יש לי עוד שאלה... יותר מוזרה...

שמופית

New member
יש לי עוד שאלה... יותר מוזרה... ../images/Emo9.gif

אתן מכירות את ה"תנוחה" הזו שנרדמים בה, כששני בני הזוג שוכבים על הצד ופונים לאותו כיוון, כשאחד מחבק את השני ? (לא מדובר בסקס !) רק רציתי לדעת איך קוראים לה אצלכן... אני שמעתי על השמות: כפיות (כי זה מזכיר כפיות במגירה) ו-כסא (כי זה נראה כאילו אחד יושב על השני). לתמיר יש שם חדש לזה - להתקרזל (על הטיותיו השונות).
יענו - להתכרבל בצורה מקורזלת (או משהו כזה)... אז למרות השאלה המוזרה, הייתי רוצה לשמוע אם יש לזה עוד שמות ואיך קוראים לזה אצלכן...

אתי@

New member
אנחנו מעולם לא חיפשנו לזה שם...../images/Emo6.gif

נהנים מזה בלי שמות...

שמופית

New member
../images/Emo6.gif אצלנו לכל דבר יש שם...

ולרוב אנחנו גם ממציאים לדברים שמות חדשים (אפשר להגיד שיש לנו חצי שפה משלנו, שלאנשים מהצד בטח נשמעת דבילית לחלוטין)... נצטרך להיגמל מזה כשיגיעו הילדים, כדי שלא ידברו ג´יבריש

אתי@

New member
מכירה את זה... ../images/Emo9.gif גם אחותי כל הזמן

אומרת שהיא לא מבינה כלום כשהיא שומעת אותנו מדברים

kisses

New member
אוי ואבוי לאן הגענו ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אצלינו זה להתכרבל

ללא ספק כפיות

ודנים על זה לפני השינה כך: אני: רוצה כפיות? הוא: את רוצה להיות כפית פנימית או כפית חיצונית? ולפעמים זה הפוך

אופה3

New member
אתן מגניבות חבל על הזמן, כפיות,

להתקרזל, באמת מה השם האמיתי של זה, אני לא יודעת, אבל דבר אחד אני כן יודעת, אני לא נרדמת, בלי החיבוק דוב של בעלי, חוץ מזה גם לנו יש שמות לכל מיני דברים, שאף אחד לא יודע וזה כייף אפשר לדבר על דברים חופשי, בלי שאחרים יבינו, מגנובבבבבב האופה

שירי71

New member
והמקום הראשון בו שמעתי את מילה הזו

כתיות היה אם אינני טועה לפני כמה שנים באיזה פרק של "סקס והעיר הגדולה" קארי מספרת שהיא והחבר שלה דאז ישנו כמו כפיות בלילה (spooning) כך שאפשר כנראה להפוך את זה גם לפועל: להתכייף?!

שמופית

New member
מסתבר שהטלויזיה מכתיבת שפה

רצינית.... תמיר סיפר לי שהוא שמע את המילה "להתקרזל" באיזה פרק של סיינפלד... מעניין איך היתה המילה באנגלית...

תוכי

New member
אנחנו אף פעם../images/Emo4.gif

לא מצליחים להרדם שאנחנו - לא בתנוחת כפית ולא באף תנוחה שקרובה אחד לשני כל אחד זקוק לפינה שלו - מה דעתכם??

גם אצלנו זה ככה. רבע שעה כפיות ואז

כל אחד הולך לדרכו. אחרת לא נרדמים. אני מקווה שזה לא אומר כלום... סתם, האמת שאני לא חושבת שזה אומר משהו, כי בשעות היום אנחנו די דבוקים אחד לשני פיזית

fila

New member
......./images/Emo9.gif

אין לנו שם מיוחד לתנוחה הזאת רק שאנחנו מאוד אוהבים אותה והיא נוחה לשנינו( במיוחד לי
) יש ביננו הרבה מילים משפטים או מבטים כאלה שאנחנו מביני למה התכוונו ואף אחד מסביב לא מבין על מה ולמה אנחנו צוחקים או מדברים

ayush

New member
סליחה על ההתפרצות לפורום...

אני השכנה מפורום חתונות, פשוט כשראיתי את הדיון המצחיק הזה הייתי חייבת לצרף לכן את הקובץ הזה... ודרך אגב, אצלנו זה נקרא "חיבוק אחורי".... איה שבעוד חודש וחצי תצטרף אליכם רשמית...

למעלה