יש לי עוד שאלה,בקשר לאקווריומים

יש לי עוד שאלה,בקשר לאקווריומים

האקווריום שלי דולף,לא יודעים מאיפה!אטמנו את כולו והוא עוד דולף!-עזאזל!- אז אני רוצה להחליף אותו באקווריום אחר!האקווריום הזה הוא תוצרת heto מסין,ואני רוצה אקווריום תוצרת גרמניה,כי אלו היצרנים הכי טובים. אם למישהו יש אקווריום תוצרת גרמניה,והוא אקווריום טוב,שלא דלף אף פעם,ולא שהוא חדש מלפני חודש! וזה באמת אקווריום טוב,לא ענק,ולא שוקל יותר מידי(רצוי פלסטיק) אנני מבקשת שירשום של איזה חברה מגרמניה זה!ואני אחליף את האקווריום ה...זיבלון הזה!שבזבז לי יותר מידי דמעות הייתי אומרת... תודה מראש!

עוזאבי

New member
אם אקווריום רנה שהוא צרפתי בגודל של

30 ס"מ אבל עם הכל עולה 490 שקל / 390 שקל אז גרמני יעלה יותר....אני לא יודע כמה מאות את מוכנה לשלם יותר בשביל שיהיה כתוב שם את שם החברה, הקיצר תקני אקווריום בלי חברה חוסך הרבה מאוד כסף

אני לא צריכה שום ציוד...

אקווריום!רק אקווריום!קופסא! זה מה שאני צריכה! לדגים שלי(שלא כמו לי)לא חסר כלום!כרגע-חוץ מאקווריום! אז אני רוצה אקווריום גרמני,בלי שו ציוד!כלום!אפילו לא...כלום!ואני מתעקשת על גרמניה,כי הם מייצרים את האקווריומים האיכותיים ביותר,עדיף לי,מאשר לקנות כל חושד אקווריום אחר! וחוץ מזה,עוד מעט אני מתחילה לעבוד,אז סביר להניח שאני ארשה לעצמי לבזבז יותר מ-100 ש"ח על האקוורום,אבל גג!!!גג!!! מחיר שאני מוכנה לשלם,וזאת רק אם האקווריום גדול,תוצרת גרמניה300 ש"ח!

עוזאבי

New member
אני לא יודע אם את התעצבנת אבל במחיר

שאת אמרת את יכולה לשכוח מאקווריום גרמני 50 - 70 ס"מ ( תלוי באיזה גודל) את פשוט לא קולטת שאין כמעט הבדל בין אקווריום עם חברה לאקווריום בלי חברה חוץ מכמה מאות שקלים, אם יש לך כל כך הרבה כסף להשקיע על סתם אז בקשה, אבל אחר כך אל תגידי שעשית שטויות וזה בין השטיות הגדולות שתעשי

ganjaman stound

New member
ממש לא מצליח להבין

מה הקשר לסוג האקווריום??? אם הוא עדיין דולף כנראה שאת פשוט לא יודעת איך לאטום אותו ואיך להשתמש בסיליקון

קודם כל

הנבצר הראשון תודה! דבר שני,זה משנה כי זאת איכות האקווריום,אני לא רוצה אקווריום 50 סמ'!אולי בחלומות!אבל לא נראה לי שיש לי איפה להכניס דבר כזה!יש לי חדר בגודל של פחית! דבר שני,אני לא הולכת לקנות אקווריום ביקר מידי,נראה גם איך תסתדר לי העבודה,(על כל ניקוי בית,100 ש"ח)כרגע מצאתי קליינט אחד,אני מקווה למצוא עוד.... בקיצור ככל שיותר ישתלם לי העבודה,אשקיע יותר כסף באקווריום! יש עוד חברות גרמניות?

עוזאבי

New member
טוב תחליטי את אם כדי לקנות אקווריום

גרמני ( 30 ס"מ ) ב 400 שקל או לקנות אקווריום שהוא מצוין באותו גודל בפחות ממאה

אין אקווריומים גרמניים במקום בו אני

קונה...רק גדולים...אז יש שם אקווריום בערך בגודל של האקווריום שלי,זה אקווריום איטלקי,זה טוב? הוא נראה לי איזה 45 ליטר,יש לו מנורה,הוא בצבע יפה לאללה!ויש לו מערכת חיצונית(פילטר חיצוני וכו',וזה באקווריום!)הוא עולה 450,שווה לי? וזה רק במידה ולא יצליחו לתקן לי ת'אקווריום ששלחתי להם...אבל אם לא אז שווה לקנות את האקווריום הזה?

למעלה