יש לי עוד שאלה...

Ivan Pedroso

New member
יש לי עוד שאלה...

אחרי שלא כתבתי בפורום במשך 4 ימים , אני חוזר! אז ככה. אחרי שמעיפים את השורדים בהצבעה בבית הדין, לאן הם בדיוק הולכים? מראים אותם הולכים על איזה גשר, וזהו. אח"כ מראים אותם מדברים למצלמה וכו´... אני חושב שלוקחים אותם לאיזה חדר מול מצלמה ושם הם אומרים את מילות הפרידה שלהם, אבל יכול להיות שזה לא נכון... ואח"כ מה עושים איתם? ישר מטיסים אותם הביתה או משהו כזה? ומה לגבי אלה שנשארים בחבר המושבעים? איפה מחזיקים אותם? הייתי שמח אם מישהו היה מסביר לי את כל הדברים האלה, כי זאת שאלה שהטרידה אותי מזה זמן רב.

Boran

New member
Ivan, or should i say... ../images/Emo13.gif

סופסוף כתבת משהו מיכה...
טופ שמע: מאחורי הגשר נמצא מן תא כמו תא ההצבעה, שם הם אומרים כמה מילים. המושבעים נשארים יחד עם הצוות, שיש לו מקומות לינה ואוכל, אחרי הכל זה איזה 220 איש צוות, אלו שכותבים את התחרויות, ג´ף, צלמים, מארק בארנט, עורכים, אלו שבונים פיזית את התחרויות והכל... היה גם אחרי הישרדות 1 פרק, "הישרדות: מאחורי התופעה" ששם הראו קטעים ממאחורי הקלעים, והראו גם איפה הצוות אוכל וישן, איפה חדר העריכה ואיפה כותבים את התחרויות. אלו שלפני המושבעים, אני ממש לא יודע. יכול להיות שהם נשארים עד הסוף, כי בריוניון של הישרדות 1 שלא שודר בארץ, הראו שכל השורדים היו באפטר-פארטי על האי אחרי שהודיעו שריצ´ארד זכה וסימו את הצילומים. בריוניון של הישרדות 2 מיטשל שעף שלישי אמר שהוא ישב במטוס ליד דב שהועפה ראשונה. כך שמאוד הגיוני שכולם חוזרים יחד. בכל אופן, בהישרדות 3 אני מניח שהצוות יחד עם המושבעים לן ואוכל באחד הכפרים הסמוכים. עניתי על השאלה?

wee man

New member
אני אמנם לא משתתף פה ממש

אבל בכל זאת: היה בארץ ריוניון של השרדות 1 כמה פעמים בערוץ 22. לפני איזה חודש, חודש וחצי בערך הראו את זה ב22 אבל לא ראיתי את הכל. בקשר ללאן הם הולכים- זוכר בהשרדות 1 אחרי המיזוג אני לא זוכר מי, אחת מהבנות שם זכתה ללכת ל"בר סודי באי", כיסו לה את העיניים והכל שהיא לא תראה לאן הולכים ואמרו שהם הכינו בר בשבילה. שמת לב לכל האוכל? לכל האנשים? זה היה המקום שכל אנשי הצוות שם, לשם הולכים כל המושבעים. בקשר לשאר אני לא יודע... wee man

Gal6

New member
אין לי מושג בקשר...

לעונות הקודמות אבל זה לא נשמע כזה בעיה עם כל הכפרים שיש שם...

קשה לי להאמין שנותנים להם פשוט

לחזור ככה אחד אחד לפי הסדר, כי ככה אנשים שמכירים אותם ידעו מה קרה בתוכנית.

mishmesh

New member
אבל אל תשכחי שהם חתומים על הסכמי

סודיות. אחרת הם היו יכולים גם לחשוף שריצ´רד ניצח בעונה הראשונה...

canimal

New member
זה נכון. גם העיתונות תראה באיזה

סדר חוזרים האנשים.. נראה לי שמאחסנים אותם באמת איפשהו...........

benleevolk

New member
דווקא לפי מיטשל...

יכול להיות שהם עושים "נגלות" של חוזרים. בכל מקרה, העיתונות לא יודעת מי משתתף ומתי הצילומים אז המעקב קשה מאוד.

למעלה