יש לי עוד שני פיקים (קצרים)!

Snake Bandage

New member
יש לי עוד שני פיקים (קצרים)!

לפרסם אותם? שוב, הם באנגלית. ואחד מהם קשור לסרט Digimon X-Evolution ולא מומלץ לקרוא אותו אלא אם כן ראיתם את הסרט קודם.

Wolf GiRL™

New member
בטח שכן! ../images/Emo45.gif

ואם יש לך לינק,לסרט הנ"ל עם כתוביות תשלחי לי במסר בבקשה, הראשון שהורדתי היה ללא כתוביות.

Digi Lista

New member
מה שמזכיר לי שיש לי מ-ל-א דברים

להכניס למאמרים ושני הקבצים האלה יהיו כנראה חלק מהסטטיסקה רק שיקח לה טיפה זמן כי העומס שלי מבחינת מחויוביות מחוץ לאינטרנט עצום וזה יאלץ להדחות עוד קצת....

Snake Bandage

New member
אבל... זה פיקצר.

פיקצרים נועדו כדי להעביר רעיון או סצינה. הם לא ממש צריכים עלילה.

Snake Bandage

New member
אבל לא בכל פיקצר חייבת להיות עלילה.

זה שבפיקצר ההוא הייתה עלילה לא אומר כלום. ואפילו העלילה ההיא הייתה עלילה בגרוש שאי אפשר להתפתח איתה לשום מקום. בפיקצר לא חייבים עלילה. פשוט מעבירים רעיון או סצינה או מצב במינימום מילים. אין שום דבר פסול בזה.

Apikachu L

New member
אמרתי שיש פסול?

פשוט אני אוהבת דברים עם קצת בשר. ובתמונות היה חסר קצת בשר. אבל רק בפיקצר הראשון. השני דווקא היה ממש טוב.

Snake Bandage

New member
אבל הוא ממש לא צריך עלילה.

מה כבר אפשר להוסיף להגיג קטן על טלפון סלולרי? לא הרבה. בכל מקרה מותר לי רק 300 מילים בקהילה הזאת, יש גבול לכמה בשר אפשר להכניס.

קורורו

New member
XDD

בסדרה רואים אותה עם פלאפון ורוד?

Snake Bandage

New member
או, כן. פעמיים.

בפרק 28 היא משתמשת בו כדי לשלוח לילדים SMS (היא כל כך נערה מתבגרת בנפשה שזה כואב) שיבואו לבית ג'יגה (וב-SMS יש סימן קריאה בסוף. על מי היא חושבת שהיא עובדת??), ובפרק 39 היא עונה לשיחה מאוקווה שמבשר לה על התוכנית לחטיפת ילדי הזרע האפל. מצורפת תמונה.

למעלה