיניתי ממש ביומיים האחרונים כי הייתי עם המשפחה. אתמול הייתה לי הרגשה של חו"ל באירופה כשהיינו במסעדה ליומולדת של תום בת"א, אני ארחיב על זה כשיהיה לי יותר כוח. היום בבוקר היינו, תום ואני, עם סבא במוזיאון הפלמ"ח והיה לי מאוד כיף ומעניין. ואח"כ היינו בקניון רמת אביב והרגשתי כמו בארה"ב.

HuGo Hell

New member
ניצוש ../images/Emo24.gif../images/Emo1.gif

את פשוט עסוקה, ואני לא רושם לך הודעות כי בזמן האחרון את באינווזבל ואני לא יודע מתי את כן און או לא
אבל אני עדיין אוהב אותך. כולם אוהבים אותך ואין סיבה שבגלל הדברים האילו הערכה עצמית שלך תרד.

Charmed Gal

New member
השיחה איתי הייתה הצלה?../images/Emo12.gif../images/Emo185.gif

אבל מה בדיוק התכוונת? אני הצלה? חו חה חי
זה מצחיק
ניציני, גם לי יש חברים וידידות דפוקים, בואי נעבור לגור קרוב אחד לשני. תעברי לפה. משמעם לי עכשיו, בואי לפה.

Charmed 4ever.

New member
אני לא עוברת |חלב|../images/Emo54.gif|מיוחדת|

קח את למורד ותעברו הנה כבר! אם אני אעבור אצטרך לקחת איתי מלא אנשים... חוצמזה שאין לי כוח לארוז

Charmed Gal

New member
תאמיני לי...../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

שגם אני וגם למורד היינו מתים לעבור לגור קרוב אליך ואל יוני. היינו עוברים שלושתנו לאיזה רחוב איפשהו במרכז, גרים באותו בניין, יוני היה קופץ לכתה י', הוא במילא מספיק חכם והיינו לומדים גם ביחד! ונועה גם הייתה איתנו
הלוואי... הלוואי...

ואני אפילו לא מוזכרת. ../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif

טנקס. אל תעשי לחברייך מה ששנוא עלייך.

ואני אפילו לא מוזכרת. ../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif

טנקס. אל תעשי לחברייך מה ששנוא עלייך.
אבל זה כבר לא אכפת לי, האמת. לא אכפת לי מהפאקינג פורום הזה. פשוט לא.

Charmed 4ever.

New member
מה הקשר? |חלב|../images/Emo54.gif|מיוחדת|

אסור לבנאדם להיות מדוכא ולהזכיר כמה שמות הודעה שלו בלי שיכעסו עליו? אני לא כתבתי שם את כולם. ואיתך כבר לא דיברתי יותר משלושה חודשים אני חושבת שיחה ארוכה. חוצמזה שבסה"כ כתבתי מה גורם לי להרגיש רע ואת גל שהשיחה איתו עזרה לי. את יודעת שאני אוהבת אותך.

HuGo Hell

New member
איזה יום עבר עלי! ^___^ ../images/Emo1.gif

פשוט יום טוב. אני כנראה אלמד יפנית! עם מורה אמיתי! ^_^ אני בעוד שבועיים, הולך לראיון בתפוז.
הרבה זמן אבל עדיין שווה! ואני מאושר מוות!

למעלה