יש לי עוד שאלה

cfdfdfsd

New member
יש לי עוד שאלה

תראו, שכחתי לכתוב את זה באותה הודעה שכתבתי את השאלה הקודמת שלי, מצטער שפתחתי נושא חדש. בכל אופן השאלה שלי היא כזאת: כדי לזכות באסי סלקום, בכמה זמן בערך צריך לעשות את התשובות? עכשיו, אל תגידו לי דקה או אפילו דקה וחמש שניות, כי זה פשוט בלתי אפשרי. בכמה זמן צריך לדעתכם לעשות את כל 7 השאלות בשביל לזכות באסים? אגב, הקריין שם כזה מעצבן אותי. עד שהוא קורא את השאלה אני יכול למות (בייחוד בשאלה השביעית, שלוקחת לפחות 7 שניות וזה הרבה).

war machine

New member
תתעורר עובדים עליך בעיניים

זה עבודה בעיניים . עד הסופרגול הזה זה דווקא לא היה אבל מהאלבום הנוכחי כנראה הם החליטו שמי שהם רואים שמנוי לחברת פלאפונים שהיא לא סלקום לא מקבל תאסים . יש כאלה שמטלפנים עונים רגיל על כל ה7 וזוכים כמעט כל יום . ויש כאלה שמטלפנים ועונים על 3 או 4 ראשונות בכלל בלי לשמוע את השאלה כל יום ולא זוכים בכלל . האמת אני בכלל לא מבין את הקטע כי אני יודע ממישהו כאן שהוא דווקא מטלפן מהטלפון בבית ועונה על 3 ראשונות בלי לשמוע ולא זוכה . וממישהו אחר כאן אני יודע שהוא עונה כל יום רגיל על כל ה7 ושומע כל שאלה וכן זוכה . הרי זה לא יכול להיות . שאחד שעונה כל יום על ה7 רגיל זוכה ואחדג שעונה כל יום על 3 ראשונות בלי לשמוע לא זוכה . יכול להיות שצריך לענות כמה שיותר מוקדם בבוקר . אבל אם זה ככה אז זה לא בסדר כי הם לא אומרים 400 הראשונים כל יום אלא 400 המהירים כל יום . בקיצור הסירחון מגיע לשחקים חכה שהאסים ייצאו בחבילות .

cfdfdfsd

New member
אני מנוי לסלקום

אני מנוי לסלקום, ואני ממש לא זוכה בכל פעם.

war machine

New member
לא יודע משהו כאן דפוק

יש כאן איזה קטע מטומטם . ישכאלה שמטלפנים ועונים רגיל וזוכים כל יום ויש כאלה שמלפנים ועונים על כמה בלי לשמוע ולא זוכים .

למעלה