יש לי עוד שאלה...אם אפשר... B-)

dr.dre

New member
יש לי עוד שאלה...אם אפשר... B-)

משהו נוסף שמטריד אותי..אתמול כששוחחנו בטלפון היא הציעה שנפחית את השיחות שלנו כדי שיהיה לה זמן לעצמה..וכדי שתיהיה לה הזדמנות להתגעגע אלי...מה דעתך על כך...?האם היא מנסה להתרחק ממני..?בעצם עניתי לה שזה בסדר מבחינתי..אבל..אני חושש שאולי נמאס לה ממני..או משהו כזה..?אני מבין שהיא זקוקה למרחב..לזמן לעצמה..רק שאני חושש שאם השיחות שלנו התמעטו אולי זה יגרום לריחוק..ואולי לא..בזמן האחרון אנחנו משוחחים פחות ואני לא רוצה לכפות את עצמי עליה..אני נותן לה להחליט מתי נוח לה ומתי מתחשק לה לשוחח...זה צעד נכון..? B-)

שאלות מורכבות

רק אתה יודע עמוק בפנים למה היא מתכוונת. עכשיו כשמרקורי נכנס לנסיגה, משהו בתקשורת בכלל עלול לקבל גוון אחר לגמרי. יתכן וזה גם זמן עבורך להתחבר יותר לעצמך, ופחות להציף מישהי אחרת. יתכן וגם משהו קצת חונק אותה בקשר. אולי זו האובר-אהבה שלך, אלמנט שלעיתים - בעיקר כשהוא לא סימטרי - הוא באמת קצת חונק.. בכל מקרה, נראה שמשהו לא סימטרי בקשר הזה. יתכן ואתה נותן יותר מדי לצד השני להחליט מה הוא רוצה ומתי, ופחות מדי קשוב לעצמך.

dr.dre

New member
שוב תודה לך.... B-)

תודה לך על האוזן הקשבת ועל עצותיך אשר הועילו לי מאוד להבין את הרבה דברים..זה נכון שאני קצת לוחץ וזאת כנראה אחת הסיבות בגללן היא זקוקה למרחב..אבל אני לא מתכוון לוותר עליה כי היא הדבר הטוב ביותר שקרה לי בחיים..מה שכן..אני אנסה להיות פחות ``חונק`` ולתת לה את הזמן שלו היא זקוקה..אני גם לא מרגיש שהאהבה שלנו היא חד צדדית מפני שאני מרגיש וידע שגם היא מאוד אוהבת אותי..פשוט יש לה אופי שונה משלי וקצת קשה לה לבטא את הרגשות שלה באותה קלות שאני עושה את זה..שוחחנו אתמול בלילה והרגשתי שהיא מאוד אוהבת ומתגעגעת אלי..בכל אופן אני מודה לך מאוד על הכל..היה לי לעונג רב לקרוא את תשובותיך מלאות החכמה וההגיון..כשאתה אומר שמרקורי נכנס לנסיגה אתה מתכוון שיתכן שנפרד...?או שעלול להיות משבר ביחסים..?. B-)

אולי הגיע הזמן להירגע..

נראה שהחרדות שלך הן שיביאו בסופו של דבר לסיום הקשר. נראה איכשהו שאתה אפילו מחכה לזה, כדי להרגיש מן סוג של קרבן.. די, שחרר את המקום הזה, ותן לעצמך להרגיש שמחה על הקשר, ולא פחד או דאגה על כך שאו טו טו הוא ייגמר.. פשוט לחיות, ולהיות. ומה שיקרה - הרי ממילא יקרה..

dr.dre

New member
אתה צודק...... B-)

אתה מאוד צודק בכל מה שאמרת ואני מודה לך על הכל...אנסה להנות מהקשר מבלי לחשוש מה יהיה מחר ולהשקיע בו כדי שיעריך ימים וימשך לעד...רק דבר אחד ממה שציינת הוא ממש לא נכון..אני מחכה לסיום הקשר?!?! להפך..!!!אני לא רוצה אפילו לחשוב על משהו כזה ולא מסוגל להשלים עם זה... B-)

למעלה